divendres, 10 de juny del 2011

DEUTE DE L'AJUNTAMENT

Segons el Ministeri d'Economia i Hisenda l'Ajuntament de Simat de la Valldigna a 31/12/2010 posseeix un deute de 78.000 € el 3,29 % del pressupost municipal que ascendeix a 2.373.370 € per a l'any 2010.
El deute viu a 31/12/2009 ascendia a 86.000 pel que en l'ultime any el deute es va reduir en -8.000 €.

38 comentaris:

Anònim ha dit...

supose que demanareu perdó per haver mentit:
http://arcirissimat.blogspot.com/2011/05/lajuntament-de-simat-en-fallida.html

Anònim ha dit...

A Beni 1 milió

Anònim ha dit...

Ara que heu tingut l'oportunitat de demostrar que apart de criticar a tota hora també sabeu reconéixer coses ben fetes va i no poseu ningun tipus de valoració en la notícia. Ahí es demostra com sou

Anònim ha dit...

Ja han passat 20 dies des de les eleccions i encara estic jo esperant una valoració per part del tripartit.
Hagueren pogut demostrar que apart de repartir-se els càrrecs, saben fer algo més, per eixemple reflexionar.
Això demostra lo que son i a que aspiren.

Anònim ha dit...

Ahi estan el 400.000 € adelantats per La Dipu, sols es curiositat, no pretenc encendre cap traca.

Anònim ha dit...

Anem a vore,per una part diu el deute a 31/12/2010,i l´adelantament de la "dipu " es va fer en este darrer més.
Tú mateix.

Anònim ha dit...

quan t´avancen els teus diners no els deues, sols els cobres abans. sou poc mentiders!

Anònim ha dit...

deixeu estar els 400,000€urets.aci lo que diu es lo que es devia 31/12/2010.llegim les coses antes de maxacar.estem a mitats de juny a saber com esta la cosa despues de tants carrers oberts i deu sap que mes.vos puc dir de bona tinta que els deutes de desembre encara estan aclarintlos ara.

Anònim ha dit...

Jo no vull ofendre a ningú, pero sembla que la gent llig i no sap el que ha llegit.
Tu pots tindre un deute de 78.000 euros i apart, pots demanar que t'adelanten 400.000.
Son dos coses diferents i independents.
Aixina que eixos que acusen de mentiders, per favor llegiu bé.

Anònim ha dit...

Però com queda la karina Verger... l'ha comprada el PP o què?

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

La Karina no es compra ni es ven, no comencem a parlar abans d'hora, perquè abans de saber res es molt bonic repartir merda, però demà aquestes hores ningú entrarà per a demanar disculpes a Karina. Espereu a demà a les 12 del matí que tot lo bo es fa esperar.

Anònim ha dit...

Hi ha qui es queixa de censura, i jo pense que deuria d'haver censura total a eixos que no fan més que escampar calumnies en la web dels altres: que si mentiders, que si Karina és del PP, que si Arc Iris és de dretes...
Xe aneu a escriure a la web del PP i deixeu que ací la gent opine i debatisca amb normalitat.

Anònim ha dit...

qui collons es karina?( i disculpeu la meua ignorancia).

Anònim ha dit...

ji,ji,ji...taniaaaaa a diiiit meeerdaaa,taniaaaa a diiiit meeeeadaaaa.
"ese talante"tania, que vas perdent el rumb.

Anònim ha dit...

TANIA, com ha quedat KARINA???? Diso, ací no diu rés, ja que eres de KARINA, dis mo-ho......

Anònim ha dit...

Igual és TANIO............

Anònim ha dit...

redeu Tania quina ampastràa has fet, t'has carregat la carrera de la xica pero tu no dimitiras no, hala ves que el compre qui no el conega! TREBALLA HOSTIA!

