diumenge, 16 de setembre del 2012

LA GROSSA

Una manera de no pagar la contribució urbana

Arc Iris ja ha trobat un forat legal perquè les famílies deixen de pagar l'impost de contribució de béns immobles, el temut IBI.
Per a açò, cal acollir-se a la Llei del Mecenatge de 2002. Aquesta llei dispensa del pagament d'aquest impost a tots aquells llocs de culte catòlic, tals com a esglésies, convents, santuaris, capelles, oficines parroquials, etc.
El que proposa Arc Iris és que els qui no vulguen pagar l'IBI, s'acullen a esta llei i construïsquen en els seus habitatges una modesta capella per al culte. Podria ser en el menjador, en el saló, o simplement en un dormitori. D'aquesta forma, a més d'estalviar-se el pagament de l'IBI, s'incrementaria el fervor religiós.
Arc Iris ja ha fet les oportunes consultes tant a l'església com a hisenda.
L'església ja ha advertit que no reconeixerà cap d'aquestes instal·lacions mentre no les administre un retor degudament ordenat per un cardenal.
En canvi la inspecció d'hisenda, ja ha declarat que si les capelles dels pisos compleixen tots els requisits (o siga, si serveixen per al recolliment, per a tranquil·litzar a la ciutadania amb la creença d'un ser extraterrestre que els protegeix mitjançant telepatia i rajos, i si disposen d'imatges d'homes mig nuets rebent fuetades o travessats per claus), es consideraren com a llocs de culte, i per tant deixaren de pagar l'IBI.
L'església es troba indignada, i anuncia que les almoines arreplegades en estos altars casolans, són propietat seua, i que està disposada a recórrer davant el Tribunal d'Estrasburg el seu cobrament immediat o, almenys, del lliurament d'una part..
El cardenal Rouco Varela ha amenaçat, a més, amb una gran llengua de foc que entraria per la cuina del pis i arrasaria tot el que trobara al seu pas, incloent mobiliari, inquilins i mascotes, fins a arribar on estiguera instal·lada la capella que també quedaria desintegrada.