divendres, 14 d’agost del 2009

TRANSPARÈNCIA, ZERO

El regidor d’EU-Arc Iris va demanar explicacions al govern municipal del perquè de la rescissió del contracte de manteniment que la empresa Cyber Simat tenia fins ara amb l’Ajuntament, tot i que el treball dut a terme sembla haver segut correcte i adequat.
El regidor d’Hisenda va voler donar unes explicacions que a part que no convenceren ningú, es va fer tal embolic, que el propi alcalde li tingué que demanar que deixara de donar-les.
Total que de moment seguim sense saber el veritable motiu de la rescissió del contracte.

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Acò no és cap novetat.
Són així, i no saben actuar d'un altra manera.

David Mogort ha dit...

El contracte no s'ha rescindit, no s'ha renovat. Estem mirant les necessitats reals de Simat i volem fer un nou contracte de manteniment en el que tindran preferència les empresses de Simat . El tema de l'informàtica el portem Juli i jo.

David Mogort

Anònim ha dit...

Pel que m'han dit a mi, això no és lo que es va dir al plenari.

Anònim ha dit...

Estem mirant les necessitats reals de Simat i volem fer un nou contracte de manteniment en el que tindran preferència les empresses de Simat



Cuccccccccccccccccccccccccccccc

Anònim ha dit...

Un consell:

DAVID bonico no embrutes la teua imtatge involucran-te amb responsabilitats de Juli BES, deixa que s'ofegue en les seues mentides i mangoneos - queda't al marge

Anònim ha dit...

Les empreses de Simat o les empreses dels amics de Mogort??? (encara que no siguen de Simat)

Anònim ha dit...

Fan els que els dona la gana, vaja democrates, molt de bla bla bla, per a promocionar les empreses de Simat, i tot de cara a la galeria. Després no donen explicacions de rés , ho fan per que segons ells son prou per a decidir i fer el que volen. Sr Eladio seguixes el mateix camí que el teu mestre, Colom.

Anònim ha dit...

Quina colla de gentola hi ha per l´ajuntament, ens han enganyat anaven a fer- ho tot pols,amb la seva honestitat, pero no, tot continua igual que amb la dictadura de Colom. Esperem que haja canvit radical a les próximes eleccions. Ja esta bé de ninots.

Anònim ha dit...

David fill meu, has tingut un ciber i no saps que "informàtica" no s'apostrofa? i regidor d'economia escrius "empresses" en dues "ss"? en bones mans estem

Anònim ha dit...

Que està tragent d'açó Mogort? Pq tots sabem que el xic que està portant el manteniment és amic seu. Segons tinc entès està cobrant per hores. Mal dineral estaran gastant-se, si no se'n van prompte ens deixaran netets. És tot molt sospitòs al igual que el llibre de festes. Tan ignorants ens fan?

Anònim ha dit...

Que està tragent d'açó Mogort? Pq tots sabem que el xic que està ara portant el manteniment es amic seu, a més, està cobrant per hores. Mal dineral estaràn gastant-se, ens deixaràn neteeeeeeeeeets. Es tot molt sospitòs, al igual que el llibre de festes. Tan ignorants ens fan?

Anònim ha dit...

Zero en transparència i zero en honestitat: David, ni recolzeu les empreses locals, ni als que malvimim en aquest desballestat poble. Vos la bufa el día a día simater, si hi progressa l'ocupació local o no, si per a treballar, cada vegada hem d'anar-nos-en més gent fora... i els resultats són els de sempre: anredros, conductes dictatorials realitzades per qui es feu nomenar socialistes, decissions "a dit", però això si: a pagar-ho tot, els de sempre TOTS els contribuents de Simat.

La paciència s'acaba, i amb ella el crèdit de confiança que heu usurpat a tots els simaters i simateres.

Anònim ha dit...

Si, si, queixeu-vos, però ací fem el que ens dóna la gana perquè ARA MANEM NOSALTRES!!

