dimarts, 23 de novembre del 2010

MONUMENT A LA COENTOR


La remodelación de la Font Roja del Pla de Corrals ofereix una estètica coenta i poc adient a l’entorn, la qual cosa demostra el poc gust que alguns polítics —o determinats escultors— tenen a l’hora d’actuar sobre el nostre patrimoni. Això demostra, també, les presses i les ganes de gastar els diners públics en autèntiques “castanyes” escultòriques, sense haver consultat ni a la població del Pla ni a l’oposició municipal. Abans de fer les coses, cal estudiar-les, reflexionar sobre elles i compartir-les amb tota la Corporació.
No cal dir que la gran majoria dels veïns i veïnes del Pla no estan d’acord amb eixa intervenció, la qual combina la columna clàssica amb un embolic de ferralla que tracta d’imitar un àtom o, potser, un cagalló. Massa diners per a tan poca obra. Al capdavall, la remodelación de la nova Font Roja invita a la carcallada.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Això és una broma,no?La foto deu estar trucada.

Anònim ha dit...

Això són el resultats del presupostos participatius que tanta caguera donà el Serra i que no te vergonya d'encara tindreu penjat a la seua web d'ERC

un curios ha dit...

es pot saber de cuans diners estem parlant per l'embolic eixe.

un curios ha dit...

es pot saber de cuans diners estem parlant per l'embolic eixe.

Simpatitzant d'Arc Iris ha dit...

Que trist que em pareix, sustituir la Font Roja, per aquest "bodrio" arquitectònic... Com a vei del Pla jo, igual que tots, sabiem que la Font estava feta malbé per un accident que, per cert va portagonitzar un dels militants del "Bloc". En compte de arreglar-la han posat, com bé diu l'article, una "caguerà". Pareix que a Simat la història tinga l'edat del Plan-E.

simpatitzant d'Arc Iris ha dit...

per cert! bonissima la redacció de l'article

Anònim ha dit...

Pareix mentira xe que passen estes coses.

Anònim ha dit...

Si mitja font és de Quatretonda,han pagat la seua part?

Anònim ha dit...

Esta gent que mana, fa en casa de tots, lo que no farien en sa casa.
A qui li se ocurrix posar eixe "mamotreto" en mig de la font.

Anònim ha dit...

Es lletja a més no poder, però vosaltres encara la feu més lletja per què no l'han feta els vostres PPrets. A, per cert, que li ha passat a Isquierda des unida a Tavernes... ha ha ha. Ja anem imposant candidats, igual quan imposareu al caputxí per a Canal bou.

Simpatitzant d'Arc Iris ha dit...

pareix que no t'enteres, ens dona igual qui l'haja feta, la qüèstio es que es una cosa "horrorosa" que segurament, haura fet un "artista" amic d'eixos a qui tu defens, i que seria igual de lletja si l'haguera posà, Sebastian o Victor. pareix que no podem dir res ja!. a més no se si sas que aquest es el blog d'arc iris, i jo personalment no se que es lo que ha passat a tavernes...

...per lo menos, reconeixes que es lletja...toca algo es algo...

Anònim ha dit...

no critiqueu tan prompte. Ara cuan vagen les cabres a beure a la font, la gran escultura fara un meravellos contrast junt a les cabres.

Pero tranquils, ara cuan l´acer puge de preu, els furtaors de xatarra faran la faena pertinent.

La font menor la volien fer com estava abans, i ara la antiga font roja li posen açò?

Que sacabe aquesta legislatura JA¡¡ per favor