dissabte, 7 de desembre del 2013

COETER II SUMA A GENOVÉS UN NOU TÍTOL

Coeter II ha afegit al seu palmarés el I Trofeu Mixt La Costera en imposar-se amb Sergio de parella a Moltó i Sanchis per 25-15. El trofeu ha resultat tot un èxit tant per la qualitat de les dos finals, corda i raspall, com pel ple absolut que va registrar el remodelat trinquet del Genovés, que es va quedar xicotet. La remodelació ha consistit en la supressió del color blau que exigia RTVV per a les transmissions, i el repintat a blanc. Els títols van ser per al Genovés II i Dani en escala.
La vesprada va començar amb la partida per dalt corda que va confrontara Genovés II i Dani contra Fageca, Raúl i Tomás II. La parella es va imposar per 60 a 30. A continuació es va disputar la final de raspall en la que els ara campions van eixir forts i prompte es posaren amb dos parcials d'avantatge, situació que va portar a la càtedra a donar de deu en les apostes. Era lògic, davant l'evident supremacia.
Va ser llavors quan Moltó va començar a explotar una de les seues millors virtuts, el servei, mentre que Sanchis va aportar els quinzes que se li havien resistit amb anterioritat. Amb açò, el marcador va canviar a l'iguals a 10.
A partir d'ací va haver-hi més equilibri, si bé quasi sempre eren Sergio i Coeter II els qui carregaven i els seus rivals els que restaven. També va influir en el tempteig final la diferència en l'encert rematador, ja que Coeter II no va desaprofitar cap pilota franca mentre que Sanchis va tenir moments en els quals no va saber acabar el quinze.