dissabte, 8 d’agost del 2009

PARTE DE FESTES: INCIDENTS I BURRERA

Un conegut local, propietat d’un conegut mafiós local, ha reobert les portes durant totes estes festes.
Este local, sense cap tipus de condicions tècniques (insonorització, dobles portes, sortida d’emergència, etc.), ni higièniques, ni control de capacitat, ha sigut font de nombrosos incidents al llarg de tot estos dies: Soroll excessiu que impedia fins i tot poder estar a la porta del carrer als veïnat per impossibilitat física de poder parlar, ocupació amb taules i cadires fins les mateixes portes de cases particulars, incompliment d’horaris d’obertura i tancament, trencament de cristalls a les vivendes del costat, aparcament de vehicles a la zona de vianants de la font gran, explosió de petards a qualsevol hora del dia, insults al veïnat quan es queixava, etc.
La policia local ha tingut que intervenir un mimin de dues vegades al dia, sense obtenir massa bons resultats, i una de tantes vegades i davant les burles de la clientela, va haver de recórrer a la guàrdia civil per haver de tancar el local a altes hores de la matinada.
Algú sabrà si eixe local tenia o no permís per a obrir, però en cap cas, deuria haver passat tot el que ha passat.

200 comentaris:

Anònim ha dit...

En este poble no hi ha autoritat i per tant cadascú fa el que li dona la gana.
El mateix alcalde i fins i tot el Superregidor han estat a les portes del local i han pogut comprovar el desficaci. Però ara estan més ocupats veient qui portatà la vara a la processó i com aniran vestits, QUE DE LES MOLÈSTIES que puga ocasionar el local dún amic mafiós .
Ens hem acostumat a que ens tracten com a animals i no com a persones, i la culpa de tot no la té McArtur, sinó el seu amic Eladi per consentir-ho .
A l´hora de cobrar les nòmines i demanar ajudes a l´Editorial si que tenen temps i no escatimen esforços; però a l´hora d´actuar i aplicar la llei...LA LLEI DE L´EMBUT.

Anònim ha dit...

Quina proposta de PGOU té EU?

EU no té cap projecte. Vol una moratoria urbanística de 20 any.
vos sembla poc?

Anònim ha dit...

Macartur, eladi i serra deportació.

Anònim ha dit...

Eladi, això que li has consentit al teu amic macartur no t'eixirà de bades.

Anònim ha dit...

Teniu tota la raó del món amb el tema que ens ocupa,però quan es veuen desficacis com el del comentari de les 14:26 donen ganes de tancar la pàgina.

Anònim ha dit...

Tanquem la pàgina i deixem obertes les discoteques il.legals.

Anònim ha dit...

Quina proposta de PGOU tenen el Bloc, BER i ERC? Tant fa. Diran uma cosa i en faran altra.

Anònim ha dit...

Jo soc un client d'eixe local i la meitat de coses son mentida,la llastima es que ja l'han tancat,perque si estaguera obert li tirava una pedrà en el cap al trigo marginat que es posa a llegir el diari d'enfront d'on estem nosaltres...

Anònim ha dit...

Pos si que eres tu valent!
I de coneixement en deus tindre un carro,

Anònim ha dit...

al de les 16:24

Jo tampoc vull eixe tipus de locals al poble,que no cumpleixen les normes.Tampoc vull tancar aquesta pàgina.El que dic es que en un assumpte serio com este estan de sobra tonteries com el comentari de la deportació.Tu saps que això és una barbaritat i quan estem parlant de coses serioses i no hi ha que dir tanta tonteria i aportar sol·lucions.Ara ,si tu ets tan burro com els que no respecten les normes avant,segueix vivint al teu món.De segur que si tingueres la edad de la gent que va a eixe local faries igual o pitjor que ells.Pensa-ho be.

Anònim ha dit...

jo tame soc client i an molt de gust i no es cosa de tirar res a ningu al cap es cosa de que els 3 dies de festes que em tingut es fiquen la taulaeta ofisial del cotilleo i no denfront perque denfront esta el taskam si no alla a fer la ma que mes prop els pilla la berbena que al local ixe i comensen a criticar i a cridar ala policia i a burlarse perque damunt cuant criden ala policia i ya fiquen les seues denunsietes cuant venen a tancarmol la gentola esta escomensa afer les seues risetes i adir mentires ala polisia igual com a pasat en esta pagina que no se qui a escrit aso pero qui ua vaxa escrit esta guañanse ala gent jove de veritat FANTASMES!!!!!

Anònim ha dit...

mes bregues i mes sorolls que fan els vostres amics els rumanos en exa sona carrer i sen careu en els xiquets va per favor

Anònim ha dit...

El tema dels horaris ja fa trenta anys que no es compleix, sino vegeu el Bar S@g@st@, kuan te verbena no tanca fins les 9 del matí (els bars deuen tancar a les 12:30h). Cumpliment de horaris per a tots.

Anònim ha dit...

El de les 10:38 te tota la raó del mon. Per tota la Safor ens coneixen com Simateskus, de tants rumanos i extrangers que hi ha. I tot culpa del dixós Macartur i altres veins que els donen casa de lloguer i feina a 4 €/hora (il.legal clar). I l'Ajuntament també está contratant a rumanos abans que a gent del poble, que els veig pintant tots els dies i la sang em bull.

Anònim ha dit...

ara que hi ha un local per a que la gent jove no agarre els cotxes, el tamquem.

Anònim ha dit...

Eixa gentola del pub de macartur no representa a la gent jove de simat.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Quan vaig passar jo uan tirar un coet borratxo. Impresentables.

Anònim ha dit...

Coets i boletes en tiraven a tot hora.

Anònim ha dit...

