divendres, 10 de maig del 2013

LA GUERRA ENTRE GANDIA I LA MANCOMUNITAT S'ESTÉN ALS JOVES


L’Oficina Jove de Gandia, organitzadora de l’Urban Festival, ha fet coincidir aquest certament amb la Trobada de Joves de la Safor, que es celebra a Xeraco, organitzada per la Mancomunitat, i amb programes d’activitats semblants. L’Oficina Jove de Gandia ha organitzat per a aquest dissabte el “The Urban Festival 2013” que se celebrarà en la Plaça de l’Escola Pia de 10 hores a 20 hores d’aquest dissabte 11 de març. És a dir, coincideix fins i tot amb l’horari de la Trobada de Joves de la Safor. Gandia diu que aquest acte forma part de la seua programació trimestral. No obstant, és estrany que no s'haja publicitat fins ara. 
Així doncs, els joves de la Safor tenen aquest dissabte on triar, a Xeraco o Gandia. Si opten per Gandia, l’Urban Festival comptarà amb la presència de diferents entitats juvenils tant locals, com de Dénia, Vila-real, València o Madrid, que desenvoluparan exhibicions de
tricking, skate, scooter, grafiti, breakdance i eslàlom roller.
Des de les 10:00 del matí començaran exhibicions de grafiti, scooter i balls de breakdance. A les 12:30 hi haurà diversos campionats de tricking, skate i un taller de scooter. A la vesprada continuaran amb les activitats i a les 18:00 hi haurà un taller de tricking.
L’acte comptarà amb la col·laboració de la Creu Roja Gandia que cobrirà tot l’esdeveniment.
Finalment, ha agraït la col·laboració de diferents entitats públiques i privades, que han permès amb la seua esponsorització que l’Ajuntament de Gandia no haja tingut despesa alguna que sufragar.