dimecres, 6 de maig del 2009

LA FONT D'EN CARRÒS APLICA LA RECEPTA D'ARC IRIS PER A INVERTIR ELS DINERS DE ZAPATERO

La Font en Carròs ha decidit aplicar la recepta d'Arc Iris per a invertir els diners del Pla Zapatero, que este municipi destinarà en gran part a potenciar el nucli antic del municipi. L'objectiu és, segons va assegurar l'alcalde, Gaspar Pérez, condicionar zones antigues del municipi a fi de fer-les atractives perquè siguen repoblades de nou.
Esta zona de la part alta de la Font, característica pels seus carrers estrets i empinats, s'ha anat despoblant amb el temps en favor de vivendes més noves i de carrers plans i més amples. No obstant, continua guardant un encant especial que ha atret a algunes famílies angleses.
La idea és invertir en el procés de semipeatonalización que també inclourà la renovació de la xarxa de clavegueram i d'aigua potable, així com la il·luminació. Amb esta intervenció, els carrers més antics del municipi tornaran a revitalitzar-se i l'alcalde espera que açò servisca d'incentiu perquè noves famílies decidisquen fixar la seua residència en alguna de les velles cases de la Font.
A Simat, per contra, la recuperació del casc antic va per pams, i amb un poc de sort d'ací a vint anys el tingam presentable.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Està clar que hi ha polítics amb més sensibilitat, o tal volta simplement siga més trellat.

Enhorabona als veins i veïnes de La Font d'En Carròs