L'únic culpable, Eladio.

Anònim ha dit...

Impresentables tambe hi han de ben ben ben ben majorets i amb els ous ben peluts.... tant a la cordà com als bous com a mols llocs d´este poble ,tant tirant tambe coets borratxos com moltes altres coses... Impresentables per no dir altres coses ....

Anònim ha dit...

No critiqueu al Noi que ningú dels que està ací no ha anat ni a fer-se un cocacola allí,parleu sense saber.

Anònim ha dit...

io crec q simat aporta molt x als de fora i molt poc xa als de dins!!! son festes i en festes toca coets traques petardos borraxos i tot el q ve darrere!! si creus q hi ha massa festa i no pots dormir puja a les foes o al pla i tiges alli mes trankila!! nomes voldreu q en festes sigam callats i q no fem soroll!!! la musica? la berbena es sent mes i tame la tens al costat de casa no? entonses no se a q venen els comentaris!! i la terraseta esta pagada axina q les taules i le cadires les posem on volem q xa algo li pagem a lalcalde!!! i doneu grasies q a sant jaume no la vam armar x tancarmos a mosatros!!! cosa q dalt la font tenia el mateix horari q nosaltres i va tindre obert fins a les tantes!! ya a mamarla!!!

Anònim ha dit...

12'35 anonim? i aixo? tens por dalgo? una cosa es opinar el q no ens pareixca be laltra molt diferent insultar!!! eu comensat a opinar i eu acabat insultant als jovens!! nosaltres tenim el nostre lloc i vosaltres el vostre!! lo q no pot ser es q els veins no tingen gust de tindre un pub ai i enganyen xa q el tanquen!! ami tampoc em dona gust tindre la font menor en obres i mawante!! es mes bonico tindre a 4 borraxos en el taskam bufats perduts i ensenyant el cul q a 4 jovens sentats rigense i parlant no? mos tenim q acostumar a tot!! xq el rebombori si es q hi ha agut a sigut els 3 dies de festa com es molt normal!! els altres dies tot a estat en ordre..no digam q la policia venia 2 vegaes x dia xq aixo es somiar!!

Anònim ha dit...

y pa que eu sapiau:vuesto ODIO es nuestro ORGULLO!!

Anònim ha dit...

SENSE COMENTARIS.
Crec que aquesta gent primer s´havia d´ensenyar a escriure, perquè com podeu comprovar són anlfabets funcionals.
I en segon lloc hi hauria de dir-los que existeix una cosa que es diu EDUCACIÓ, i que desconeixen.
Si el futur és això la porteu clara.

Anònim ha dit...

El que li ha dit gordo al noi te un 99% de probabilitats de ser pelat (és un requisit per a estar a Arc Iris). Un gros pot fer-se flac, el pel... no torna més.
El tema està clar. El que els trigos/Arc Iris volen dir es:
eixa gent fa molts anys que va pel mon, abans estaven en altres llocs però com a mi no em molestaven, jo calladet.
Si al pub dalt la font fa anys que hi han veins que aguanten soroll, pixarrades, brutea, etc. no pasa res. Un problema no és un problema fins que no afecta a la èlit de Simat, triguets i companyia.
Pagaveu vosaltres terrassa quan posaveu la tauleta ahi?
Arc Iris només troba problemes quan pot traure resquit politic o els afecta personalment.

Anònim ha dit...

SENSE COMENTARIS.
Crec que aquesta gent primer s´havia d´ensenyar a escriure, perquè com podeu comprovar són anlfabets funcionals.
I en segon lloc hi hauria de dir-los que existeix una cosa que es diu EDUCACIÓ, i que desconeixen.
Si el futur és això la porteu clara. (LA MALA EDUCACIO ES MEDIX EN MOLTES VARETES REIIIII.... )

Anònim ha dit...

MANSANET bona companyia i al mateix temps bona propaganda electoral estas fen-te tu mateix.... que aci tots tenim ja dret al vot eh??????

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Tot Simat coneix a aquesta colla de inutils que es la unica paraula que pot definirlos.Vullc aclarir que el bim bam no tanca les portes i seguira aí donant gresca a aquesta gentola i si no esteu conforme aneusen a fer la vetlaeta a naltra casa dun amic si es que en teniu clar.ComA clienta molt habitual deixe local no em considere inculta, analfabeta... ja que una jove de simat que esta estudiant una licienciatura pot demostrar que no ho es, aixina que aquells que escriuen sense pensar els pot caure la cara de vergoña. Hi ha varies mentides que aclarir pero em podria tira hores i hores...en ningun moment la persona que va encendre el coet borratxo el va soltar de la seua mà i no va esplotar clarament(ningu vol ferse mal a la mà), així que no hi havia perill ya que jo em trobava alli...Estes persones no pensen en la gent jove de simat la qual a conseguit trobar un lloc on està agust i pasa el ratet sense molestar a ningú! Pacencia xics en ens han tocat uns veïns als que ningú compren aixina que...no hi ha que fer cas dels insults que han dit als nostres amics. Qui tinga algun problema contra aquest pub ja sap on està el cuartel de la guardia civil. Trigos en 20 minutets a peu y en lo sans i llestos que sou tots es claveu alli.

Anònim ha dit...

em pense jo que el arc iris esta fent una bona campaña electoral de cara als joves eee... aso els portara una pluja de vots!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

L'argument de l'analfabetisme funcional i la mala educació ja l'havies utilitzat. No et repetixques perquè demostres una gran falta de vocabulari i de imaginació. Tú que vols ser tan culte i et burles dels demés, a veure si eres un poc més exigent amb tú mateix.

Anònim ha dit...

