dijous, 6 d’agost del 2009

PARTE DE FESTES: PRÊT A PORTER A LA PROCESSÓ


A la processó de dimecres l'alcalde anava de màniga de camisa curta, de color blau clar amb ratlles imperceptibles, molt lleuger però un tic informal. Agustina anava amb un vestit negro duelo cenyit, encara que de tirants, el que li restava formalitat. Sebastian anava d'alcalde, amb trage gris i corbata roja ben xillona. Per últim Fani anava de semiesport, amb un difícil combinat negre i verd.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

T'has deixat a mónica i a la jutge, que portava un vol de película a lo caterin hepbrun.

Anònim ha dit...

El PP menteix amb el sou de Sebastian que cobrava 2300 € ,segons una noticia apareguda al Levante.Reis,arquers vos done la raó en moltes coses però doneu-li una miqueta de canya al PP que pareixeu que heu vist en Sebastinet a la Mare de Deu.A per cert,com es que tots els camins on té bancals el sogre de Sebas van ser asfaltats.Quina sort van tindre els veïns o seria que eren els únics camins que estaven malament al igual que el marge del Pla de Corrals.

Anònim ha dit...

Quina proposta de PGOU té EU?

EU no té cap projecte. Vol una moratoria urbanística de 20 any.
vos sembla poc?

Anònim ha dit...

Quina proposta de PGOU tenen Bloc, BES i ERC? Tant fa, diran una cosa i en faran altra.

Anònim ha dit...

Quina gana de figurar tenen tots els de l'ajuntament.Però tots,arquers.Sebastianet i Moniqueta també encara que siguen els vostres protegits.Aguardat la Fani,altra morta de fam fent-li la pilota a l'esglesia retrograda-catòlica.

Anònim ha dit...

no teniu res mes a fer que critiqueu hasta el vestir de cada persona.es doneu conter com sou riticaors de merda

Anònim ha dit...

Ningú ha criticat res. Això és una crònica de societat. Només diuen com anaven vestits.