divendres, 18 de novembre del 2011

ESQUERRA REPUBLICANA DIU QUE NO HA TIRAT MÀ AL CALAIX

Esquerra Republicana de Simat aclareix que no ha tirat mai mà al calaix. En un pamfle distribuït la nit de dijous en el que ERPV demana el vot per al regidor de Simat Joan Serra (cap de llista al Congrés per València), la formació explica en un apartat dedicat a la política local, que com a governants a l'anterior mandat "ens podrem equivocar, però mai enganyar ni posar la ma al calaix". Més endavant insisteix en que a l'Ajuntament de Simat "ningú ha robat un cèntim ni s'han deixat de pagar factures".
Per a Arc Iris, són unes explicacions innecessàries. Segons la informació a l'abast dels serveis d'intel.ligència d'Arc Iris, ningú ha acusat mai pública ni formalment a Esquerra Republicana de tirar mà al calaix, per tant, l'explicació sobrava perquè ningú l'ha demanada. Serra s'exposa amb esta pamfletada a que se li aplique injustament allò de "excusatio non petita, accusatio manifesta".
Es més, a Arc Iris estem absolutament convençuts de la honradesa de Joan Serra, i estem ben segurs de que és una persona que mai agafaria res que no fóra seu. Del que sí hem dubtat i seguim dubtant és de les seues aptituds per a dirigir res, i molt menys un ajuntament.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Deuuuuuuuuuuuuuuuu arc, quina palisa de tios.............

Anònim ha dit...

Bueno, pues ya podeis saber que delante de mi se habló de este asunto, y sé que lo han dicho en tiendas y bares de Simat, que el ayuntamiento anterior, dejó de pagar facturas y por eso, el ayuntamiento estaba arruinado. Y dijeron nombres(no seré yo quien los repita), pero no el de Serra.
A mi me parece bien el boletín que han repartido, me parece bien que se aclaren cosas y que digan que si el ayuntamiento se quedó sin dinero fuera porque la generalitat y la diputacion no han ingresado lo que estaban obligados a hacer . Os recuerdo que esta situacion está pasando en otros ayuntamientos.
Respecto a aptitudes, creo sinceramente que Sebastián NO REUNE LAS CONDICIONES MÍNIMAS para ser alcalde. Ya lo veréis como nos lo demuestra, ya lo está haciendo: cacas y suciedad por las calles, palmeras que se mueren, ahora retira ayudas a la enseñanza pública, cambia dinero para hacer un estudio del campo por la universidad y lo que hace es echar las gradas del polideportivo simatero para ampliar el padel. Y esto no lo ve ni el Arc Iris. Por que será?

Anònim ha dit...

Els d'Arc Iris no se n'han adonat de que s'han tirat les graes del camp de futbet. Pobrets, estan miopes. Que dimitisquen tots. Tampoc se n'han adonat de que a l'ajuntament s'han fet cent modificacions de crèdit, 98 de les quals en l'anterior mandat. Pobrets, estan miopes. Hi ha cada trunyo per ahí solt que agarralo....