dijous, 28 de maig del 2009

L'AJUNTAMENT PRETENIA IMPOSAR UNA CONTRIBUCIÓ IL.LEGAL

El multigovern de Simat pretenia imposar una contribució especial per la reparació de camins a les Foies i el Pla de Corrals a càrrec del fons per a pal.liar els danys de les pluges de l'octubre de 2007, encara que se'n va adonar i va retirar "in extremis" eixe punt de l'ordre del dia del ple de dilluns, després d'un recés justificat per motius urològics.
Tot i això, com que el personal no està encara prou calent amb les càrregues fiscals, la intenció del multigovern era sabrejar més encara als contribuents, i la proposta va comptar fins i tot amb el vist-i-plau de la comissió informativa prèvia al ple.
No obstant això, arribats al debat d'eixe punt al ple de dilluns, el multigovern va decidir retirar-lo després de que el regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, consultara a la secretària sobre la legal.litat de la contribució especial que es pretenia imposar.

13 comentaris:

La Veu de La Valldigna -pdf nº 134 ha dit...

CRÍTICA A LA VEU DE LA VALLDIGNA:

És una autèntica llàstima que un mitja tan nostre i tan volgut no tinga a bé informar de cap dels actes i esdeveniments ocorreguts o anunciats a Barx, Benifairó i Simat en el seu darrer número en paper...

Una llàstima també que la web del mitjà hi estiga mig abandonada i mancada d'actualitzacions si no diàries, al menys setmanals ...

I per últim, totalment denunciable que s'utilitze un mitja de comunicació com a púlpit evangelista o "jo que se" i de les artimanyes mediàtiques del més que qüestionat Govern local valler (ocupant ni més, ni menys la portada del nº 134) ...

Que hi ha darrere de tot això ? Qui hi ha darrere de tot això ?

Quin criteri editorial segueix La Veu ? Qui hi forma part de l'equip de redacció ? Qui a la fi i a la cap assumeix les responsabilitats que li pertoquen ????

ORA PRO "La Veu de la Valldigna"

Sumsion la de la Font Menor ha dit...

Que fa el cotxe del Sr. Regidor Juli Ibañez estacionat, dia rere dia, en un gual municipal, reservat pels vehicles de servei de l'Ajuntament (al costat Caixa Rural i de la carniceria de la plaza), això si amb identificació oficial del Ilm. Ajuntament, com si d'un cotxe oficial es tractés, fent obstentació i opulència del càrrec que n'obstenta ...

El Sr. Regidor quan ens obsèquia amb llur presència i els seus multiviatges li permeten gaudir del nostre poble, utilitza com si fos de propietat privada un estacionament oficial. Que feia abans quan estava en l'oposició, també hi aparcava ahi ? I quan no era Regidor ? Tota la resta de regidors (10 en total) tenen les mateixes prebendes ... acreditació oficial dels vehicles per part de l'Ajuntament i resserva d'estacionament a la plaça en ple centre de serveis del poble ?

COM QUE SABEM QUE NO ES AIXÍ, proposem la següent proposta d'acord al Ple de Simat:

1.- 12 places reservades a la plaça una per cada regidor i una extra per la Secretària (que la veguem molt atrafegada), ocupant quasi tot el lloc d'estacionament

2.- que sols els regidors i les seues senyores o parelles (per no resultar homòfobs) puguin anar en cotxe pel poble, i tota la resta hi vagi a peu o bicicleta

3.- que la policia local multe a qualsevol persona que estacione a la plaça sense tindre l'oportuna identificació oficial de l'Ajuntament.

Simat de La Valldigna -Primavera 2009

Anònim ha dit...

En pareix molt bé Sumsion.
Posats a abusar, fem-ho ben fet.

Anònim ha dit...

13 PLACES i la del Assessor qué?

Vicent Cuidat ha dit...

no soc votant del bloc al país, però si a simat i un dels motius perque vote ací a simat es per gent com juli, l´únic que tenim desent i treballador a l´equip de govern. pero aixo es veu que molesta a alguns, com que no es casa amb ningu siga del color que siga li cauen les critiques.
algu sap que aquest regidor esta ingregrament tots els dilluns divendres i dissabtes a l´ajuntament fent feina pel poble? a mes de que viu tambe a la plaça per tant es normal que hi siga el cotxe i no al lloc oficial com diu el nostre benvolgut acusador (o es que l´acusador es algu al qui el regidor no li ha seguit la corrent com ell voldria? ) d´eixos hi han uns quants, aprenents d´assesors, de polítics, de "pseudo-periodistes"...
endavant amb la teua tasca!
llàstima que ens deixes!

