dijous, 30 de juny del 2011

SOUS CÀRRECS ELECTES

En el seu moment, ja li hem demanat a l'alcalde, entre altres coses, que informe a tot el poble sobre els comptes municipals. Així doncs, amb la finalitat de donar la màxima publicitat a les retribucions dels càrrecs electes de l'ajuntament i poder comparar amb anys anteriors, exposem les dades de les últimes legislatures.

Any 2011
Per unanimitat de tots els grups (la representant del BLOC no va estar present en aquest plenari), les retribucions aprovades van ser:
Alcaldia (PP): 1984 euros x 14 pagues (27.776 euros/any amb dedicació del 100%)
Regidor Delegat: 327 euros/mes (dedicació del 12%)

Any 2008 (setembre)
Amb els vots favorables del PSOE+BLOC+ERC i l'abstenció del PP i EU-Arc Iris, les retribucions aprovades van ser (acta del 29 de setembre):
Alcaldia (tripartit): 1.200 euros x 14 pagues (16.800 euros/any amb el 62% de dedicació)
Regidor Delegat: 330 euros/mes (dedicació del 12 %)

Assessor (Esquerra Republicana): 11.200 euros/any (vot en contra del PP)

Any 2007 (juny)
Per unanimitat de tots els grups, les retribucions aprovades van ser (acta de 27 de juny):
Alcaldia (PP) : 1890 euros x 14 pagues (26460 euros/any amb el 100% de dedicació)
Regidor Delegat: 175 euros/mes

Anys 2003, 2004, 2005 i 2006.
Amb els vots favorables de PSOE+BLOC, i el vot en contra d'Arc Iris, les retribucions aprovades van ser:
Alcaldia (PSOE): 24.000 euros/any amb el 75 % de dedicació (30 hores setmanals).
Arc Iris va votar en contra perquè va ser l'únic grup que va demanar que amb eixe sou, l'alcalde havia de tenir dedicació exclusiva (100%)

20 comentaris:

Anònim ha dit...

En plena crisi i Don Sebastianet ens ix , a la friolera cantitat de 2.315 € al mes ... no està gens malament , no ?

Anònim ha dit...

Vaig escriure a la cotorra de simat sobre el vídeo, sense insultar a ningú i l'han borrat. Vaig posar que si la filla d'Agustina ixia, per què no ixia la meua filla també. Preguntava si cobrava, en fi, sempre el mateix. El Bloc i la seua transparència. Per cert, el regidor de Turisme i tressorer, David Mogort no sabia res del vídeo. I ara la culpa la té l'obrer, com sempre. Agustineta, quina manera de fer les coses. Carrera cap a la fama?
Per què està penjat en la web de la cotorra de Simat(BLOC) i no està en la web de l'ajuntament? Qui paga el vídeo, el BLOC?, Agustina? l'ajuntament? Si paga l'ajuntament, perquè no està penjat allí i sí en el BLOC?Es com si em comprei pague un cotxe i l'estrena i el gasta el veí del costat. Arre burra....

Anònim ha dit...

crec que desvaries xaval,per un costat comprenc que et sentges estafat per diro de alguna manera en el tema del video,pero atra cosa que vajes de celòs,en qui ix al video i qui deixa de ixir i ames preguntar si a cobrat,ten as pasat.mira tame a ixit la banda de musica si per lo menos averes segut music...

Anònim ha dit...

Si ixira la filla o el fill de Camps o de Sebastian també ho criticaria, xaval,...
I que dius de que estiga penjat en la cotorra avans que en l'ajuntament? Ai, quina butifarreta que estas fet, xaval

Anònim ha dit...

Rei cobrar no va cobrar ningú, van buscar gent que per fer un favor al poble li van dedicar unes hores, estan els ciclistes, no? pues pregunta quin va ser el seu sou, el video també esta penjat en els socialistes de simat, si no està en la web de l'ajuntament ja saps de qui és ara la feina, informat, David estava al corrent de tot.

Un de Simat. ha dit...

Xe xavala, la web de la cotorra de Simat, no es del bloc i jo no voldria ixir i que la meua filla ixira menos ancara, aixina es que grasies i moltes a qui ix. I a Agustina mes.SIMAT MAGRADA. A tu no.

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

No he sentit ningun band que convidara als simaters a presentarse a algún lloc per a eixir al vídeo. Crec que el poble no ha tingut l'oportunitat de decidir si volia que els seus fills o ells mateixa eixiren al vídeo o no, independentment que el vídeo haja eixit bé o no, que ahi no hem clave, jo crec que l'hem pagat entre tots i s'haguera tingut que donar l'oportunitat als que l'havien pagat de eixir o no o encara que fóra passar un càsting.

Anònim ha dit...

pal de la 1:25...si estas contestantli al de 23:31 crec que la butifarreta eres tu xaval,perque en ningun moment anomena res de si el video estava penjat antes en la cotorra que en l`ajuntament. i per a tania...reina que es video promocional i res mes.cuant compres una postal de algun lloc creus que per a ferles es va fer algun casting o es va preguntar qui volia surtir a la foto?

Anònim ha dit...

en Paterna EU ha entrat al govern del PP, d'això no se'n parla.

Español de pro ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Simpatizant del BLOC ha dit...

Seu desviat del tema a mi en tot els casos el sou de l'alcalde es excessiu en pareixeria un sou raonable 1.400 euros amb dedicació exclusiva, el sou dels consejals en pareix correcte ni massa no massa poc.
Respecte a la cotorra de simat en pareix un bon lloc de informació

Un de Simat. ha dit...

Xe an aixo san posat tots decort? es que seran tots als politics igual?

Anònim ha dit...

l`administrador del bloc es un covard al eliminar el comentari de 0:04.perque nomes estava contestantli al de dalt que no l`as llevat,i posa a parir a una persona directa,apart de la despectivitat en la que tracta a varios colectius com comunistes,socialistes...i practicament li a faltat dir "en l`erta que torneu a simat PORQUE SOMOS LOS PUTOS AMOS".lo dit censor COVARD.

TÀNIA LA REVOLUCIONÀRIA ha dit...

Pense tot el que va escriure el comentari eliminat, però es pot dir el mateix en altres paraules. Gerard, que elimines comentaris insultants em pareix bé, però el del espanyol de pro em pareix com a poc antidemocratic e insultant, ara resulta que sóc tu i sóc un dimoni, i ens ténen que clavar la verga no sé on. Per eixa regla de tres, eixe comentari tindria que haver sigut eliminat al minut un d'haver-lo posat perquè si no derivarem aquest blog en una sarta d'insults a les persones d'esquerres que ací debatim i no hem pareix correcte dónar canxa a aquestos impresentables fascistots.

Anònim ha dit...

super d`acord en tania.

republica-net ha dit...

tania,parles molt b!!

Anònim ha dit...

No s cert la noticia, publicada.
La informació es tà donada a mitxes, i amb falsetats.

Anònim ha dit...

Algú dreu que este blog es minimament democratic???????????

o peca algo de fatxa?????

Anònim ha dit...

Fent eixa pregunta, està clar que ací l'ùnic demòcrata verdader eres tu.