divendres, 2 d’agost del 2013

POLÈMICA PER LA PROGRAMACIÓ D'UN ESPECTACLE TAURÍ INFANTIL EN FESTES

La inclusió d'un espectacle taurí infantil en la programació de les festes de Simat, amb el repartiment de llepolies inclòs, ha alçat polémica. 
En concret, el dia 6 d’agost a les 12.00 del migdia en el recinte dels bous, s'hi anuncia un espectacle taurí infantil on els xiquets i xiquetes en formaran part. "Hi haurà llepolies per a tots", conclou l'anunci oficial.
Blogs i xarxes socials han començat a denunciar l'acte per considerar que des d'una institució no es pot promoure una activitat revestida objectivament de perill. La normativa oficial prohibeix accedir a recintes on es celebren bous de carrer als menors d'edat, per tant, si es programen cadascú és lliure d'acudir o deixar de fer-ho. Ara bé, instar a xiquets i xiquetes, encara sense criteri, a posar-se davant un jònec, no ha sentat bé en un ampli sector de la població. 

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Esteu poc amarcs nomes que sabeu crear polemiques, per el que se jo no van a soltar cap jonec.Crec que van a soltar un bou de 500 kilos.Pregunteu be el que van a fer i despres informeu.

Anònim ha dit...

Pues pareix que l'amargat eres tu, perque el teu comentari és polèmic.
Millor informat i despues opina.

Anònim ha dit...

De xicotets ja estem ensenyant-los a no respectar al animals.
I aixina mil coses més, i després volem que la gent de major siga cabal i actúe de forma correcta.

Anònim ha dit...

L'espectacle taurí infantil no ve al programa de festes, per tant no puc estar informat del seu contingut, no sé si hi haurà un bou de plàstic, un miure o un jónec, o si es repartirà orxata i fartons. Però encara que només es repartisca orxata, es podia fer en altre lloc que no fóra un recinte de bous. Gràcies ajuntament per improvisar el programa de festes.

Anònim ha dit...

Cal felicitar als col.laboradors taurins per esta iniciativa i com no a l'ajuntament per fer-la possible.Enhorabona.

Anònim ha dit...

CUIDAICO CON MIGOOO...JO TAMBE ANAVA A VORE BOUS A BENIFAIRO CUANT NOMES TENIA 10 Ò 12 ANYS EN COMPANYIA DE MOLTS XIQUETS DE SIMAT(ESTIC PARLANT DE FA MES DE 30 ANYS)I DESPRES EMPALMAVEM EN ELS DE SIMAT.ARA LA NOSTRA MAJOR ILUSIO ES ANAR PER AHI MATANT BOUS I VAQUES,SEEEEMOS PELIGROSOS!!!

Anònim ha dit...

Poseu-se com vullgau i busqueu-se totes les excuses que trobeu, pero si per a divertir-se necessites maltractar als altres, no és bona senyal.

Anònim ha dit...

COCAINA, ALCOHOL i BOUS aquest és el model de festes inalterable mane qui mane, qui no ho veu és per que no vol

Anònim ha dit...

Tens tota la raó, però per a que el panorama siga complet, a l'alcohol,la cocaina i els bous, li hem d'afegir cuatre provessons per a que les "autoritas" lluisquen bastó de mando.

Anònim ha dit...

I enyoooooooor!!!!

Anònim ha dit...

4 d’agost de 2013 15.3.MAS OBERT ELS ULLS!!!ESTIC ALUCINAT JO NO EN TENIA NI IDEA DEQUE AIXO FORA AIXI..pero em recomforta pensar que totes les altres festes de tots els pobles no deu de ser igual,san fermin per eixample nomes que te correr a les 8 del mati devant dels bous i vore la correguda a la vespra.encara no he conseguit comprendre que es el que fara de eixa festa de les mes po pulars del mon.

Anònim ha dit...

Entre estanqueres i bous per xiquets estem apanyats. Redeu, han passat un ramat d'anys des de la dictadura i estem tornant a les tradicions ràncies que ens va obligar a adoptar el nacionalcatolicisme. Sols faltava el tricornio en la processo. Lamentable!

ESPAÑOL DE PRO ha dit...

Creia que mis amiguitos del Arco Iris estaban reciclados con su apoyo a nuestro alcalde Sebastián. Pero parece que no, las huestes valerosas españolas se volveran en vuestra contra si no claudicais. No veis que estamos en España. YA ESTÁ BIEN! dejad que la gran nación española se desarrolle como debe ser con su bandera, su lengua(castellana, por supuesto)i sus tradicones milenarias. Dejaos ya de estupideces con lenguas inventadas i naciones que no existen. No os dais cuenta que haceis el ridiculo.
VIVA ESPAÑA
VIVA EL REINO DE VALENCIA
VIVA SIMAT
VIVA RITA BARBERA
VIVA EL ALCALDE SEBASTIAN
VIVA FRANCO

Anònim ha dit...

És bo que hi hagen "espanyols de pro", per a poder comparar amb allò que no deuriem fer ni voler ser.

Anònim ha dit...

retrat de un autentic gilipolles-----"Dejaos ya de estupideces con lenguas inventadas i naciones que no existen. No os dais cuenta que haceis el ridiculo.
VIVA ESPAÑA
VIVA EL REINO DE VALENCIA
VIVA SIMAT
VIVA RITA BARBERA
VIVA EL ALCALDE SEBASTIAN
VIVA FRANCO"--------