dilluns, 1 de juny del 2015

QUÈ POT PASSAR EL 13 DE JUNY?


Les probabilitats que es poden donar el dissabte 13 de juny en el ple d'elecció d'alcalde son les següents:
Cada partit vota al seu candidat, amb la qual cosa, i d'acord amb allò establert a la Llei de Règim Local, el cap de llista de la candidatura més votada es converteix en alcalde, és a dir, eixa situació permetría al PP mantenir l'alcaldia amb Sebastián Mahiques.
Hi ha acord amb partits de l'esquerra: és necessària una majoria absoluta al voltant del cap de llista escollit. EUPV, amb tres regidors, Compromís amb dos, PSPV amb un i ERPV amb un en sumen set. És necessària, per tant, la participació almenys de tres dels quatre partits i un acord previ. Si EUPV o Compromís, en solitari, o PSPV i ERPV de forma simultània, es desmarquen de qualsevol acord, el PP mantindrà l'alcaldia.
Ara per ara no ha trascendit res de possibles negociacions ni cap partit ha fet oficial la seua postura, i per tant, es pot interpretar que totes les possibilitats segueixe obertes. 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Víctor ausaes que has faltat el respecte i ridiculitzat gratuïtament als altres partits d'esquerres de Simat per a anar demanant ara el vot... no sóc d'esquerres i preferisc el mal menor, Sebastián

Anònim ha dit...

Si no faltaren a la paraula deixarien manar a la llista mes vota,pero son mes les ganes de manar.

Anònim ha dit...

presions dels peperets, ultimament sel s veu molt per internet!
Dreta 4 regidors
Esquerra 7 regidors

el poble ha parlat, no vol la dreta al poder, una dreta simatera rancia, hereders dels cacics del segle XX

la llista més votada de l´esquerra ha de ser qui tinga l´alcaldia recolzada pels demés partits en un govern unitari. és temps de canvi, el PP ja és una marca esguitada per la corrupció i encara que a Simat els peperos no hagen estat imputats, si que recolzen als delinqüents, i Alfonso Rus, massa ha clavat el nas en SIMAT. FORA PP!