divendres, 17 de maig del 2013

KARINA VERCHER I EL PP PRESENTEN MOCIÓ DE CENSURA A TAVERNES



La regidora karina Vercher, expulsada d’EUPV de Tavernes, i el grup del PP d’aquest ajuntament, encapçalat per l’exalcalde Manolo Vidal, han registrat aquest matí una moció de censura contra l’actual alcalde, Jordi Juan, de Compromís. Diari Serpis no ha tingut accés a l’escrit de la moció i desconeix quin és el candidat alternatiu proposat, tot i que es de suposar que serà el portaveu del PP, grup que disposa de huit regidors.
El govern local, format per cinc regidors de Compromís, tres del PSPV i Karina Vercher (qui va accedir a la corporació amb la llista d’EUPV, i que va ser expulsada d’aquesta formació), va quedar en minoria fa només una setmana, quan Vercher es va negar a recolzar al ple el pressupost municipal de 2013. Dilluns passat l’alcalde va retirar les delegacions de competències que tenia assignades Vercher.
L’actitud de l’exregidora d’EUPV ha causat desconcert. Expulsada d’aquesta formació, se la presumia pròxima a Iniciativa del Poble Valencià, partit que forma part de Compromís, al que pertany l’alcalde, amb la qual cosa, si Vercher formara part d’Iniciativa se la suposava integrant de Compromís, i per tant sense dilemes ideològics per tal de seguir formant part del govern local.
No obstant, la seua deriva ha estat molt precipitada desmarcant-se primer dels pressupostos amb l’excusa de que no s’havien assignat suficients recursos per a les seues delegacions, després sent expulsada del govern, i finalment signant una moció de censura que tira per terra la voluntat de Compromís i PSPV de seguir governant en minoria i a través d’acords concrets i esporàdics.
Aquesta situació desacredita, a més, els governs multicolors, amb experiències tan dolentes com la de Simat, o Benifairó, on Bloc i PP anaven de la mà.

1 comentari:

Anònim ha dit...

has oblidat que a Benifairó també estava EU