Anònim ha dit...

quines empreses hi ha en simat?contesteume perfavor

Anònim ha dit...

Per al de les 13:35:
Ja va hi haure un canvi radical i, entre tres xarlòts, ho van canviar tot, estem on estàvem durant tants anys. S'hauría de canviar la Constitució per a que tres xarlòts canvien la decisió d'un poble. 4 d'Agost de 2008 COLP D'ESTAT A SIMAT.

Salut i força.

Anònim ha dit...

Jejejeje. Al de les 15:55. Acabes de descobrir les amèriques? Vens a il.luminar-nos amb la teua nova definició de COLP D'ESTAT?
Que passa en passa en el País Basc que no governa el PNV? Que passa en Catalunya que no mana CiU? Que ha estat passant en Galícia (fins fa poc) que no governava el PP? Són tot colps d'estat? Clar home, els "rojos" estan fent un colp d'Estat a tota Espanya. Cuidao que torna la guerra civil!!!!

Anònim ha dit...

A mi en té igual si es CyberSimat o qualsevol altra, però crec CyberSimat és una empresa de Simat.
O no?

Anònim ha dit...

Eladio i la seva colla, diuem : aço ho pague jo i mane jo, per tant a callar i prou.

Anònim ha dit...

El que ha passat a Catalunya passe, però el pacte d'Euskadi, home, que vols que et diga.

Anònim ha dit...

Si no ho feia ben fet l'ajuntament no li ha renovat el contracte al igual que altres de Simat.

Anònim ha dit...

Crec que en primer lloc es mira si l'empresa és del poble, però lo mes important és el treball de l'empresa i si no ho ha fet bé, perquè no buscar altra alternativa?

Anònim ha dit...

Quina manera d'atacar, per casualitat saps el que s'han gastat en el contracte de manteniment i el que s'han gastat ara amb les hores del nou informatic? I el treball realitzat ho has preguntat? i has preguntat al personal laboral de l'Ajuntament si funciona tot millor ara? Perquè de bona font se que si.

Anònim ha dit...

Que l'empresa sigui del poble no li dóna un dret vitalici, se li ha donat un dret preferent, però al final el que interessa és el bon funcionament dels equips i si han canviat per alguna cosa serà.

Anònim ha dit...

Si en Simat no hi ha altra empresa de informàtica, ens tenim que conformar en esta. Jo i altres veins de la població tampoc anem a Cibersimat.

Anònim ha dit...

El nou xic responsable de la informàtica de l?Ajuntament viu a Simat, també pagarà impostos.
Es precis ser nascut a Simat per poder fer treballa a l?Ajuntament?
No sigam racistes.

Anònim ha dit...

El nou informàtic de l'Ajuntament es el meu informàtic(jo també soc de Simat i no vaig a Cibersimat) i es molt bo en la seua feina. No serà per això pel que l'han contractat? A més el xicot viu a Simat.
Que només per ser de Simat has de ser bo en la teua feina?

Anònim ha dit...

Com s'ha otorgat la plaça del nou informàtic? a dit? S'ha fet alguna oposició o examen? S'ha publicitat i s'ha donat opció a que es presente més gent? O es un enxufat per ser el novio de qui es? En quina gestoria s'arreglen les nòmines de l'ajuntament? (en la mateixa gestoria que s'enxufa a alguna gent, l'informatic, peons de la llista del paro, etc...)

Anònim ha dit...

Açò fa olor.
Però tampoc esperavem que estos feren les coses de diferent manera.
Sols mira-los un per un,i fixat bé.

Anònim ha dit...

Doncs el meu informàtic és Cybersimat i és molt bo i responsable en la seua faena. Jo sóc de Simat i sóc clienta tant com puc de gent i empreses COMPETENTS de Simat.
A més, crec que per a les necessitats dels Simaters, tenim un bon servei.

No sols per ser de Simat és u bo, evidentment, sino que pense que moltes persones creuen que per ser de fora, TOT és millor.