dilluns, 13 de desembre del 2010

SIMAT PAGARÀ SENSE SUBVENCIÓ LA PISTA DE PÀDEL


El que ens van vendre en un principi com una actuació subvencionada amb 15.000 euros per la Diputació de València, resulta que ara ho hem de pagar en la seua totalitat sense subvenció. L'Ajuntament de Simat va aprovar sota l'alcaldia de Mainar construir una pista de pàdel al poliesportiu amb una subvenció de 15.000 euros de la Diputació. Ara, però, eixe acord no és vàlid, i el pitjor és que no s'ha explicat perquè no és vàlid, si és que Diputació ha retirat la subvenció o que l'ajuntament l'ha deixada perdre, com ha perdut altres subvencions per fer mal les coses, com ara la del voluntariat mediambiental.
No obstant, els afeccionats al pàdel no han de patir. Tindrem pàdel amb o sense subvenció. Eixe esport tan popular a Simat, on la gent clama amb pancartes pel carrer la construcció d'una pista, obtindrà la resposta que cal, de forma que l'Ajuntament n'assumirà la totalitat del cost.
Anem per pams. L'esport més popular a Simat, el futbol, només té un camp que està ocupat tots els dies de la setmana pel futbol base. Qui vullga jugar a futbol no té opcions, perquè no té horari ni té un camp alternatiu.
El segon esport més popular, la pilota, no té canxa.
Però tindrem pista de pàdel.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

i que tal un frontó ? i així no fa falta que anem als altres pobles .....

un deportiste ha dit...

i un camp de golf,per acuant un camp de golf,i ja per demanar una pista de atletisme o an cara que siga un mini trinquet,per que no tame un camp de cros i una picina cuberta per que no i ja posats un camp de beisbol per a recordar cuant erem petiuets i xugaem a la xulla tame un gimnas municipal com si els reis deixaren,un poc de serietat que simat no es paris.

Anònim ha dit...

Home, Simat no és París, i per a fer una pista de pàdel sí és París? O som París o no som París, però si ho som ho som per a tots, i si no ho som no ho som per a ningú.

Anònim ha dit...

En el seu dia es va anunciar a "bombo y platillo" que el trinquet ja era municipal.

un deportiste ha dit...

era que no bat no era,te rrao ja que simat no es paris que no hoes que no siga per a dingu,o tots moros o tots cristians,lo que no es pot ser son pares i nones,i ja posats en el tema demanem la torre eifiel que la vaca pot fer de senna.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.