dimecres, 22 de setembre del 2010

ASSEMBLEA INFORMATIVA SOBRE LA VAGA


EUPV, Arc Iris i CC OO han convocat este divendres, 24 de setembre una assemblea informativa per a explicar els motius de la vaga general del día 29, conseqüència de les mesures restrictives aplicades pel Govern. L'acte tindrà lloc al Royal Serra Hall a les 20:00 hores, i intervindran el regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet: el president d'Arc Iris, Marc Cabanilles, i un representant de CC OO.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Che el serra hall eixe, ¿es l'ajuntament?

Anònim ha dit...

a mi m'agrada més el MONTAGUD HALL PARTY

Anònim ha dit...

On és això a l'ajuntament? Una miqueta de serietat amb estos temes que la gent que tenim interés no sabem on acudir... que tots no som particeps del vostre sarcasme.
Es increible que un partit? polític convoque una xarrada tan important sense indicar el lloc, on està la veritable gent d'esquerres, digueu-m'ho perquè açò s'ha convertit en una picabaralla entre botiflers que s'han fet càrrec dels diferents partits? polítics.

al tio de la vara ha dit...

pero vosaltres tots incluits feu vaga.

Anònim ha dit...

Siga l'ajuntament o el hall, aci els únics que han demostrat una miqueta d'interés per lo de la vaga, han sigut EU i ARC iRIS.
On està el tripartit?
Del PSOE ni parlem, els del BLOC, burguesets ells, i segon instruccions rebudes de CIU, no volen ni sentir parlar de vagues (això és de comunistes), i d'ERC si Serra no parla, ningú es meneja.