dilluns, 10 d’agost del 2009

ARC IRIS DEMANA RESPONSABILITATS AL PENTAPARTIT PEL DESGAVELL DE FESTES

Arc Iris demana responsabilitats polítiques al pentapartit (PSOE, Bloc, BES, Esquerra Republicana i Macartur) per l'incivisme i desgavells d'organització que s'han produït en la celebració de les festes.
El regidor de Festes, Juli Ibáñez, deuria respondre políticament de les errades, i el regidor de seguretat, el propi alcalde, hauria de fer-ho per les nombroses mostres d'incivisme que s'han registrat.
Ja van començar mal les festes amb el cambalatxe del regidor de Festes atorgant i llevant barres, amb el fracàs de l'actuació del DJ José Coll que li va costar al poble 2.500 euros, es va instal.lar un escenari al llit del riu que finalment no es va fer servir perquè es va inundar, s'han improvisat actes, s'ha eliminat el bou embolat sense donar cap explicació, s'ha creat confusió, es van tancar locals perquè molestaven a la revetlla de Sant Jaume, hi ha hagut intervencinos dures de Guàrdia Civil i Policia Municipal, i sobretot des del pentapartit s'ha propiciat l'incivisme, que ha derivat en aldarulls i conflictes.
La permissivitat del pentapartit amb un establiment que funciona com a discoteca i no pot tindre llicència ha propiciat l'incivisme, mentre les regidories de Festes i Joventut, ambdós dirigides per Juli Ibáñez, no ha donat cap alternativa als joves, que al final s'han vist embolicats en conflictes amb el veïnat. Alguns veïns han patit desperfectes als seus immobles, i la Policia Municipal ha rebut en tres dies una pila de telefonades per molèsties, aldarulls i incivisme.
El pentapartit ha de donar explicacions, i ha de respondre, si més no, amb una dimissió, la del regidor de Festes, la del propi alcalde com a responsable de seguretat ciutadana, o la del regidor de Medi Ambient, Juan Serra, per la contaminació acústica que ha consentit i a més ha comprovat personalment. Molta Agenda 21 i al final a deixar fer.

71 comentaris:

Anònim ha dit...

Unes festes com tots els anys, amb coses més i menys encertades.
L'únic incident a destacar és l'enfrontament dels trigos amb els adolescents del poble (previsible del tot perquè son com Fraga: "la calle es mia").
Si teniu problemes de veinat amb un local sense condicions paseu-se pels jutjats i no generalitzeu diguent que les festes han segut un desastre.
I ara no em contestes com sempre diguent-me que soc de l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

El problema de tot és que els Trigos prediquen una cosa i fan un altra. Un te un xalet si no ilegal, podriem vore hasta on el te legal; l'altre el major ha pasat per Esquerra Republicana, a anat a les provesons i a la festa de laigua fa el que fa; i el menut, treballa per al psoe a valència, i a Simat intoxica a Simat a tots desde Arc Iris, que fem?

Anònim ha dit...

el problema del bim bam es que els trigos son els veins... seguent sort per als demes ( Sagasta,Dalt la Font i companyia )que dells no ho siguem.... eixe es l´unic problema... per cert joventud ja sabeu a qui votar en les proximes eleccions.... a Arc Iris ?????

Anònim ha dit...

Podríem mirar si el xalet del regidor del pla de corrals i el de les pedres del convent són legals. Senyor regidor d'urbanisme, traga els expedients, que el del trigo ja l'ha mirat i no ha trobat els quatre milions que diu que deuen. Qui sí deu milios a l'ajuntament és el pub de macartur per sancions impagades i encara no li els han reclamat.

Anònim ha dit...

Senyor regidor de festes, vosté va intentar fer una mangalufia amb les barres de festes, el van pillar, h s'ha excusat dient que esa un error. Hi ha massa errors en eixe ajuntament.

Anònim ha dit...

Sres. Hermanos Dalton;

la juventud de este pueblo está con ustedes muy bien siguen así!

el bimbam es ilegal pero su chalet en la fuentetarda no, el bimbam es ilegal pero su vado irregular no, el bimbam es ilegal pero sus mangarronadas para conseguir todo lo que se proponen no...

Anònim ha dit...

sóc client del pub que tanta polémica té.lo unic que puc dir es que els que han comentat en contra del local s'han rebaxat al nivell de les "suposades" persones impresentables.M'agarra risa de pensar que la política estiga en aquests asumptes, perquè ja en tenim prou d'aguantara persones majors aburrides que lo únic que vol es viure sense deixar viure als demés.Abans també ens col.locavem en altres llocs dels quals també vam ser despatxats i amenasats de denúncia.molestem en tots els llocs!!!algu tindra que aguantar-mos o els trigos o qui siga i aguanr-se!!

