dilluns, 8 de juny del 2015

RURALCAJA TANCA LA SEUA OFICINA A SIMAT

Ruralcaja, que fa tres anys va cedir la gestió de l'oficina de Simat al grup Crèdit Valencià, deixa d'operar definitivament a Simat i atendrà als seus clients a la sucursal de Benifairó.
El grup Caixes Rurals del Mediterrani (CRM), liderat per Ruralcaja i integrat per altres tretze cooperatives de crèdit de la Comunitat Valenciana, pràcticament havia tancat ja el pla de racionalització de la seua xarxa de sucursals contemplat en el pla d'integració d'aquestes caixes en el SIP aprovat ja pel Banc d'Espanya, i en el cas de Simat, en 2011 va cedir la gestió a Crèdit Valencià, qui ara tampoc considera operativa l'oficina i la tanca,amb el trastorn que representa per a centenars de clients, en la seua gran majoria llauradors que havien domiciliats rebuts derivats de tasques agrícoles, com ara regs, fertilitzants, tractaments fitosanitaris, etc. 
Ruralcaja tenia 635 oficines en 2011, i en va tancar 28 per duplicitats, i presumia de que en quasi tots els casos es transferia tot el seu negoci, inclosa la plantilla de treballadors, a altra sucursal, la qual cosa ha suposava que no s'haguera d'acomiadar a cap empleat.
D'altra banda, va traspassar l'activitat de les oficines de Bèlgida, Simat, Beniarrés i Barxeta a Crédit València, entitat que a més va tancar en 2011 dues a València i una a Carcaixent, Palma de Gandia i Oliva, i ara en 2015 a Simat, el negoci de la qual queda transferit a l'oficina de Ruralcaja a Benifairó.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Crec que es una oficina de CAJAMAR, Ruralcaja fa anys que no existeix, i tot el que posa el article está mes desfasat que les cintes de casette.