diumenge, 22 d’abril del 2012

NO ESTAVEN DROGATS

Article de Marc Cabanilles
Per a la concessió d'ajudes familiars, el PP gallec comptabilitzarà al no nascut, com a membre de la unitat familiar
http://ccaa.elpais.com/ccaa/2012/04/19/galicia/1334858782_598689.html
I  donada la poca personalitat i iniciativa del PP valencià molt ens temem que tard o d'hora, se'ls ocórrega implantar el mateix disbarat ací al País Valencià.
Quan se'ls va ocórrer esta gran idea (el fetus com a membre de la unitat familiar), no estaven drogats. I encara que ho semble, tampoc és una broma, sinó un disbarat propi d'uns fanàtics d'ideologia ultra catòlica, que aprofiten la seua influència sobre els governants del PP, per a imposar a tota la societat els seus criteris.
Volen donar ajudes a un ser no nascut, al mateix temps que retallen totes les ajudes als qui ja van nàixer i estan necessitats.
Quin projecte de vida i de futur li ofereix el PP a aqueix ser no nascut, quan vinga a aquest món i siga una persona? Els ultra catòlics, tenen els mateixos interessos que els feixistes: Tenir una abundant mà d'obra barata, amb uns mínims serveis socials, de sanitat, d'educació, de treball. L'objectiu és que eixa mà d'obra barata, no es muiga, però que tampoc progresse massa, i aixina, una vegada nascuts, passen a ser una massa de desheretats que l'única cosa que puguen fer siga servir als senyorets.
Des de fa molts anys, la legislació està molt clara: Només els nascuts que sobrevisquen 24 hores, són subjectes de dret, per la qual cosa disbarats com els plantejats pel PP, ens volen portar a temps més pròxims a l'edat mitjana, on l'única llei vàlida és la que església dicta, això sí, no en el seu nom sinó en el del seu déu, que com és l'únic vertader, obligatòriament ha de ser el de tots.
Curiosa ocurrència la del PP gallec : Protegir als no nascuts, per a una vegada que nasquen, fer-los la vida impossible, arribant fins i tot a impedir que cadascun puga decidir sobre la seua pròpia mort, perquè la vida només pertany a déu, i en la seua absència, als seus representants, o siga, la santíssima mare església. 

En fi, els catòlics estan obligats a creure que en l'altra vida hi ha infern, però sembla com que el PP gallec ja no ho creu, i per si de cas no hi haguera eixe infern, el millor és que els seus ciutadans/nes gaudisquen d'ell en aquest vida.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Serà un "pet d'articul", però diu veritats a cabassos.

Anònim ha dit...

Ací lo que volen es que traballem a ser possible gratis, que sapiam llegir i escriure lo justetet, que mos paguem les medecines i l'hospital, i a la vellea, com la paga será curta,ja mos cuidaran els fills que tindran temps perque no podran treballar.

Anònim ha dit...

Ací al Pais Valencià aquesta mesura ja fa 2 o 3 cursos que esta implantada.

Anònim ha dit...

Algu ha vist la foto que circula per Facebook de que estan venent taronges de la Cosiva per Canàries, quina explicació pot tenir si en teoria està tancada??

Anònim ha dit...

Ai si la Rubia i el de la Permanent seguixen operant????

Anònim ha dit...

pero que no sabeu que ells encara compren i venen?pues ja eu vaig explicar per aci a principi de temporada!!!

Simpatizant del BLOC ha dit...

Mrc tens molta raó en tot el que dius mentre que l'única eixida que ens queda als joves es inmigrar d'aquest país que te recursos per a ser de primera, pero els que el porten el fan que estiga en tercera