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Per primera dir merda no crec que siga res greu perquè cagar crec que caguem tots. Karina ha fet el que deu fer una persona íntegra d'esquerres i és dónar l'alcaldia a un partit d'esquerres sense ninguna compensació sols la de llevar l'alcaldia de Tavernes al PP.
No sóc Tànio, sóc dóna i d'esquerres, no tinc que dimitir de res perquè no tinc ningún càrrec, i no crec que m'haja carregat la carrera de ningú perquè no tinc tant de poder, sols el de la paraula que deixe en aquest blog. I en lo de treballar, també t'has enganyat perquè per desgràcia no sóc rica, ni funcionària, així que tinc que treballar tot l'any si vullc sobreviure en aquesta societat de consum, així que no se qui hem comprarà, tu segur que no perquè no hem conèixes de res després del que has posat al teu comentari. L'altra vegada que escrigues espere que estigues més lúcid.

Anònim ha dit...

tania soc el del comentari(en pla infantil i de broma)de lo de merda,perque ja veus tu quina menudencia.reina no li dones tantes explicacions a esta collo de borinots que no se que collons tenen al cervell(hi un per aci que nomenava làjuntament de la barraca!!!)no saben on tenen la ma dreta"bueno... la dreta si" i no per asunts politics precisament.tu continua al teu rollo i avore si sebastianet els fa una pagina d`estes per a dells i mos deixen tranquils.nomes faltaria que permitirem que una colla de flipats es clavaren en la gent(dona-home)treballadora.SUBNORMALS.

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Ja me n'havia adonat que el teu comentari era de broma, he rigut molt i igualment t'he contestat. El meu escrit era bàsicament per a contestar a l'altre comentari, que per el que he vist no sap res i pareix que ho sap tot, bó més o menys com tots els que són blavets. Gràcies.

Anònim ha dit...

Sí TANIA " Karina ha fet el que deu fer una persona íntegra d'esquerres i és dónar l'alcaldia a un partit d'esquerres sense ninguna compensació sols la de llevar l'alcaldia de Tavernes al PP." Però, s'ha posat a plorar i ha dit davant de tot hom que ha votat COACCIONADA, això no ho dius tat????

" El meu escrit era bàsicament per a contestar a l'altre comentari, que per el que he vist no sap res i pareix que ho sap tot, bó més o menys com tots els que són blavets. Gràcies."

TÚ ho saps tot Tania.......

Anònim ha dit...

Vixca TANIA LA SABUDA!!!!!!!!!!!!!!

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Coaccionada per qui? Qui duia la pistola? ...

TÀNIA LA LLIBERTÀRIA ha dit...

Karina Vercher, d'EU, es va emocionar en el seu parlament segurament a causa de la tensió nerviosa viscuda els darrers dies i va obligar a fer un recés. La regidora va assenyalar que ella havia apostat pel canvi en la campanya i el seu vot estava d'acord amb el que havia proclamat. LA COTORRA DE LA VALL.

Anònim ha dit...

Me l'anvaine, m'havíen comentat que ha plorat i ha demant perdó als seus votants perquè dèsde València l'havíen coaccionada per a que li donara el seu vot al bloc, també m'han comentat que les simpatitzants del bloc xiulàven als del PP a l'eixida.

Anònim ha dit...

Cuantes Tànies hi han????

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA I LLIBERTÀRIA ha dit...

Sols hi ha una però algunes vegades revolucionària i algunes llibertària que en el fons és el mateix. No es teniu que fiar mai del que vos diuen, aneu sempre a les fonts fidedignes d'informació, sobretot si hem teniu que posar de mentidera

Anònim ha dit...

Tens raó però, no amb lo de que tots els blavets ho sabem o pensem que ho sabem tot.
Bona nit.

el guerrero de lantifas ha dit...

Sí TANIA " Karina ha fet el que deu fer una persona íntegra d'esquerres i és dónar l'alcaldia a un partit d'esquerres sense ninguna compensació sols la de llevar l'alcaldia de Tavernes al PP."
aleshores per tu:
-víctor mansanet no és una persona integra i d'esquerres.
- es va equivocar víctor mansanet en no entrar en el govern acabades les eleccions anteriors.(per les mateixes raons que apuntes per tavernes i amb els mateixos partits i condicions)
- s'havera tornat a equivocar en no donar l'alcaldia al bloc si havera continuat coaccionant a karina perque acceptés l'oferiment del pp de tavernes.
-I creus que la direcció de valencia tenia raó en demanar els caps de victor i de karina.

