dimecres, 24 de juliol del 2013

PROGRAMA DE FESTES: IMMOBILISME


El programa de les Festes Patronals 2013 de Simat denota l'immobilisme, la manca d'enginy i imaginació, i el conformisme amb una tirallonga d'actes que es repeteixen any rere any sense cap intenció d'innovar o evolucionar. És evident que alguns actes són tradicionals i ancestrals, i per tant shan de repetir. No obstant, la programació de festes també és emmotllable a criteri del polític, que té l'obligació d'oferir novetats i experimentar amb actes nous per mantindre'n uns i retirar altres de menor èxit. 
Despertà (primer dia), prova de bous, altra prova de bous, espectacle infantil, cercavila, processó, espectacle de varietats i revetlla. I el darrer dia, castell. Dia sí, dia també. Any sí, any també. El programa editat i distribuït en 2012 seria vàlid per a 2013, fins i tot en les insercions publicitàries. Per ser justos, hi ha una variació al programa: la cordà ha desaparegut, si més no, de la programació oficial. 
Amb aquesta manca de voluntat política per innovar les festes patronals de Simat mai trascendiran de l'àmbit local, i la seua capacitat d'atracció serà cada vegada menor, com els simaters han estat comprovant la darrera dècada. 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Criticar es lo mes facil del mon mondial. Propossem idees, peero diguen que mos costarien. Perque dines com sabeu, ni un clau te este Ajuntament.

Anònim ha dit...

Ni diners ni idees.

Anònim ha dit...

Podria reuninciar el Govern a tots els sous de l'any BATLLE, REGIDORS i AMIGUETS ... i vorieu coses que podrieu fer i si damunt deixareu de fer patir als animals en festes encara podriem fer-ne doble .... SINVERGÜENCES TENIU DINERS PEL QUE VOLEU ! PP SIMAT ÉS FEIXISME ARGUMENTS NO ENS FALATEN !

Anònim ha dit...

Insultar es barato. Idees ni una.

Anònim ha dit...

Si vols una idea:
Deixem de maltractar animals per a diversió de les persones i de paso estalviarem diners.