Quina és la empresa que ha ideat esta pre-campanya electoral tan exitosa. La tindran que contratar els altres partits.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Açò no ho ha ideat cap empresa, és l'ordre llògic de les coses. Arc Iris va cagant-la constantment, una darrere de l'altra, i ara li ha arribat l'hora als joves.
I seguira cagant-la. Sempre he dit que aqusta web fa molt de mal a Arc Iris per que hi ha molta gent que els votava sense coneixer-los a fons. Pero cada dia van donan-se més a coneixer. S'autorrebenten ells mateixos.

Anònim ha dit...

mira com son que els mensages que no els convenen els borren!!censuraaaa

Anònim ha dit...

en la plaça varietets,per a la gent major,la berbena per als de edad mitjana i per als joves, que son els que més disfruten de les festes, falta la DISCO-MOBIL (els tres dies de festes). No s'enrecordeu que alguna vegada heu tingut 20 anys?

Anònim ha dit...

No teniu vergonya, queixar-se en festes!!!!

Anònim ha dit...

L'únic que l'ha cagà ha sigut juli bes amb les barres i el programa de festes.

Anònim ha dit...

La gent de dalt la font som prou més civilitzada que els macartur boys.

Anònim ha dit...

per que no tenen als trigos al costat

Anònim ha dit...

cada edad te lo seu,els de dalt la font son mes majors,sa de rrespetar tot.

Anònim ha dit...

Macarturets, si teniu problemes apanyeu se, pero no es claveu en dalt la font, ací no molestem a ningú.

Anònim ha dit...

que bonico era cuant jo tenia la edad de ells i lo que volia era divertirme,i ja mos dien els nostres majors GAMBERROS i a ells els eu dien els seus pares i aixina susesivament.feu memoria

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
JAJAJA ha dit...

¡¡¡¡ SOM JOVENS NO CORRUPTES !!!!

Anònim ha dit...

23 comentaris eliminats??????
Si a algo se li pot dir censura es a açò. Jo els havia llegit tots i no hi havien insults que destacar. Al menys els comentaristes no s'havien passat més que l'administrador d'aquest bloc. És indignant. O millor dit, patètic.
Qué passa, s'heu sentit desbordats? És que no penseu les coses abans de clavar-vos amb camisa d'once vares i després no sabeu per on eixir i comenceu a borrar.
Afronteu les coses i que tots vegen el que pensa la gent.

Anònim ha dit...

Tranquils, el regidor de joventut, juli bes, posará orde.

Anònim ha dit...

Quan no saps per on eixir claves a Juli bes. Contesta al que et diuen perquè l'únic que demostres és que no se t'ocurrix rés.

Anònim ha dit...

AIXO ES VORA!! Q MOLT REGIDOR DE JOVENTUT XO A LHORA DE LA VERITAT TOTS AMAGEN LA MA X LA GENT JOVE!
¡¡VERGONYA!!

Anònim ha dit...

ARA UI IXIU A REPARTIR PAPERETS!!SOU TOTS IWALS!

Anònim ha dit...

Tot macarturaes. Pareix mentira que eixe uelo encara vaja donant pel cul.

Anònim ha dit...

Els del pub Dalt la Font podieu ser un poc més solidaris i no dir-mos que mos apanyem, que mosatros tampoc molestem no més que a eixos que sempre remuguen per tot.

Anònim ha dit...

ELADI DIMISIÓ.

Anònim ha dit...

Entre macarturaes i trigaes estem de lo més entretenguts. Van a competència en donar pel cul.

Anònim ha dit...

S'heu clavat en dalt la font i en sagasta i ara demaneu solidaritat. Deixeu tranquils als demés.

Anònim ha dit...

Macartur ves a DEC (Donde Estas Corazon) i conta-ho tot!

Anònim ha dit...

Trigo, tu ves a La Noria i replica-li!!!

Anònim ha dit...

I eladi de vacacions.

Anònim ha dit...

Vaig a tirar de la manta!

Anònim ha dit...

Es que no s'enteret. Això de macartur és el casal jove que va prometre juanito serra.

Anònim ha dit...

També hi ha manta ací? Colló, açò pareix el gurtel.

Anònim ha dit...

Manta, capitol 1: Macartur li ha pagat 3 trajes a l'alcalde en una coneguda botiga de Gandia.

Anònim ha dit...

Lo que no hi ha és ningú que pose orde. El meu vot pa l'iris.

Anònim ha dit...

Els xiquets no s'han clavat en Dalt la Font ni en Sagasta, sols han fet una comparació en la que eixen perjudicats. No van contra ells, volen ser com tots. I tú eres un insolidari i un egoiste que no més vols que et deixen tranquil perquè es veu que t'has fet vell i no més vols que pau i quietut perquè tu ho tens bé, no?
M'estranya que entres en esta web i no estigues veient la tele i becant.

Anònim ha dit...

Jo he escrit el missatge de les 13:18, no hi ha cap insult, ni cap paraula malsonant, únicament he expresat la meua opinió, ara he vist que está eliminat, m'he quedat bocabadat. Aço es pitjor que en temps de Franco.

Anònim ha dit...

I qui s'ha clavat en dalt la font? Els vellets? Tapat cap i tot i deixa els altres tranquils.

Anònim ha dit...

Esteu veient que tots els missatges estan eliminant-se?????????????

Anònim ha dit...

Els de dalt la font sou uns pijos moniatos insolidaris.

Anònim ha dit...

Si vos agarra sagasta vos correrá a tots a osties.

Anònim ha dit...

arc iris, iu.ja nia prou no? sou uns faxes, com esteu demostrant.

Anònim ha dit...

Eladi, a vore com arregles açò quan tornes de les teues vacances retribuides.

Anònim ha dit...

