dissabte, 14 de desembre del 2013

EL CARRER DEL TORO SERÀ NOMÉS PER A VIANANTS



Poc a poc, però Simat va posant en valor els seus racons més singulars. L'alcalde, Sebastián Mahiques, ha anunciat que entre les inversions de 2014 en figura una de 150.000 euros per a remodelar el carrer del Toro.
El govern local té previst destinar de fons municipals 100.000 euros per a aquestes obres, i una ajuda de 50.000 euros de la Diputació. S'alçarà completament el carrer del Toro per a renovar les canalitzacions de l'aigua potable i el clavegueram i alhora s'aprofitarà per a canviar l'aspecte d'aquesta via que serà nommés per als vianants.
El carrer del Toro és una de les més antigues del casc urbà i destaca per ser molt estreta i pintoresca.
Sebastián Mahiques també ha indicat que en els pressupostos municipals de 2014 té idea de destinar una partida de 75.000 euros per a realitzar millores en la xarxa d'aigua potable.
Simat és un municipi que gestiona el subministrament i manteniment de l'aigua potable de la localitat.
El Consistori Municipal té el compromís d'anar millorant anualment les canalitzacions que subministren l'aigua als domicilis i també la xarxa d'aigües negres. L'Ajuntament reinvierteix part del cobrament d'aquest servei a renovar la xarxa de l'aigua potable per a evitar pèrdues en el subministrament i millorar la qualitat del servei.
En anys anteriors ja s'han escomès millores en el mateix sentit, i s'aprofiten les obres per a millorar les voreres i els ferms dels carrers en les quals s'efectuen aquestes actuacions urbanístiques. També podia reinvertir el govern local en subvencionar els comptadors de consum als particulars, que estan eixint per un pico. 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé pel govern PP-Arc, seguiu així!

Anònim ha dit...

Un carrer per a vianants que no te comerços, poc futur i mala invercio

Anònim ha dit...

Mil si fem mal si np fem. Els veins tambre tindrem algo que fir, o no. Perque disme quin carrer de Simat per desgracia te comerços?

Anònim ha dit...

Jo alucine amb lo bé que trrateu a sebastianet ... que us compre qui no us conega reis bonicos!

Anònim ha dit...

Seras borinot, a vore quin a culpa te l'arc si peatonalisen el carrer del toro.