dijous, 4 de juliol del 2013

LA MANCOMUNITAT PROGRAMA UNA MARXA NOCTURNA AL MONDÚVER

La Mancomunitat de la Valldigna ha programat per a este dissabte una marxa nocturna al Mondúver amb eixides des de la platja de Tavernes i des del monestir. Esta marxa forma part del programa  "Coneix el patrimoni històric i paissatgístic de la Valldigna."que ha organitzat la Mancomunitat per al mes de juliol. 
La marxa senderista nocturna al Mondúver partirà dissabte a les 19:30 de la platja de Tavernes, i preveu arribar a les 20 hores al monestir, d'on s'iniciarà una pujada d'aproximadament nou kilòmetres. Es recomana roba d'abric.
Entre les activitats previstes hi figura el porrat de la Sang del 10 de juliol, una fira tradicional d'origen medieval que en realitat hauria de ser el vertader Dia de la Valldigna. Per a participar en este porrat hi ha programades eixides el dia 10 des de les oficines de turisme de la platja de Tavernes i de Simat a les 18 hores. L'autobús de Simat pararà també al Pi de Benifairó. 
El dia 13 de julol hi ha prevista una ruta a peu a la Nevera de Barx, la Drova, l'ermita de Sant Pere i tornada a Barx, d'uns sis kilòmetres.