dimecres, 1 de setembre del 2010

HA MORT EL CEDRE


No es pot afirmar amb determinació que la mort del Cedre de la Font Menor haja estat una conseqüència de les obres de remodelació d'este espai urbà, però sí que ambdós fets han coincidit. Sembla que la perforació de l'espai de la font ha tocat les arrels o a deixat l'arbre sense el suficient sòl per a sobreviure, un aspecte que no va preveure el prestigiós gabinet d'arquitectes de Vetges Tu, autor també d'una malifeta al cementiri de Tavernes. El resultat és una estampa patètica que no ajuda a pal.liar les valoracions majoritàriament negatives de la remodelació de la Font Menor. El que han de fer ara els departaments de Joan Serra és tallar l'arbre abans de que una branca caiga al cap d'algun xiquet a la zona de jocs infantils annexa. Almenys tenim el consol de que el cedre de la Font Gran sí ha sobreviscut, tot i que se l'ha deixat amb l'espai mínim.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

"tenim el consol de que el cedre de la Font Gran sí ha sobreviscut",
sereu babaus no crec que arribe a Nadal i si arriba ja s'inventaran alguna reforma i s'el carregaran

Pareu atenció al que diu Juli Ibañez al seu bloc LA COTORRA DE SIMAT ha dit...

"Precampanya simatera, els candidats"

En la còpia absurda què el regidror fa en les seues hores de didicació institucional, mentre abandona la web institucional, és fan afirmacions del tot suculentes, caldria contrastar i vore que hi ha de veritat, en la farsa blocaire que representa.

Anònim ha dit...

El cedre ha mort de tristor en vore el que li han fet a la Font Menor.

Anònim ha dit...

Es culpa de Serraaaaaaaaaaaaaaaaa

el nom ho diu totttttttttttttttttttt

Seraaaaaaaaaaaaaa
Serrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
seraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
s
ssssssssssssssssssssssssssseeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

El Cedre no ha mort, l´han mort.
Aquestos il·luminats de l´ajuntament que ens destrossen les Fonts i els jardins fan el que els dóna la gana també els vindria bé una temporadeta tancats a Picasset. No perdriem res.