dimarts, 19 de maig del 2009

UN HOME MOR A COLPS A BENIFAIRÓ


La Guàrdia Civil ha obert una investigació criminal per a aclarir les causes de la mort d'un home d'uns 35 anys, el cadàver del qual va aparéixer ahir amb signes de violència en el terme municipal de Benifairó de la Valldigna.
La macabra troballa va tindre lloc en les voltants del municipi, concretament, en una coneguda zona d'acampada enclavada en una densa pinnada. El cos de la víctima mostrava ferides i contusions però encara es desconeix la seua identitat.
Al lloc dels fets van acudir diverses patrulles de la Guàrdia Civil, Policia Local de Benifairó i Protecció Civil, que van acordonar la zona en un ràdio de més de 60 metres per a no intoxicar l'escena del crim.
Els agents van realitzar una minuciosa inspecció ocular a la recerca d'empremtes i vestigis que ajuden a aclarir esta mort violenta.
Segons les primeres investigacions, la víctima va poder ser colpejada amb una pedra trobada molt prop del cadàver i que presentava el que a primera vista pareixien restes de sang. Esta prova va ser traslladada a un laboratori de criminalística per a un anàlisi més minuciós.
La inspecció en la zona del crim s'ha représ a primera hora del matí de hui, ja que la falta de llum va obligar ahir els agents a suspendre les seues tasques d'indagació. Els agents es van veure obligats a instal·lar un grup electrogen que il·luminara la zona.
Sobre les 21.30 hores d'ahir va arribar una patrulla de la policia judicial que va procedir a l'alçament del cadàver. Poc després el cos va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal de València per a practicar-li la corresponent autòpsia que ajuden a donar més pistes sobre el succés.
Ahir a la nit els cossos de seguretat no havien realitzat cap detenció i la investigació continua oberta.