dijous, 21 de maig del 2009

INTERROMPEN LES OBRES DEL CEMENTERI PER L'EMPUDEGADA BUROCRÀTICA

Quan ja havien estat exhumats cinc cadàvers de la fila inferior de nínxols per a l'execució de les obres d'ampliació del cementeri, s'hi va plantar la secretària municipal ahir al matí i va ordenar aturar els treballs. No hi havia altra eixida. Si no s'hagueren aturat les obres, els afectats les hagueren aturades pel cúmul de defectes i irregularitats en el procediment administratiu que ha precedit a l'inici de l'execució del projecte.
Ara el que cal és que ens diguen qui ha estat el responsable polític directe de l'empudegada burocràtica que ha propiciat la paralització del projecte per la indefensió i els perjudicis causats als afectats, i confiem que no passe com allò de l'eliminació del carrer d'Al Tall, de la que encara no coneixem l'autor.
La imatge de l'Ajuntament de Simat com a institució ha estat devaluada per l'actuació d'algun responsable polític que s'ha cregut que els ciutadans són imbècils, i que se'ls pot fer empassar tot un seguit d'irregularitats amb l'única intenció d'accelerar un projecte que té uns terminis marcats pel Govern central, tot descartant, d'entrada, que no s'ha actuat per beneficiar o perjudicar algú de forma premeditada, la qual cosa seria més greu encara.
EU-Arc Iris demanarà una investigació per determinar qui ha estat el responsable polític directe del desgavell administratiu que ha derivat en la paralització de les obres. Tenim, d'una banda, un regidor d'Urbanisme que no sabem quin grau d'implicació té en l'embolic, tenim un decret d'alcaldia que sembla redactat en estat de deliri per la confusió que genera i que és nul des del moment que s'hi va redactar. No es sap bé si és un acte que posa fi a la via administrativa, si el recurs que cal és d'alçada o reposició, si el termini d'al.legacios és de deu dies o un mes com marca la llei per als actes que posen fi a la via administrativa, o si els nínxols afectats en són 15 ó 25. Les exhumacions han començat sense que acabara el termini de deu dies fixat al decret des de que aquest s'ha notificat, i la identificació de familiars i reubicació de restes ha estat caòtica. I tenim a més un funcionari encarregat de l'assumpte que en algun moment no ha donat el tracte adequat als ciutadans, i que deuria explicar de qui rebia les ordres directes.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Incompetents !!!!!

Anònim ha dit...

El que va portar a Canal 9 quan al repartiment del difusors, que el torne a portar per a veure el desastre del cementiri.

Anònim ha dit...

És que no és possible fer les coses d'una forma normal?

Perquè té que ser tot a trompades?

No es mereix la gent que la tracten com a persones i no com a objectes o subdits?

Anònim ha dit...

És normal "quien mucho abarca poco aprieta" i "aprendiz de mucho maestro de nada" a que si Super-regidor a que tinc raò

Anònim ha dit...

Quan manava Colom, perquè no tenia estudis.
Ara els que manen, tots tenen estudis superiors.

Hi ha alguna diferència?

Anònim ha dit...

Per a fer pilleries o comportar-se de manera prepotent, no hi ha cap diferència entre is es tenen o no estudis.

En este aspecte, tots aprenen molt ràpid.

Anònim ha dit...

Teniu el que es mereixeu simaterets.
A l´altra torneu a votar als mateixos i voreu que bé que vos va.
Eladi i Serreta : seguiu aixina que va bé la cosa.

Anònim ha dit...

Va bé per a alguns.

Anònim ha dit...

Té raó el que diu que tenim el que ens mereixem.
16 anys votant a Colom per a que es fera ric, i damunt ens deixara com a herència, l'alcaldia del PP.

I d'els que mane ara, "ni te digo".
Tardaren 14 mesos en posar-se d'acord per a llevar al PP.