Anònim ha dit...

No son trigo limpio.

Anònim ha dit...

A vore ací la gent que no te més recursos i no sap que fer per a pasar el ratet es torba fent estes coses...mos posen a tots els joves en el mateix paquet i enterat, soc client del BIM BAM, i no fume maria ni tot el que digueu.No soc ningún analfabet igual que moltes de les persones que estem alli.
No critiqueu tant el bim bam que ben be q vos va vindre per pegarse la festeta a festes i tocar a la policia!!!GANDULS!!! EL BIM BAM, sols es un lloc per a pasar la vesprada perquè tots no ens pintem el vado a la porta de casa sense cap vehicle utilitzanlo.

Anònim ha dit...

Sense oblidar que aquesta web és la d'un partit polític, la llibertat d'expressió ha estat la senyera, i en eixe sentit ningú podrà negar que s'ha contribuït en la mesura de les nostres possibilitats a guanyar en transparència. Moltes coses de les que es couen a l'Ajuntament mai s'hagueren arribat a saber si no haguera estat per la web d'Arc Iris, des d'on no ens cansarem de repetir que la informació és llibertat.


-DEJAME DUDARLO-
Publicat en aquesta web.jajaja se vos veu el cul.

Anònim ha dit...

Eh, que pel vado entra una vespa i un smart.

Anònim ha dit...

Allí enfront de ca serra, on els guanos del lele, seria un bon lloc per a posar un pim pam, més gran i tot. Aneu allí a molestar a serra.

Anònim ha dit...

Si, llibertat d'expressió i amb l'anterior article hi han més comentaris borrats que escrits. I tenien menys insults que els que poseu vosaltres. Sobre ser analfabets funcionals tambè sabem llegir i hem vist el que haveu borrat.

Anònim ha dit...

la primera discomovil que es va fer a simat i entre els trigos i 2 moniatos mes han acavat per no fer res mes i ara lescusa son les barres que sho va inventar un malalt

Anònim ha dit...

Els trigos que tenen que vore amb la discomovil, borinot?

Anònim ha dit...

Estic lleguint coses fora de lloc, si el xalet d'uns i d'altes tenen problemes , jo sols demanaria que es veguera l'herencia dels pares de algún regidor de arc iris, eu, com un simple simater va conseguir pisos a Valencia, apartaments en la platja, fanegades de terra, vivendes de luxe en la FONT GRAN, cotxeres en els millor llocs del poble.... després..fem una reflexió.Molta cara, els que van de comunistes i mai han agafat una corbega ni un llego.... peró en fin esn tenim que tragar la `BOLA' de que es periodista jajjjja ni ell mateix es creu les seues propies mentides...

Anònim ha dit...

tira de la manta!!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

s'ha eliminat el bou embolat sense donar cap explicació,....



Gerard ,Victor.Reis,també vos pareix mal que s'haja eliminat la crueltat del bou embolat.Sincerament em desconcerteu,ja no sé com agafar-vos.Per favor ,donan una explicació.

Un votant d'Arc Iris

Anònim ha dit...

noticies de la cadena ser gandia el dia 4; entrevisten al vostre amic el regidor de festes que tant voleu i diu clarament que sha eliminat el bou embolat perque es un maltractament animal

Anònim ha dit...

LA VERGONYA DELS GERMANS CABANILLES.
LA PROVA DE QUI ES REPARTIA I DESDE FA TEMPS EL PASTÍS!

DESDE FA TEMPS LO QUE HAN MONTAT, ARC IRIS HA SEGUT UNA SEGONA MARCA DEL PP A SIMAT, SERVILISME TOTAL A SEBASTIAN I A LA ULTRADRETA A QUI HAN RECOLZAT DESDEL PRIMER DIA, I A QUI NO DUBTAVEN EN RECOLZAR A L ALCALDIA. DE VEGADES LES FILTRACIONS JUGUEN MALES PASSADES , ACÍ TENIU LA PROVA.

RECOLZEN PER DAMUNT DE TOT, ESTAR ALLIBERATS I BUSCAR-SE UN SOU UN LLOC DE TREBALL AMB L´AJUDA DEL PP DE SIMAT PER A ENXUFAR-LOS ON SIGA! ...AMB QUINA CARA ARA PARLEN ELLS DE JOC NET!!!

ESTA GENT NO ESTA BEN SONADA I ACABARAN FENT ALGUNA ANIMALADA COM JA N´HAN FET ALGUNES PER SIMAT

ESTAN FOTENT AL PARTIT COMUNISTA DEIXANT-LO EN RIDÍCUL I JA ESTEM FARTS

DE TRIGOS LIMPIOS?.......

