dimecres, 23 de novembre del 2016

LA VALLDIGNA ENCETA UN PROCÉS DE PARTICIPACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT URBANÍSTIC CONJUNT

La Valldigna ha creat les bases per a teixir un camí comú amb l'objectiu de sumar recursos i millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Així, la Mancomunitat de la Valldigna formada pels municipis de Tavernes, Simat, Benifairó i Barx, ha cregut necessari que l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat compte amb tots els ciutadans de tota la seua àrea d'influència.

Per això, s'ha dissenyat un Procés de Participació Ciutadana a través de taules de treball en els quatre municipis. Dimarts va tindre lloc la de Barx i este dimecres és el torn de Simat, on els representants veïnals i el sector sociosanitari i la joventut estan convidats a assistir. Per a dijous s'ha programat la taula de Benifairó amb els representants veïnals i el sector agroindustrial. I finalment, Tavernes ha organitzat la xarrada informativa el dilluns dia 28 a les 19:30 en l'Ajuntament. Els veïns i els representants del comerç local, l'hostaleria i el sector turístic hi podran participar.
L'objectiu és que les persones interessades a aportar idees, iniciatives o projectes puguen fer-ho d'una manera senzilla. Per esta raó també s'ha posat a la disposició un formulari en línia que es pot omplir a l'enllaç:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPclugCHj47-cTbOedvXy59ZsuaiWaLotEFLOoAXgT4j432Q/viewform?c=0&w=1
Altres iniciatives dutes a terme són les enquestes que es poden recollir en els registres dels Ajuntaments, així com la pàgina de Facebook 'EDUSI Valldigna', com un nou canal de comunicació on es trobarà la informació necessària i es podran traslladar els projectes enfocats a millorar la qualitat de vida de la ciutadania de la Valldigna.
L'objectiu és completar una sol·licitud d'ajuda dels fons europeus assignats a esta estratègia.