Manta, capitol 2: El trigo li ha regalat un bolso de Luis Vuiton a Macartur.

Anònim ha dit...

Per culpa de macartur pagaran justos por pecadores.

Anònim ha dit...

NINGÚ S'HAVIA CLAVAT AMB DALT LA FONT!!!!
Com t'ho tinc que dir! Eres curtet, ja t'ho intentat explicar, que era una comparaciooooó. Et faig un dibuixet?
Tu eres el que es tapa cap i tot i sols vol estar tranquil.
Ara si que he vist que un xiquet s'ha picat i t'ha dit pijo i moniato.
Però no m'extranya en vore la teua actitut.
Au ves a dormir i voràs que tranquilet estàs.

Anònim ha dit...

Manta capítol 3: macartur li ha pagat un book fotografic a serra pa consentir la contaminació acústica.

Anònim ha dit...

Deixa tranquilet al tranquilet i soluciona els teus problemes.

Anònim ha dit...

La bandera que hi ha penjada al bim bam eixe ho diu tot.Col·laboracionistes de l'estat espanyol que menja el coco als nostres joves amb simbols propis d'un estat feixista.La estanquera a Aspaña.

Anònim ha dit...

Jo no en tinc però soc més solidari que tu i per tant no envie als xiquets a fer punyetes.

Anònim ha dit...

Si no teniu clase pa portar un pub aneuse'n a cavar.

Anònim ha dit...

que pasa en eixa bandera? que voleu que posem la bandera de rumania que no som espanya o que!!!

Anònim ha dit...

bueno que al pas que anem no mestranya que desi uns anys tingam que penjar la bandera de rumania. es faran en simat i en tot el mon

Anònim ha dit...

bueno que al pas que anem no mestranya que desi uns anys tingam que penjar la bandera de rumania. es faran en simat i en tot el mon

Anònim ha dit...

si de fora vindran i de casa mos tiraran

Anònim ha dit...

Clase i macartur está renyit.

Anònim ha dit...

Si s'entera serra de lo de la bandera vos tancará l'antro maloliente.

Anònim ha dit...

t'ha casa si que serà un antro maloliente com tu ninot

Anònim ha dit...

ale mansanet ves eliminant lo que no el convé. la verdad duele no?????

Anònim ha dit...

TA casa, TA casa, VURRO.

Anònim ha dit...

CENSURA CENSURA
QUE FORTS QUE SOU LLASTIMA EN DONEU

Anònim ha dit...

La bandera eixa ja l'han llevà,i si es un antro maloliente no entres,fora de que t'embrutes la camisa de armani

Anònim ha dit...

Els McArturs Boys estan com una trona, no es conformen sols en molestar sinó que a més li donen la culpa a altres persones.
Tiren coets borratxos i boletes,fumen tota la Maria que poden, posen la música a tope i no entra ningú al Pub, es queden tots fora.
Tot això amb el consentiment de totes les forces vives de la població : l´alcalde fent la vista grossa i deixant obrir un Pub il·legal sense permís (PREVARICACIÓ), Juli BES anant a les processons en representació de la Joventut, Serra prometent un Casal de la Joventut que mai arribarà; i McArtur fregant-se les mans de vore com de bé li ho apanya l´Ajuntament.
I la culpa de tot dels Trigos, clar.

Anònim ha dit...

Si vas a mirar als papers i està legal que li fem a la teua calva??

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

nomes censurant tots eixos comentaris ja demostreu que sou feixistes com els que mes, amagats en una ¿¿¿esquerra progressista???, en l'ultim panflet que vau repartir pel poble deieu que els de l'equip de govern tenien comportament propis del nacionalsocialisme pero vosaltres no es quedeu ni una mica enrere... voleu manar com siga i al preu que siga i el poble no vos importa res, i aso del pub es un altre instrument vostre per a criticar als que estan ara perque no vos van deixar entrar al pastis del govern, perque si no recorde mal abans estaveu alguns en el mateix partit, no? els politics que estan ara a Simat son sincerament... LAMENTABLES

Anònim ha dit...

El de les 00:29 i 00:48. No em puc creure que tant de parlar d'analfabets funcionals i fasses faltes d'ortografia. No és "conformen en molestar" sinó "conformen amb molestar".
Per a burlar-te dels demés el primer que deuria escriure bé series tú, no?
Veus com no pot ser anar tant de sobrat!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

aixo tindries que fer provar la maria avore si se ten va la tonteria, i per lo menos al riuries infeliç

Anònim ha dit...

A conque soles protesten els trigos. A juan el francés li van trencar el cristal del portal de casa i quan va demanar explicacions un poc més el linxen. A la rumana del tascam li van volar les taules per l'aire i un poc més s'agarren a brega. Juana la de baldomero no ha eixit de casa en totes les festes. Magda i juancarlos se n'han tingut que anar a les foes. Gamberros.

Anònim ha dit...

a la rumana del taskam,apoyemla pobreta

Anònim ha dit...

soc veina de tota la vida del pasarela i cuan venien festes tots els añs he tingut que aguantar lo mateix,i en disapte,pero mai he armat tanta rebolica.
axo que vol dir?

Anònim ha dit...

asi no es parla de el bin ban,de lo que es parla es de politica i que casualitat estar els pobres xiquets pel mig

Anònim ha dit...

ja diguent que si uns ascriuen aixina i els etres allina,de asi 100 anys tots calvos,sabuts.

Anònim ha dit...

tan sabuts que sou,pero sou uns amargats que nesesiteu de la politica per omplir la vostra amarga vida,en les coses tan boniques que te la vida.

Anònim ha dit...

de que som la vergonya de la safor en tant de rumano que lleva la faena als del poble ningu diu res,pero com teniu que dir si sou els mateixos simateros que els contrateu mes baratos,simatuskis vos diuen,ja,ja,ja

Anònim ha dit...

