dimarts, 3 de desembre del 2013

LA VALLDIGNA ES PLANTEJA PER FI FER DEL TURISME UNA FONT D'INGRESSOS


La Mancomunitat de Municipis de la Valldigna ha organitzat unes jornades sobre turisme que es celebraran a la Casa de la Cultura de Tavernes els dies 10, 12, 17 i 19 de desembre, amb la intenció d'impulsar el sector com a motor productiu a la Valldigna.
El 10 de desembre obrirà les jornades Raquel Gómez, tècnic de turisme, amb la conferècia “Creació d’un producte turístic”. Tot seguit, Lola Teruel, professora EPSG-UPV,  oferirà la ponència “Dos productes turístics: itineràris eqüestres i Bocados de cine”.
El 12 de desembre Juan Tormo, arquitecte municipal Tavernes, oferirà la xarrada “Valldigna: estructures i valors del territori”, i Jordi Talens, del Centre excursionista, oferirà la conferència “La Via Ferrata: un actiu turístic”. Tancarà la jornada Paco Sales, del Grup Muntanya Valldigna, que donarà la confer`ncia “De les rutes històriques al senderisme actual” 
El 17 de desembre Vicent Gómez, AODL Tavernes de la Valldigna, parlarà sobre l’avantatge competitiu de les destinacions turístiques, i es centrarà en el cas de la Valldigna”. Jose Luís Muñoz, cap d’explotació RH Hoteles, donarà la conferència “Invertir en temps de crisi”.
El 19 de desembre Silvia Prades, coordinadora de projectes de Difusió CulturalExdukere, oferirà la xarrada “La difusió del patrimoni cultural des de la iniciativa privada: el cas del Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna” , i Joaquin Valera, director CdT Gandia, parlarà sobre formació als centres de turisme.  Tancarà la sessió Jose Pastor, Director de l'escola superior de Gandia de la Universitat Politècnica, qui informara del títol de Grau en Gestió Turística que s'imparteix a Gandia.