dimarts, 15 de desembre del 2009

DOS ANYS DE GESTIÓ MUNICIPAL DE L'AIGUA SENSE BALANÇ


Dipòsit municipal de l'aigua potable.
Quan estem a ratllar del segon aniversari de la retirada de la concessió a Aquagest del servei de subministrament d'aigua potable a Simat, l'ajuntament encara no ha facilitat cap informe de gestió, no ha creat l'anunciada empresa municipal, ni ha pres cap mesura arran de l'informe tècnic que va descobrir desenes d'usuaris que s'havien connectat a la xarxa de forma fraudulenta, entre ells un cèlebre exregidor.
A final de 2007 l'Ajuntament va acordar amb els vots a favor de PP, EU-Arc Iris i Esquerra (Republicana), i els vots en contra de PSPV i Bloc, municipalitzar la gestió del servei d'aigua potable i posar en marxa una societat pública que es fera càrrec del servei.
Passat el primer any de gestió pública no s'hi va fer públic cap informe de gestió per tal d'avaluar els avantatges i desavantatges, i ara arribem al segon aniversari sense conéixer l'evolució d'aquest servei.
Al ple del darrer mes de setembre el PP va presentar una moció en la que demanava la creació d'una comissió de seguiment de la gestió d'aigua potable i demanava que estigueren representats tots els grups politics. La moció només la va recolzar EU-Arc Iris, i es va oposar el govern local, Esquerra (Republicana) inclosa, tot i que aquesta formació tenia abans criteris distints dels que tenien el PSPV, el Bloc i el BES respecte de l'aigua potable.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ni tindreu informes de gestió de l'aigua, ni factures de l'Aplec, ni sabreu res del carrer Al Tall. A cascar-la.

Anònim ha dit...

Sr. Super-regidor "martillo de herejes en la oposición",perque no compleix simplement el que demanava als demes.
Serà que voste està per damunt del bé i el mal com l'oli.
Més barra no és pot tindre Superrrrr....

Anònim ha dit...

"no ha creat l'anunciada empresa municipal"...........
No????? I els Mariets què son???? Es va acordar que les empreses locasl es faríen càrrec cada any una i, ja fa dos anys seguits quee tenim la mateixa................

I de cosa certa que les altres també están interesades en portar-ho.


Salut i força.