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Pense que les condicions ací en Simat no eren les mateixes, no li donaves l'alcaldia al partit d'esquerres de Simat més votat sinó la repartició d'un pastís que es deia alcaldia. El vot de EU no era necessari per a guanyar l'alcaldia i EU no ho veia gens clar, cosa en la que no s'ha equivocat. I de les dos últimes entrades crec que flipes en colors.

el guerrero de lantifas ha dit...

Per tu negociar es repartir el pastis...supose que per això en la negociació li diguereu a karina que exigira la presidencia de les mancomunitats. per tindre part del pastis gran.
que esteu fent d'esquerra unida?

Anònim ha dit...

Al primer. Arc Iris no menteix. L'article referit no diu res de deute. L'article referit diu que la liquidesa s'ha volatilitzat fins l'extrem que han hagut de demanar auxili a la dipu de Rus. O no? Esteu salvatges.

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Hi ha alguna cosa firmada? O simplement ahir es va votar per res? Vosaltres si no havereu agafat res no haguereu votat ni de conya. Eixa és la diferència. I qui t'ha dit que jo sóc d'EU. És suposar massa. No estic afiliada a ningún partit, igual era simpatitzant del teu... Sols sóc una persona que opina.

el guerrero de lantiffas ha dit...

l'article referit diu que l'ajuntament de simat està en fallida econòmica, el de huí que és dels pobles mes sanejats de la comarca tria tu el que menteix un titular o l'altre.
Demanar avançament dels ingressos que ja has recaptat es una operació de tresoreria molt habitual. es com demanar al comerç que t'avance els diners de la taronja que ja t'han collit.
El que ha passat esta setmana amb Karina possiblement han acabat amb la carrera politica del coordinador comarccal i de la regidora de tavernes si no del col.lectiu local.
Jo tampoc soc de cap partit sols pense i tinc els ulls oberts.

Anònim ha dit...

El Alcalde de Tavèrnes al que Karitína li ha donat el seu vot va dir que no volía la Alcaldia a temps complet, igual vol deixarli-la a son pare el "Lobo de mar" al final els pasarà lo mateix que ací amb els TRITEJEROS, la gent vol vore a qui ha votat. Adeu Karitína.

Anònim ha dit...

Quant que m'agradaria poder donar rao de totes les coses que comenteu.....pero com soc algo blavet no se res no comente.

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Entrevista a Karina al diari digital la Veu de la Valldigna el dia 3 de juny del 2011.
1.- Quina es la valoració que fa dels resultas de les eleccions?

— Una valoració positiva pel que fa a la pèrdua de la majoria absoluta per part del PP. A Tavernes s’ha demostrat que les majories absolutes generen polítiques partidistes, poc creatives i gens participatives.

2.- Atesos els resultats, ¿qui creu que ha de governar Tavernes la pròxima legislatura?

— Aquell que puga sumar la majoria dels representants legítimament escollits pel poble. Al consistori hi seurem quatre persones que hem estat votades per a ocupar l’alcaldia.

3.- ¿Quin tipus de pacte estaria disposat a fer i amb quines condicions?

—Evidentment Esquerra Unida tan sols pot optar per un acord que respecte el seu programa electoral i la seva visió de com s’ha de gestionar el municipi. El poble no entendria un pacte fet contra algú, un acord s’ha de fer en positiu.
Després l'han acusada de voler vendre's la PP, de no voler vendre's però presionada per Víctor, després Víctor ja no la presionava que era ella, que li havien donat feina a València... quant ella té una feina fixa i no li fa falta... Després de tot això, va fa el que el dia 3 de Juny en aquesta entrevista deixava entreveure. Mentiders, el vostre lema és CALÚMNIA QUE ALGO QUEDA. Tindrieu que tindre vergonya de vosaltres mateixa.

badell ha dit...

va, deixeu-ho ja. Que ens estem cansant de les mateixes baralles de sempre. Ara que està clar com ha quedat Simat sembla que el interès de crear tensió i malestar es trasllada a Tavernes.
Els que sou d'EU, Compromís, PSOE, ERPV... podríeu fer les paus com a bons germans.