dijous, 12 de juliol del 2012

MANIFESTACIÓ ANTITAURINA

El pròxim dissabte, dia 14 de Juliol, a partir de les 11 hores tindrà lloc en la platja de Gandia una manifestació antitaurina.
L'eixida serà enfront del Club Nàutic per a protestar contra la celebració de les dues corregudes de bous que estan previstes que s'organitzen a partir del pròxim dijous 12 de juliol.
Des d'Arc Iris cridem a la participació ciutadana en la manifestació que recorrerà la primera línia de la Platja fins a arribar a la Colònia Ducal on es llegirà un manifest.
Arc Iris emplaça també als partits d'oposició de Gandia a demanar el cost que tindrà per als contribuents la "Gran Fira Taurina del Grau en Honor a La nostra Sra. Verge del Carmen" (si la senyora Maria del Carmen puguera parlar, seria interessant escoltar la seua opinió al respecte).
Arc Iris condemna la celebració d'activitats que comporten l'ús de violència contra els animals i considerem que cap raó pot justificar la reinstauració de les corregudes de bous a Gandia després de més de dues dècades d'haver desaparegut aquestes pràctiques de la ciutat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Necessiten torbar a la gent com siga.
Ja ho ha dit abans algun altre : "Pan y circo".
Quan més fotudes es posen les coses, més pa i circo.

Anònim ha dit...

Gandia, amb torró ha arribat el folclore i l espanya cany i pandereta.