dijous, 18 de novembre del 2010

VA DE BO


Després de huit mesos d'obres, el carrer Major estarà obert de nou els pròximos dies, segons no ha informat el multigovern local, és a dir, que hem hagut de preguntar a altres fonts. Encara resta la peatonalització del carrer Marià Benlliure.
Ha estat un periode d'obres desproporcionat en relació al projecte a executar, i encara sort que al carrer Major de Simat només hi ha quatre comerços mal comptats, i un a punt de tancar, perquè en cas contrari s'hagueren produït protestes. El més afectat ha estat el supermercat, que ha patit el que no està escrit en les tasques de descàrrega i subministrament. A cap poble normal s'haguera permès que unes obres de remodelació que afecten a un centenar de metres hagueren durat huit mesos. Però Simat is diferent, tenim un monestir i a Joan Serra.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

És el que no és,
i quedo curt, perquè encara és més.
Trobar-li un mot,
és un fracàs,
perquè no hi ha mot
que sigui capaç,
de dir tot, tot el que ell és.
Perquè és el que no és
i em quedo curt, em quedo curt
perquè encara és més.

I és que és tant. Tant!
Que amb una sola paraula,
no en tinc prou
per dir tot, però tot el que ell,
ui! ui! ell és! EL SUPER-REGIDOR.

Anònim ha dit...

que maleit sou... no crec q la farmacia tanque, ni el bar ramonet , carnisseria mortero, perruqueria bataller, tots seguiran funcionant. QUÉ VOLEU? NO HI HA CRIST QUE OS ENTENGA............

Anònim ha dit...

Què diu este?????!!!!!!!! T'has fumat algo?

Anònim ha dit...

TENIM UN CARRER NOU DE MERDA EN UN POBLE DE MERDA.
I ARA QUE FEM EN ELS COTXES?
ELS ENS CLAVEM EN EL CUL?

Anònim ha dit...

puc entendre que no t'agrade el carrer, peró d'aixó a tracar a SIMAT con un poble de merda, es faltar el respecte a tots els simaters.

SIMATIZANT DEL BOLC ha dit...

Sóc un veï de simat i tinc una caseta al pla de corrals me enterat que volen fer la caretera nova per anar al pla espere que no la façn perque si per a fer 200 metres han tardat 8 mesos per a fer 10 km ja maure jubilat.
Una poc vergonya

Anònim ha dit...

Tranquil Litri la diputació del teu amic Rus el farra la carretera en un meset

Anònim ha dit...

ALTRE MAMARRATXO DEL SERRA I EL SEU TRIPARTIT