Pobres xiquets?

Anònim ha dit...

per no dir els simatuskis que abanda de tindre rumana contrata la te pa atres servisis 2x1 aso es meravellos.

Anònim ha dit...

Als que protesten dels rumanos. La majoria de rumanos els ha portat el carafuró de macartur, que els ha explotat i els ha estafat tot lo que ha pogut. A que fem?

Anònim ha dit...

tens tota la rao,pero no es sols macartur es altra gent de simat tame que els alquila,i altra que els dona faena coperatives entre altres a menos preu

Anònim ha dit...

macartur ja te bais la rivoli ple de nous rumanos de fa uns 15 dies

Anònim ha dit...

i les inmigrants que bais la seua apariencia divina van fense en els bonachonots del poble?

hija mia,cuando llegues a ESPAÑA fijate en los hombres, al que le veas cara de tonto,apor el,la cuestion es casarte,y sobre todo tener hijos,despues ya veremos

Anònim ha dit...

pues juan carlos el home de magda de gove ha segut ben fester i encara es,jo lin conec de ben bones ademes te dos fills adolescents que no sap lo que pugen fer

Anònim ha dit...

che que bo

Anònim ha dit...

Els xiquets, en totes les etapes i fins que es convertixen en persones adultes, donen prou pel sac i ho notes més quan no són teus.
Estes festes en ca Sagasta els més nanos s'han passat la nit molestant-me passant en mig de les taules i tropessant amb tot, però he tengut paciència i o he vist normal. Si és per l'hivern passen el temps obrint les portes i ens gelem. M'han pegat balonades quan he estat sentat fora alguns dissabtes. Han portat motets ruidoses que han passat xafant-me els peus i no m'han deixat parlar ni sentir.
Però qué fem, els eliminem? O confinem als seus pares i a ells en un getto i que no es puguen ajuntar amb la resta de la gent?
Els xiquets del bim bam són els nanos d'abans que estan en un altra etapa, molt complicada per cert. I amb ells no hi ha cap tipus de comprensió.
Em pareix molt mal que els demonitzeu perquè donen pena i glòria com els altres xiquets i com vosaltres heu donat no fa tant. I com donaran els vostres fills d'ací poc.

Anònim ha dit...

Això no és cap excusa. Les edats difícils no justifiquen la permissivitat de l'ajuntament amb segons quins locals i quines persones. Qui vullga posar una discoteca que es gaste els diners i que la faça com toca, amb les dimensions adequades, insonoritzada, amb totes les mesures de seguretat, etc. Estàs utilitzant als xiquets per a estalviar-te crítiques ben merescudes.

Anònim ha dit...

Tot ho redueixes a un puls entre l'Ajuntament i tú. Ací sóm més gent i estic fart de que cada vegada que done la meua opinió em supongues la identitat que tú vols adjudicar-me.

Anònim ha dit...

Pues qui vullga tancar una discoteca que pose una denúncia. Si tot es molt més simple i ací estàs fent-mos parlar!

Anònim ha dit...

viva españa grande y libre!!

Anònim ha dit...

Al de les 12,25 te tota la rao, ara pot ser que tu sigues un pudent, i no soportes a ningu.
I al de les 12,37 tira tu la primera pedra.

Anònim ha dit...

el de les 10.59 i les 11.18 tenen tota la rao,pero axo no interesa,si macartur alquila gent de simat afoneu als xiquets,si alquila als rumanos tots mut

Anònim ha dit...

que es pijor les molesties dels veins a festes o que els rumanos mos furten la faena?pero als veins del binban lo de la faena no els interasa pq estan juvilats o tenen un bon sueldo,pq no pregunten alsque cullen taronga q els furten el llo de treball?ojo!per culpa del empresaris QUE SON ASPANYOLS ,que esta gent lo que vol es no pair fam i saprofiten

Anònim ha dit...

Si tant segurs esteu de qu el bimbam no es legal acudiu a la llei que serveix per a algo serveix.Sols utilitzeu aquest loccal per a criticar-ho tot el que es fa a l'ajuntament.Si ens lagueren tancat haguereu dit: aii pobrets xikets que no tenen on anar,que poc comprensius amb la juventut.Aixó clar els veins incomprensius dels que estem parlant segur que no. Percert pareixen mentira els comentaris del dalt la font cuant una familiar teua sa pasat alli totes les festes pasantseu pipa.I el dels coets que calle ja en eixa escusa que es mentida,pues als bous tiren molts mes coets i no pasa res?,i va ser el francés eixe el que es va posar tot fort en lo del cristal,pot haver sigut cualsevol, sel poble o foraster i va ser el propi propietari del pub el que li va dir a aquest home que si senteraria d'algo aniria a parlar amb ell, que mes podia fer? pues res, masa educat i tot va ser.

Anònim ha dit...

el problema del bim bam es que els trigos son els veins... seguent sort per als demes ( Sagasta,Dalt la Font i companyia )que dells no ho siguem.... eixe es l´unic problema... per cert joventud ja sabeu a qui votar en les proximes eleccions.... a Arc Iris ?????

Anònim ha dit...

Si les normatives s'aplicaren a tots els locals no n'hi haurien festes, i encara aprofitarieu els arqueros per a criticar a l'ajuntament

Anònim ha dit...

sóc client del pub que tanta polémica té.lo unic que puc dir es que els que han comentat en contra del local s'han rebaxat al nivell de les "suposades" persones impresentables.M'agarra risa de pensar que la política estiga en aquests asumptes, perquè ja en tenim prou d'aguantara persones majors aburrides que lo únic que vol es viure sense deixar viure als demés.Abans també ens col.locavem en altres llocs dels quals també vam ser despatxats i amenasats de denúncia.molestem en tots els llocs!!!algu tindra que aguantar-mos o els trigos o qui siga i aguanr-se!!

