diumenge, 4 d’agost del 2013

ARRANQUEN LES FESTES


Amb la Festa de l'Aigua Simat ha començat tres dies de festa, i amb les festes  l'equip de redacció de la web d'Arc Iris inicia vacances al mes d'agost. No obstant, hi haurà redactor de guàrdia per si de cas passa alguna cosa extraordinària. Bones festes i bon estiu. 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fa uns anys ARC IRIS insultava a Regidors legitimament electes tractan-los de NAZIS, informava dels vestits que les Regidores del PSOE i BLOC portaven en les processons, permetien insults varis a ciutadans simaters des de l'anonimat. Ara que manen els NAZIS, ARC IRIS se'n va de vacances: contradicions simateres o concubinatge putrefacte ?

Anònim ha dit...

Mal està insultar ningú,però encara pitjor es que gent que es diu d'esquerres participe en les parafernalies de la secta catòlica, i tinga els mateixos comportaments que el nazis que dius tú.
I eixe és el problema.

Anònim ha dit...

Regidors "legítimament" elegits (no entenem altra forma d'elegir regidors que no siga legítima) són nazis si es comporten com a nazis per molt legítima que siga la seua elecció, com va ser legítima l'elecció del més nazi dels nazis i rei dels nazis. He dicho. Sempre que hi haja un nazi comportant-se com a tal, serà bo que algú ho denuncie.