divendres, 27 d’abril del 2012

EL NOU PÀDEL ESTÀ ENLLESTIT

La segona pista de pàdel del poliesportiu municipal de Simat està acabada i a punt per a la seua inauguració. Més fer i desfer: on hi havia una pista de volei platja construida en l'anterior mandat pel govern tripartit, ara s'alça una nova pista de pàdel subvencionada pel programa Sona la Flauta del Pitu Rus. A Simat no estimularem l'economia local, no establirem un model urbanístic per al municipi, no crearem llocs de treball, no salvarem cap cooperativa, ni farem enlairar el turisme, però al remat no ens avorrirem perquè tindrem dos pistes de pàdel. 

20 comentaris:

Anònim ha dit...

yyyyeeeeejuuuuuuuuuuuu,SEEEEBAS,SEEEBAS,SEEEBAS,ara ja nomes em queda comprarme les raquetes de padel i comensaaaaaaar!!!

Anònim ha dit...

ANEM MILLOR QUE BÉ. LA GENT NO POT ACABAR EL MES, PERÒ EL QUE IMPORTA ES LA GESPA ARTIFICIAL DEL CAMP DE FUTBÒL, QUE ES MES QUE PRECÍS.... I COM NO.... FOMENTAR EL PADEL, FALTARIA MES!!!!!
NO SE COM ACABAREM ,PERÒ TRANQUILS QUE TOT VA MOLT BE.

Anònim ha dit...

si tot perfecte, ell segur que va perfecte en el sou que te.
Acabe de vore en la pagina del futbol base de simat una noticia que diu que l´alcalde diu que quasi segur que l´any q ve tindrem gespa a simat.....aixina anem be xavals!

Anònim ha dit...

Que es jugueu amb mi que abans d'un any ja haurà passat la moda del Padel i tindrem a les 2 pistes morint-se de asco sense utilitzar-se?

Anònim ha dit...

Ací ja sabeu que lo important es que la mitat dels vots dels menors de 30 - 35 anys amb esta maniobra el PP ja els te ben amarrats

Anònim ha dit...

Eixe tipus de política populista i amagaora de miseries ve imposada pel PP de "nuestra querida comunidad". Pistes de Padel a gavelles (o Formules 1) i els uelets dels Corrals sense poder anar al metge (o privatitzant la sanitat pública)...

Anònim ha dit...

Ho he tingut que llegir tres vegades perque no m'ho creia, calia un desgavell com construir una nova pista de padel en els temps en els que es venen hospitals pulics a fons d´inversió i no es descarta la venda d' escoles, repagament de medicació, baixades de sous i pantalons. perque arc iris despertara i començara a criticar que en Simat ja fa un any que no es fa res: res en cultura, res pels xiquets, res en educació, res per la dona, RES. Pero ens gastem 35.000€ en fer una pista de padel, que a mes no necessitem.
Que fan els regidors per justificar el sou que cobren? saludar-nos pel carrer? Comenceu a treballar que per això vos paguem!

Anònim ha dit...

Els uelets del Plà poden anar al metge, lo que no volen es pagar al taxi i després que li ho reembolse l'Ajuntament.

Parleu sense saber.

Comcam Ot ha dit...

Ni ells ni ningú volen que li ho reembolse l´ajuntament ,Tampoc volen pagar el 10% de les medicines i que Rajoy li ho reembolse, seran vellets pero no tontos. Que ho pague l´ajuntament com fins ara i que deixen de fer i desfer les coses que funcionen, que es deixen de lujos com el padel que no ens podem permitir.

Anònim ha dit...

Omplim el camp de futbol de pistes de padel que això es més precis que la salut!!!

Anònim ha dit...

Dels protagosnistes de......
El padel és el meu cortijo i jugue el dia de reis quan està tancat per als mortals.
arriba jo obric la pista nova i jugue. porque? Porque jo lo valgo!

Anònim ha dit...

Es el que té ser amic de l´amo.

Anònim ha dit...

Això qui? Sebastian?? supose que Segarra no serà perque a ell li agrada més en dies i hores laborables...

Anònim ha dit...

Segarra ara a lo millor ja no pot jugar tant, que li han comprat la furgoneta d'un fontaner local i l'han posat a treballar d'obrer pel poble.

Anònim ha dit...

no parleu cabas de suros! si el vostre zapaterito no habera arruinat el pais totes estes retallades no caldrien ferles. Altra cosa, si no es fica la gespa artificial els vostres fills no podran jugar a futbol aixi ho diu la llei tant de remugar aneu i doneuli les gracies als vostres socialistes que vergonya dona el pais conforme l'han deixat panda de repelents.

Anònim ha dit...

Reppeppero es aquel del pp pero pobre. Es el que s'alegra que al treballador li vaja mal i aquella criada que s'alegra perque l'ama te un bon collar de perles mentre ella te faena perque es deixa tocar el cul per l'amo.

Anònim ha dit...

Quina llei diu això de la gespa artificial obligatoria? Vos ensenyen una cançoneta i la repètiu i repetiu....No hi ha cap llei que obligue a gastar-te 100 milions de pessetes que no tens ni 35000€ en alguna cosa que no et fa falta. La burrera dels que manen és altra cosa.

Anònim ha dit...

A tot aixo...Quan inaguren la pista? Ja que la tenim, al menys la utilitzarem.

Anònim ha dit...

Tinc entes que es pagara per a jugar. Quin preu van a posar? La gent de fora de simat podra jugar al mateix preu?

Anònim ha dit...

Es pagara sols per jugar a padel, no per utilitzar les insatl.lacions del futbol, tenis, basquet o futbet. Sols pel padel, es veu que els fills de l'alcalde i el regidor no juguen a padel i si que juguen a futbet i futbol.