Anònim ha dit...

Sense oblidar que aquesta web és la d'un partit polític, la llibertat d'expressió ha estat la senyera, i en eixe sentit ningú podrà negar que s'ha contribuït en la mesura de les nostres possibilitats a guanyar en transparència. Moltes coses de les que es couen a l'Ajuntament mai s'hagueren arribat a saber si no haguera estat per la web d'Arc Iris, des d'on no ens cansarem de repetir que la informació és llibertat.


-DEJAME DUDARLO-
Publicat en aquesta web.jajaja se vos veu el cul.

Anònim ha dit...

Pues no entres en esta web. Llargatela.

Anònim ha dit...

Això voldries tú, que sols entrara qui tú vullgueres. Pots no parar de borrar missatges però el que no pots és impedir que entrem.
I entrarem sempre que vullgem.

Anònim ha dit...

Si jo puguera borrar missatges tu no en posaries cap, maleducat.

Anònim ha dit...

Juli BES?

Anònim ha dit...

Viva McArthur-Boys!!!!!!

Anònim ha dit...

Jaajajajajajaja!!!!!! Mare meua..............

Anònim ha dit...

A tots els racistes que estan fent comentaris dir-los que les persones que venen a treballar son igual viguen de Madrid o de Rumania.Hi ha moltes dones cuidant els nostres vells i gent fent feines de camp,no ho oblideu ,llogats per gent que té un espèctre ideològic prop al de vosaltres (extrema dreta)Que poc vos enrecordeu que molts familiars vostres tingueren que anar a França o Alemanya a guanyar-se la vida o amagar-de de Franco el qual ara vosaltres venereu.La gent que ve a furtar dona pena tant vinga de Madrid com de Rumania,abans de la inmigració masiva no es furtava?
Hi ha molts romanesos que tenen més respecte per la gent que vosaltres i altres que son com vosaltres,en tot el mon hi ha de tot.Jo el dia que actuá José Coll em vaig sorprendre de sentir la música a tota castanya fins i tot des del calvari.Escolteu se ho podeu pasar be ,jo també m'ho passava ,pero heu de comprendre on està el limit.Si tinguereu algú la casa prop amb algun familiar malalt no parlarieu aixina.Ningú vos nega el dret a pasar-ho be,sols a que respecteu una miqueta a la gent,que tots no son joves.

Anònim ha dit...

Pijos moniatos dalt la font es fumen atres coses

Anònim ha dit...

Deixeu als de dalt la font que anirá Ten i vos pegará dos bascollaes.

Anònim ha dit...

Macartur legal, ja, ja, ja. Macartur no té legal ni la partida de naiximent. Quan va nàixer ja va estafar a la matrona. Ja, ja, ja.

Anònim ha dit...

una bono opinio,pero no seran els mateixos trigos els que volen que es baralleu BIM BAM...DALT LAFONT?

Anònim ha dit...

I bicoca, ja, ja, ja.

Anònim ha dit...

I el tascam, que li heu dit la verga del porc. També han sigut als trigos.

Anònim ha dit...

I sagasta també se n'ha endut alguna. I el pasarela.

Anònim ha dit...

I eladi de vacacions. Eixe sí que sap.

Anònim ha dit...

Blep, blep, blep. Busca't novia.

Anònim ha dit...

lo que li sespera a uns que se yo!!jajaja

Anònim ha dit...

Monycot!!!!!

Anònim ha dit...

yee perdo tio gran!!petardo

Anònim ha dit...

Que vuestro odio es nuestro Orgullo..........Jajajajaja!!! Monycot, ni saps lo que vol dir això.

Anònim ha dit...

Bloqueros maleducats. Que no veieu que no vos vota ni la familia?

Anònim ha dit...

Eixe no és un monyicot, es u del Bloc que s'ha clavat ací a posar ciçanya.

Anònim ha dit...

un tal joan fuster, va dir, poc mes o meins, SI AL CHILLEN I NO TENEN RAO,QUE NO SIGA, PER NO CHILLAR QUE EL QUEDES, SENSE ELLA. aixina es que xiquetssss a per ells.

Anònim ha dit...

estem discutint an una persona,dexeulos estar que saburrix

Anònim ha dit...

Aquestos comentaris són la prova de que al poble de Simat entre tots junts no hi ha ni un gram de cervell sà.
Les malifetes del Pentapartit és culpa dels Trigos. Els delictes dela discoteca Bim-Bam és culpa dels Trigos. Tots el xalets il·legals que hi ha a Simat, les Foies i el Pla de Corrals són per culpa dels Trigos. Totes les bregues i desperfectes que passen a la porta dels Pubs són culpa dels Trigos.
I l´Ajuntament mut.
I els xiquets a passar-s´ho bé (gràcies als Trigos, supose), perque els Trigos tenen la culpa de tot el que passa al món.
I vosaltres uns santets i unes santetes.
Si pegareu uns quants tacos més si que s´ho passarieu bé, i no estiguent tota la nit de peu com els bolos de la Bolera.
Ah! i lo d´analfabets funcionals qui haja sigut que ho retire, perquè no volem ofendre als analfabets amb eixa comparació.
I segui fumant Maria, que això atonta les neurones i així podeu seguir dient tonteries.

Anònim ha dit...

Eixe de fuster és el del bloc que s'ha cregut que els macarturets estan idiotes. Cal ser miserable pa anar per ahí posant ciçanya.

Anònim ha dit...

El meu vot pa l'iris, a vore si algú posa ja orde en este puto poble.

