dimecres, 17 de setembre de 2014

UN JOVE SIMATER PARTICIPARÀ EN UNA EXHIBICIÓ DE BÀSQUET EN CADIRA DE RODES


El Club de Bàsquet Rangers Valencia oferirà diumenge 21 de setembre a Tavernes un partit d’exhibició de bàsquet en cadira de rodes, en la qual tindrem l’oportunitat de veure i animar un veí de Simat, Líber Donet , que es posarà la samarreta dels Rangers, i participarà de l’espectacle, que tant de temps porta esperant, i per al qual s’ha preparat amb dures sessions d’entrenament.
Aquest partit tindrà lloc, el proper diumenge 21 de setembre, a les 18:30h de la vesprada al camp d’esports de Tavernes de la Valldigna patrocinat per l’Ajuntament de Tavernes i la distribuidora de begudes Disvall, organitzat per l’Associació Valldigna Accessible i amb l'ajuda del CB de Tavernes, que tots els anys facilita un parell de voluntaris per a dur el marcador i arbitrar el partit. Sense ells aquest esdeveniment no seria possible.
Però son els veïns de Tavernes, Simat i Benifairó de la Valldigna, els quie gràcies a la seua bona resposta a aquest partit, l’han convertit ja en un acte indispensable més a les festes patronals de Tavernes.
El CB Rangers Valencia ha donat les gràcies a tots per l’acollida que reben any rere any en aquest poble que ja forma part, tant del seu calendari de preparació per la competició, com del seu cor.
En acabar el partit, els xiquets i xiquetes podran emprar les cadires de joc per intentar fer unes cistelles, aquesta es la part més divertida i esperada pels més menuts.