dijous, 10 de novembre del 2011

CONFLICTE EN LA RESERVA DE TORNS PER JUGAR AL PÀDEL

La popularització del pàdel a Simat i el fet de disposar d'una única pista està generant conflictes en la reserva de torns. L'Associació de Joves Ociosos (AJO) de Simat, en procés de constitució i amb seu als carrers de Manhattan (no confondre amb l'associació de joves que promou l'ajuntament), ha denunciat que s'estan produïnt favoritismes en el sistema de reserva de pista. En teoria, i segons esta associació de joves, el torn només es pot reservar de hui per a hui. És a dir, per a reservar pista per a la vesprada, s'ha de fer pel matí del mateix dia, a partir del moment en el que s'obrin les instal.lacions. No obstant, de forma habitual, quan els denunciants han tractat de reservar pista a primera hora, s'han trobat amb que els millors torns estaven ja reservats des del dia abans.
Arc Iris ha intentat fer-se amb les normes d'ús de les instal.lacions esportives, i no les ha trobat ni a la web oficial, ni al registre d'acords municipals.
Segons l'associació de joves, la reserva de pista s'ha de fer al bar del poliesportiu, i es pot fer des del mateix moment que obri el bar. Els responsables del bar faciliten una clau d'un tauler d'anuncis on s'hi fan en bolígraf les reserves. Es produeix de forma habitual la següent situació: una persona aguarda l'obertura del bar per reservar pista, quan obri el bar demana la clau, i en arribar al tauler de reserves, es troba amb que els millors torns del dia estan ja reservats, quan en teoria ningú ha pogut fer una reserva perquè ningú més estava aguardant, i la reserva es fa de hui per a hui.
La AJO assegura que s'estan produïnt favoritismes i demana al govern local que faça complir les normatives d'utilització de les instal.lacions, si és que hi ha normativa, o per contra estem davant d'un conveni oral.
Ens consta, d'altra banda, que el govern del PP va a construir una segona pista de pàdel, però mentre no estiga en servei, hi ha conflicte.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Estas equivocat Gerardo, abans de començar a escriure es convenient preguntar.
Es pot demanar pista pel mateix dia o pel dia seguënt.
dilluns, dimarts i dimecres i divendres a partir de les 10. dijous a partir de les 4 i dissabte i diumenge a partir de les 9. tot eixe mareig del nostre govern local els pareix normal.
Clar que sempre juguen els mateixos... els que no treballen ni pel matí per resservar pista ni per la vesprada per poder jugar.
Fer les coses bé tampoc costa tant. pareix que ho facen tant mal aposta!

Anònim ha dit...

Jo no crec que estiga equivocat, els amics del meu fill volien jugar a pàdel, i pareix que siga "coto reservado" ja que per a que pugueren jugar vàrem estar les mares una setmana anant a totes les hores per poder agafar un torn, com entendreu els xiquets d'11 anys no poden anar a tots els torns, sempre estaven pillats anares a l'hora que anares pels mateixos, crec que no està gens controlat i que fan el que volen sempre els mateixos, la colla de xiquets ha decidit jugar a pàdel en les pistes de tennis, perquè s'han cansat de sols poder jugar una vegada cada 15 dies.

Anònim ha dit...

Com a portaveu de la AJO anem per punts:
1r punt: si el pàdel està ple no es perquè la gent no treballe, és perquè la gent "enxufà" agafa les hores que vol i quan vol (QUE SOLEN SER LES MILLORS)
2n punt: si els que no treballen juguen al pàdel és perquè no els donen treball.
3r punt: les pistes estaran buides a partir d'any nou.
Disculpeu les molèsties i moltes gràcies.
"LA AJO"

Anònim ha dit...

Això de la AJO va de catxondeo, no??

Anònim ha dit...

La AJO son Ninis??


;)

Anònim ha dit...

Crec que no s'ha entes el que dia en el primer comentari:
ES UN DESSASTRE ESTE SISTEMA!!! dic qu el sistema de reservar pista no deixa agafar pista als que treballem o estudiem i hem d'enviar a mares o amics, que hi ha qui agafa hora per ell, el fill i un cosi de marxuquera perque no hi ha control.I que es molt fàcil posar un sistema en la web de l'ajuntament en el que es puga reservar una hora per jugar a la setmana i pugam jugar tots. el que passa es que son mooooooolt inutiiiils!

Anònim ha dit...

L'article 140 de la Llei de Bases de Règim Local diu que l'impediment de l'ús d'un servei públic, o la rellevant obstrucció al seu normal funcionament, està tipificat com a infracció greu.

Anònim ha dit...

xe el meu torn per a qui el vullga,en la vida em jugat a padel i no patiu que en cuatre dies les pistes de padel es tenen que omplir de teranines.
....al tiempo!

Anònim ha dit...

AJO?...AJO?...AJO?.me cagen la put...AJO I AGUA ELS DONAVA JO A ESTOS PAIOS!!!!

Anònim ha dit...

Seba, pan i ajo.

Anònim ha dit...

I que pasara a l'any nou que es buidaran les pistes?? Tindrem tots feina ja?? BO SERIA.