Anònim ha dit...

Serà Bin-Laden?????

Anònim ha dit...

Monycotíssim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

El meu vot pa l'iris, a vore si algú posa ja un poc d'orde en este puto poble.

Anònim ha dit...

Jo no voldria ni un vot dels que hi havia a la porta del pub de Mcarthur.

Anònim ha dit...

Tu no però al Bloc tot li apanya, que van apurats i veuen que se'ls acaba el mangoneo.

Anònim ha dit...

es que no anteneu?..als de la porta de pab macartur sou els de arc-iu.i eixos vots no els vol ningu....jojojojo

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Amb això estás diguent que els del bim bam no saben ni qui és Joan Fuster? És que ells no tenen el teu saber, veritat listo?

Anònim ha dit...

Tú que saps qui soc jo???? Imagina imagina monycot

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Un sol insult més i l'administrador tallarà el fil.

Anònim ha dit...

Serà monyicot ,no?

monycot no ho havia sentit jo mai a Simat.Serà una paraula nova dels espanyolets del bim bam.

Anònim ha dit...

el de les 12:25 te tota la raó.

Anònim ha dit...

I què pasa????

Anònim ha dit...

Que graciós, un insult més i tallareu el fil? Voldreu dir un insult més en contra vostra, no?
Que ganes teniu de tornar a censurar, eh? Que bonic seria...

Anònim ha dit...

La de les 12.25 no té cap raó. La de les 12.25 és una dona de pes a la política local que tracta de justificar les arbitrarietats del pentapartit mitjançant teories pedagògiques.

Anònim ha dit...

Pues t'has enganyat, com sempre t'enganyes amb les teues elucubracions; sé que estàs intrigat de com una persona pot ser prudent i amb sentit comú davant de les teues provocacions, perquè a tots fas encendre la sang.
Però el que he dit és una veritat com una casa i això no ho pots ignorar, encara que ho califiques sarcàsticament com a "teories pedagògiques".
I tambè existim homes que cuidem dels xiquets, encara que tú no ho comprengues com a bon mascliste.

Anònim ha dit...

En tant de temps que està posat eixe comentari i encara estàs pegant-li voltes tot intrigat. No comprens que hi haja gent prudent i amb sentit comú que conteste amb tranquilitat a les teues provocacions perquè el que vols és fer encendre la sang a la gent.
El que vaig dir és una veritat com una casa encara que tú ho vulgues ridiculitzar dient que son "teories pedagògiques" amb el teu agre sarcasme.
I tambè existeixen homes que es preocupen per els xiquets, cosa que tú no comprens desde el teu punt de vista mascliste.

Anònim ha dit...

Amb tant de temps que porta eixe comentari ahí i encara estàs pegant-li voltes tot intrigat. El que passa és que no comprens que una persona puga fer comentaris prudents i amb sentit comú davant les teues provocacions. Estàs acostumbrat a fer encendre la sang a la gent.
El que vaig dir és una veritat com una casa encara que tú ho vullgues ridiculitzar calificant-ho de "teories pedagògiques" amb el teu agre sarcasme.
I sapies que tambè hi han homes que es preocupen dels xiquets, cosa que tú no comprens desde el teu punt de vista mascliste.

Anònim ha dit...

Bò, com sé que si que ho llitges (per a donar el teu vist i plau, clar) et diré que eixa és una pràctica feixista, el que no ixca a la llum si a tú no et pareix bé. Mai pensava que havereu arribat a tant. Veritablement, esteu molt apurats.

Anònim ha dit...

Es veu què teniu més por de les amenaces dels Mc.Arthur Boys què de Juanito Serra.............Això què és censurar tant éste fil ?????

Solc participar prou en éste blog però, crec què no deuríeu censurar rés, si no és què teniu por, tan sols posar a la web que la pàgina no es fa responsable de cap comentàri vertit en élla.

Anònim ha dit...

Au, ja em acabat amb el Happy Day............

DEMOCRACIA!!!!!!

Anònim ha dit...

tot ueu comensat vosatros.mentirosossss!!!

Anònim ha dit...

Ja m'encarregaré jo de que tu no tragues mai això de guardia civil.

Anònim ha dit...

tu dius tonteries i alardejes de que no en fumes... de perduts al riu capitan!

Anònim ha dit...

avore si mos queda una cosa clara. nia moltisima gent que sap dir entrepà en ves de bocadillo, lo que pasa es que stem en simat i tota la vida sa parlat aixina, no estem en un rodeo de gramatica, la gent es natural i parla com sap, pa que ara vinga un ridicul que a sentit 4 paraules ben dites i es pense que es un visionari de la llengua. que les coses ben fetes queden millor clarísim pero que et burles de la gent que no parla com tu... comença per inglaterra i acaba per xina que nian un cabasset. RIDICUL!!!

Anònim ha dit...

Definició d´ANALFABET segons el diccionari: que no sap escriure o llegir amb comprensió ni tan sols explicacions simples referents a la vida quotidiana.
Més clar aigua!

Anònim ha dit...

avore el que sta clar es que a la gent com vostes els agrada remarcar una diferencia, entre la gent del munto i la jet-set, tampoc faig apologia a la menys-cultura(no analfabetisme) que sauret l'auelet ya a faltat, ell tenia gracia pa dirte: es diu entrepa no bocadillo. tu en canvi eres un poc gracios.

Anònim ha dit...

És que es diu entrepà!!!!!

Anònim ha dit...

hi ha persones que tenen molta cultura i son uns mal educats (metges, notaris, mestres, abogats, etc.), en canvi, hi ha persones sense cultura i son molt educats. Ja ho saps. Estàs tot el temps clavan-te amb la forma d'escriure, i amb les expressions que la gent utilitza, la majoria de la gent d'abans no tenia cultura pero eren més educats que tu. Els teus aüelos a saber la cultura que tindríen, t'avergonyeixes d'ells?

