dijous, 1 d’agost del 2013

EL PP ANUNCIA REUNIONS AL SETEMBRE PER INFORMAR DE L'ESTAT DEL PGOU I TRACTAR DE DESBLOQUEJAR-LO

El Govern del PP de Simat s'ha dignat per fi a organitzar reunions informatives per debatre sobre la paralització del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU i les possibilitats de tirar-lo endavant. Així ho va anunciar l'alcalde, Sebastián Mahiques, al ple celebrat dilluns, després de que tant EU i Arc Iris com el Grup Socialista hagen demanat de forma reiterada un impuls a la tramitació del nou ordenament urbanístic, paralitzat a la Generalitat per interessos ocults.
Arc Iris ha denunciat en diverses ocasions que el PGOU està paralitzat de forma premeditada per inversors als quals no els interessa o bé com està redactat, o bé el moment per a la seua aprovació, amb els perjudicis que comporta per al conjunt dels simaters, que veuen paralitzada tota possibilitat de planificar el seu progres de la forma que millor consideren, sense interferències ni interessos ocults.
Arc Iris va demanar abans de l'estiu l'organització d'una assemblea informativa oberta a tots els simaters per donar compte de la situación del PGOU i de les seues perspectives. No han fet cas. El Grup Socialista ha demanat també reprendre els contactes amb el Govern local per tractar de tirar endavant el nou ordenament. I sembla que finalment el PP ha accedit, si més no, a fer diverses reunions al mes de setembre amb tots els partits polítics per informar de l'estat del PGOU i de les alternatives per tal de desbloquejar-lo.