Falta Victoret, el comunista del partit Humanista i UCD.

Anònim ha dit...

El bou embolat l'han llevat perqué no tenien dines pa pagar al seguro. Juli es un mentirós i un fantasma. Ens vol vendre l'embolao del respecte als animals i resulta que no te un clau, com lo del trinquet o lo de les barres. Si no te dines que au diga i que no venga burres. I si no val de concejal, al corral.

Anònim ha dit...

i com heu saps tu, bicoca?

Anònim ha dit...

perque no sataca el bicoca? quizás perque son els vostres amics...
rumanos ilegals, contractacions ilegals, trafic de a saber que....


ahi no res?

Anònim ha dit...

I cassalla ferry, carasapo.

Anònim ha dit...

Vos queda any i mig de cortijo i pagues dobles. Després serra al carrer i els demés a l'oposició.

Anònim ha dit...

moltes gràcies per la profecia

NOSTRATRIGUS!

Anònim ha dit...

Ala, ja l'han pagá els trigos.

Anònim ha dit...

I el pim pam que torne a posar verduleria i trastienda pals amics de trocha.

Anònim ha dit...

Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

Gerardo, Marc i Victor cada dia que pasa demostreu més a les clares qui sou i que voleu.

Anònim ha dit...

Gerardo, Marc i Victor cada dia que pasa demostreu més a les clares qui sou i que voleu.

Anònim ha dit...

Jo no sé que volen Gerardo, Marc i Victor, el que sí sé és que al pentapartito li vindria bé que ni ells ni ningú obrira la boca. Pero eh aquí truhanes que hay oposición y vuestros desmanes no quedan sin perdón.

Anònim ha dit...

Valora de l'1 al 10 la contribució dels trigos i victor-man,en enmerdar el poble.

PD:No es tin`drà en la Valoració la construcció de xalets il·legals, l'augment de patrimoni a costa del poble, ni les bufes de cap de setmana, tampoc es valora si cobra del PSOE i treballa pel PP.

Anònim ha dit...

Valora de l'1 al 10 el percentatge de massa encefàlica del pentapartito en relació al perímetre craneal. ZERO. Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

Iee, el gordo de juli té un xalet ilegal. Perque no liu digueu? Es deixeu amedrentar.

Anònim ha dit...

si te un xalet ilegal, el denuncies, si no calles! eixe no te res en propietat i eu se de cosa certa, emmerdaor. sort que almenys te classe perque entre ell, els xiquets i tots els que esteu atacant no teniu a ningu al vostre costat, MARGINATS!

Anònim ha dit...

http://img211.imageshack.us/img211/2462/logoparcpiris2wm8.png

Anònim ha dit...

esteu clavan-se en males coses ,, que si dalt la font , que si la seva gent , que se Tent o que si ens fumem o ens deixem de fumar i eixa no es la cuestió... la cuestió son els nino_s dels Trigos, nosaltres inclos jo que he estat al bim bam estem en vosaltres pero atacar a altres per a defendres ú no està be..... es la meva opinió

Anònim ha dit...

El Bloc i el BES sí tenen gent: 50 vots entre els dos, jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

si i l´alcaldia de simat per l´any que ve
jojojojojojojo

Anònim ha dit...

Si eladi vol, jo, jo, jo. Jo no les tindria totes. Amb 50 vots no mereixeu ni la concejalia de puertos fluviales de simat.

Anònim ha dit...

No perdau temps en estos de l'ajuntament. Antes de dos anys eleccions.

Anònim ha dit...

trigos de merda,pero no es doneu conter que no vos pot vore ningu?bueno esteu tant tontos que es veu que no!!jojojo,,,que vuestro ODIO es nuestro ORGULLO

Anònim ha dit...

Bloqueros maleducats. Que no veieu que no vos vota ni la familia?

Anònim ha dit...

Bin laden deu haver-se conectat.

Anònim ha dit...

I l'orquesta del primer dia que era una bufa de pato, això no ho heu dit a l'article.

Anònim ha dit...

Eh, si voleu parlar d'augment de patrimoni podem portar a colom a fer una conferència. Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

un debat.....colom------baldomeret

Anònim ha dit...

I de moderador juanmaria, jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

De moderador, el moderat Marc.
jo, jo, jo, deixa'l anar...

Anònim ha dit...

no t´agafa vergonya tindre esta web Mansanet?? a part de les companyies que tens ?

Anònim ha dit...

no t´agafa vergonya tindre esta web Mansanet?? a part de les companyies que tens ?

Anònim ha dit...

