diumenge, 9 de setembre del 2012

EL PLA D'OCUPACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE GANDIA ÉS INSOLIDARI AMB LA RESTA DE POBLES

El Pla d'Ocupació de l'Ajuntament de Gandia, dotat amb 2'5 milions d'euros, deixa sense oportunitats de trobar feina a les persones empadronades a la resta de municipis. Desenes i desenes de persones aturades de Simat i altres municipis de la Safor s'han trobat amb que no han pogut accedir a ofertes de treball pel fet de no estar empadronats a Gandia. Ara que comença la temporada de la taronja, s'han donat situacions de simaters i simateres que han anat a demanar feina a un magatzem de Xeresa, i els han dit que només contracten persones empadronades a Gandia per tal de rebre la subvenció de l'ajuntament de la capital de la Safor.
L'esmentat Pla d'Ocupació preveu subvencions de 2.500 euros per cada treballador empadronat a Gandia contractat per un periode no inferior a sis mesos, amb la qual cosa, per als escassos llocs de treball que s'oferten tenen prioritat els veïns i veïnes de Gandia.
Això passa quan no hi ha polítiques homogènies i cadascú mira per ell. Arc Iris, a més qüestiona la legalitat dels termes amb els que s'ha aprovat el Pla d'Ocupació de Gandia, atés que la Constitució precriu que cap persona pot ser discriminada per diverses raons, entre elles el seu origen. El Pla, en opinió d'Arc Iris, hauria com a molt haver quedat circumscrit a les empreses radicades al terme de Gandia, i així i tot seguiria sent un atac a la igualtat d'oportunitats. 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, a Gandia Torro fa un pla insolidari que crea ocupació als de Gandia, A Simat no es fa un pla d'ocupació ni es fa res pero esta creant-se ocupació a familiars de regidors del PP de manera descarada. Bé, podem seguir criticant Gandia.

Anònim ha dit...

Efectivament podem criticar el que vullgan, però Simat és un poble on no protesten ni els afectats.
Si Simat no té un plà d'ocupació, si els pocs llocs de treball son per a familiars del PP,.... on estan les protestes dels parats, del PSOE, d'EU, del BLOC, d'ERC...
Ací ningú diu res de res i auxina el PP pot anar fent tranquilament el que li dona la gana.

Anònim ha dit...

I enyooooooooooorrrrrrr!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ah i menos mal, que aci encara retrauen el tema, que si no, res de res,