Anònim ha dit...

Com diria florentino perez de david villa

Juli astà fet per a militar en Arc Iris! Vine!

Anònim ha dit...

Juli serà molt bo, però no hi és al partit adequat, fent coalicions amb les dretes del PNV, CIU i Coalició Canaria.

Ja poden cantar misa, que a l'hora de la veritat, mentre s'ha junten amb aquesta gent, a mi no en voran.

Anònim ha dit...

això està a la web de juli (almenys hi ha lluita interna contra la direccio del "bloque"):

Benvolgut company/Benvolguda companya:

Fa escassament tres setmanes que va concloure el cinqué Congrés del BLOC i, per tant, tot just s’acaba d’iniciar una nova etapa en la qual cal que des de totes les instàncies treballem amb força per millorar la presència del BLOC arreu del país i augmentar-ne la representació institucional, per fer un salt, en definitiva, cap a la consolidació del nostre projecte polític.

Com sabeu, el procés precongressual va estar marcat, lamentablement, per una polèmica -que no ens va beneficiar gens- basada en la qüestió dels símbols. Tot i això, la maduresa de la gent del BLOC va fer possible un bon acord al respecte, que es va ratificar al mateix Congrés. Val a dir que des del BES hi vam col·laborar intensament, ja que era necessari que no es focalitzara el Congrés en eixe aspecte. Hem d’estar realment satisfets pel treball fet a les ponències. D’una banda, l’organitzativa i d’estatuts, que instrueix encertadament en la manera com treballar “de baix cap a dalt”. D’una altra, la ponència política que, sense cap dubte, és a hores d’ara la més avançada del nostre país, un treball del qual tots i totes ens hem de sentir ben orgullosos i que no ha de ser un paper més que caiga en l’oblit sinó que ha de constituir el nostre referent per al treball polític diari. S’hi aposta per l’Espai Valencià de Progrés, el tercer espai que el BLOC ha de construir i liderar, un espai valencianista i de progrés o, el que és el mateix (tal com la mateixa ponència explica), un espai nacionalista i d’esquerres.

En aquest sentit, són preocupants les declaracions realitzades pel secretari general en una entrevista publicada pel diari Levante-EMV el passat 15 de març en què, entre altres coses, deixava oberta la possibilitat d’un pacte futur a la Generalitat amb el PP o defugia el terme esquerra per a referir-se al BLOC o al seu propi posicionament polític i ho feia, a més, utilitzant unes expressions poc adients.
Des del BES considerem imprescindible evitar eixa mena d'errors on és desqualifica de forma desafortunada, encara que involuntària, el nostre electorat i la nostra militància.

Ara és l’hora de treballar, cadascú i cadascuna des de la seua responsabilitat, per fer més fort el BLOC, per construir l’Espai Valencià de Progrés, per fer possibles, en definitiva, els objectius polítics que entre tots i totes hem establert.

Visca el BLOC i visca el País Valencià!


País Valencià, 25 de març del 2009

Anònim ha dit...

A aquestes parrafades em referia jo.
Moltes grans paraules (progrés, responsabilitat, esquerra, objectius ,etc ,etc), pero els vots que arreplegueu ara ,seran per al PNV i CIU, les dretes nacionalistes, pero dretes.
Qui ho vulga entendre que ho entenga, i si no , seguim fent parrafades i enredrant el capdell.

Anònim ha dit...

al del 2on comentari:

"No! No son gigantes lo que usted ve mi señor... por Dios! Son molinos MO LI NOOOS! su merced"

Anònim ha dit...

Per favor, algú podria parlar de la contribució il.legal que volia endossar-nos el nostre ajuntament?

Anònim ha dit...

ei Jul un bo que hi ha i en ell es clavaràn ..... enveja tot....au ja ens vegem

Anònim ha dit...

Si, ens veiem a Los Ángeles.