No home no, juanmaria que sap bé com s'ho manejava colom.

Anònim ha dit...

Què passa bloqueros, que ara sou defensors de colom?

Anònim ha dit...

Aquestos comentaris són la prova de que al poble de Simat entre tots junts no hi ha ni un gram de cervell sà.
Les malifetes del Pentapartit és culpa dels Trigos. Els delictes dela discoteca Bim-Bam és culpa dels Trigos. Tots el xalets il·legals que hi ha a Simat, les Foies i el Pla de Corrals són per culpa dels Trigos. Totes les bregues i desperfectes que passen a la porta dels Pubs són culpa dels Trigos.
I l´Ajuntament mut.
I els xiquets a passar-s´ho bé (gràcies als Trigos, supose), perque els Trigos tenen la culpa de tot el que passa al món.
I vosaltres uns santets i unes santetes.
Si pegareu uns quants tacos més si que s´ho passarieu bé, i no estiguent tota la nit de peu com els bolos de la Bolera.
Ah! i lo d´analfabets funcionals qui haja sigut que ho retire, perquè no volem ofendre als analfabets amb eixa comparació.
I segui fumant Maria, que això atonta les neurones i així podeu seguir dient tonteries.

Anònim ha dit...

que es que no saps per on tirar i ara vas de victima? tonteries les dius tu aixina que ves i pega tu els tacos que aixina no en diras tantes

Anònim ha dit...

tu tambe nasdit un bon grapat.

Anònim ha dit...

Triguets de cagada en cagada van guanyant vots, jeje.
Quina serà la pròxima?

Anònim ha dit...

Alguns es poden permetre perdre vots, altres no perquè si a 50 li'n lleves uns quants, es queda en no res. Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

Pa vots perduts els del pentapartito a les foies.

Anònim ha dit...

Nivell de valencià de la gentola està per baix cero,redeu hi ha que ser burro per haver-se escolaritzat en valencià i escriure aixi.Ara...coneixen a Fuster ,que sabuts.

Espanyolets de KK

Anònim ha dit...

Per a les proximes eleccions farem un nou partit, en que el lema siga, tot pel poble, res de interessos personals, com tots els que estan dins. Serra, sempre diguent que ell faria el millor pel poble, i el millor que esta fent, es enfonçar-lo. d'eladi ja ni parlar, aquest te el lema del seu anterior company, primer jo, despres jo i si queda algo, pa miiiiiii.
Agus, ara esta a l'ombra, pero tranquils que sabrem qui es Agus, ara quan agafe l'alcadia.
Aixi que jo vaig a dir el meu candidat/s per a formar llista les proximes eleccions.
Alex (ex-regidor) i Juanjo (ex-regidor).
ale aneu diguent a vore si es possen d'acord(entre ells) i fan un bon partit i ens deixem de gentolaaaaaaaaa.
Aixo si, d'asesor d'imatge que agafen al senyor Verdu.
ja tenim 3 a la llista, fins 15 ens falten alguns.

Anònim ha dit...

Diuen que "al poble de Simat entre tots junts no hi ha ni un gram de cervell sà" i desprès ens demanen el vot. Ara vol donarem quan vinguen les eleccions, espereu-se de sentats. Sols mos volen per a figurar i fer-se amb el poder.
Quan es calfen els ix la seua verdadera cara.

Anònim ha dit...

avore si mos queda una cosa clara. nia moltisima gent que sap dir entrepà en ves de bocadillo, lo que pasa es que stem en simat i tota la vida sa parlat aixina, no estem en un rodeo de gramatica, la gent es natural i parla com sap, pa que ara vinga un ridicul que a sentit 4 paraules ben dites i es pense que es un visionari de la llengua. que les coses ben fetes queden millor clarísim pero que et burles de la gent que no parla com tu... comença per inglaterra i acaba per xina que nian un cabasset. RIDICUL!!!

Anònim ha dit...

tant d'estudi i despres no vos vol ningú!!! jojojo

Anònim ha dit...

A qui no vol ningú és al Bloc: 50 vots i gràcies. Jo. Jo, jo.

Anònim ha dit...

I que tindrà que vore l'estudi amb el voler.
O és que a tú el volen més per la feina que fas?
ju ju ju.

Anònim ha dit...

si tio, resulta que yo pa no haver estudiat i no saber aon es posa la h no soc un tio asqueros i prepotent com o eres tu. i si, la gent hem vol i alomillor nose escriure. tu en canvi, escriuries un llibre (que no tindria exit) i menys si posares la teua foto, i no et pot vore ningu.

Anònim ha dit...

No se si eres asqueros o prepotent, pero insultador, si que eres.
Que anem a fer-li.