dilluns, 13 de maig del 2013

L'ALCALDE DE TAVERNES EXPULSA A KARINA VERCHER DEL GOVERN


L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan (Compromís), ha retirat aquest dilluns les competències que tenia delegades en la regidora Karina Vercher, que va accedir a la corporació en la llista d’EUPV, i que no obstant ha estat expulsada d’aquesta formació.
Una setmana després de que Vercher votara en contra dels pressupostos que havia presentat el seu propi govern, l’alcalde ha decidit fer fora del Govern Local a la regidora en haver estat impossible arribar a cap acord sobre les pretensions de Vercher. Ara el govern queda en minoria amb huit regidors (cinc de Compromís i tres del PSPV) i nou representants en l’oposició (hui del PP i Karina Vercher).
La situació es complica si es té en compte que el govern local no ha aconseguit aprovar els pressupostos de 2013 i haurà de funcionar amb els comptes prorrogats de l’any passat.
La postura de Karina Vercher, segons representants d’EUPV, és un tant “estranya”. Dirigents d’aquesta formació amb la que Vercher va accedir a la corporació sospiten que les intencions de la regidora és danyar la imatge d’EUPV. No obstant, és la pròpia Vercher la que s’ha oposat a abandonar el grup d’EUPV i fins i tot va recórrer judicialment la decisió de passar-la al grup de no adscrits.