Anònim ha dit...

Què u conseguixca una carrera no vol dir que siga més culte, si acás, serà sobre eixa matèria, lo que no vol dir que sàpia més què un altre, en altres coses, com per eixèmple, LA EDUCACIÓ, que no s'ensenya a les Universitats.............

Jo sols tinc el Graduat d'E.G.B. I crec què tinc més bon tracte que, per eixemple, Don Martín............

"Lo que hay que oir por tener ojos"..............

Salut i força.

Anònim ha dit...

Hi ha una diferència, abans no anava ningú a l´escola.
Avui el qui no sap és perquè no vol i no li dóna la gana.
Això si que és vergonyós.

Anònim ha dit...

xe pami tens tota , la rao, del mon.

Anònim ha dit...

prepotent

Anònim ha dit...

com es nota que no tens fills,i si ne tens encara son menuts,el temps posa a tots en el seu lloc.
SIENTATE EN LA PUERTA DE TU CASA I VERAS PASAR EL ENTIERRO DE TU ENEMIGO

Anònim ha dit...

esta clar q en este poble no abunda la consiencia humana, "gent jove pa blanet" tots em pasat x la edad de fer el gamberro i pasar De tot pero aixo no significa q sigam uns anlfabets ni uns inutils ja que tta la gent que esteu parlant sou una persona mes en simat... no se ni si sabreu el significat de analfabetisme pq gracies a dew podem estudiar i saber el significat de la parawla educacio cosa q la gent de larc iris tan ilustre i brillant no sap separar la vida social de la vida politica... asi sa fet un debat polític en el pretext de que els joves ens comportem com a animals pero lo unic q voleu es ser alcaldes per a xuplar del pot i anar de sopar en els dines del poble q es podrien utilizar en obrir un local de sima t per a que els joves estigam agust.... AHHHH!!! I FUMEM MARIA PERO NO SOM UNS AMARGATS QUE PERDEN EL TEMPS EN INTENTAR CANVIAR LA PÒLITICA DE UN POBLET MENUT... QUE SI NINGU FORA CORRUPTE FUNCIONARIEM DE MARAVILLLA!!!! QWE ES ASO MARBELLA?=???

Anònim ha dit...

Si vullguérem ser alcaldes ens afiliaríem al soe o al pp, carafogassa. I per sort no ens cal ser alcaldes per a fer-nos un soparot. Au, fes-te'n una.

Anònim ha dit...

Entonces, segón tú, els que manen ara, van de sopar amb els diners del poble????

Jo també vullc ser Alcalde.


Salut i força.

Anònim ha dit...

Té tota la raó el d'abans.
Si vols ser alcalde siguent d'Arc Iris, estàs aviat.

Anònim ha dit...

No et cregues eh?
Si han pogut ser Alcaldes Eladi, Serra, Juli, David i Agustina també pot ser quassevol.
Jo propose McArthur o qualssevol dels McArthurs Boys per a alcalde al 2011.

Anònim ha dit...

i an molt de gust que entrariem, an la diferencia que dines que no son meus no els toque, i ni tu ni ningú mes que els que van al sopar saben de la procedencia dels dines. i mira eladi tindra tota la mala fama uqe voldr´n posarli, ha entrat a governar a un poble d'una manera vergoñosa, pero si algú s'haguera dignat a anar a parlar en ell, demanarli algo... ell intenta complauret dins les posibilitats d'un alcalde socialista i sensat. la meva idea d'eladi ha canviat molt desde el tracte personal amb ell. lo que pasa esque es mes facil criticar. ara poseuse en el lloc dell, yo per exemple preferisc ser l'alcalde de ma casa sense cobrar res, que entrar d'alcalde en el poble d'eixa manera, pero ell no i si a entrat a governar aixina es perque creya que donaria la pena l'esforç i el sacrifici realitzat per ell reflexat en el poble, no per a que en cada cantó de simat el tenen en la boca, antes pa trencar gel es deya euuu que fred fa, ara en canvi: pues eladi noseke... avore qui es el xulo de simat i del mon sencer que uniria les idees de simat i plouria al gust de tots. perque en simat sents una idea i dius ostres que bona idea, pero si veuen al que la dit,,, veus i soc un crio per a vosatros i se traure les meues conclusions i nomes tinc que el graduat.

Anònim ha dit...

en eixos blogs que poseu voleu guanyarse a la gent? jo en el que he llegit ja ho tink be,kines tonteries i kines barbaritats.que pasa que vegueu que mai estareu en el lloc de juli ni de serra i esteu tan amargats que no sabbeu fer altra cosa que posar el minim fallo que tingen exageranto i inventant pa q la gent no els vote?pues lo unik k konseguiu es donarvos a coneixer.i eixe paf que vosaltros digeu no es el responsable dels petardos a altes hores de la nit ni de la quantitat de coches aparcats ni dels sorolls(cosa que esta escrita per vosatros) tot el que eu dit ha stat tota la vida present els dies de festes,aixo es senyal de que la gent s´ho va pasar be,que va vindre molta gent i que el regidor de festes ho va fer de putisima mare.voleu unes festes sense ruidos sense musika sense petardos i sense rebombori? aneusen al jardinet a jugar a la petanca que alli estareu mes trankilets.i sobre el pafeto,jo m vaig asomar a vore q tal i es un paf amb un exelent atencio per part dels amos,gent educada i si niavia rebombori es xk estava ple de gent jove,entonces,ja q stem si vols molesta tot q fem?anulem les festes tambe?va x lamor de deu!