divendres, 8 d’octubre del 2010

ARC IRIS DEMANA LA PARALITZACIÓ DEL PROJECTE DE LAMINACIÓ DEL RIU VACA

Arc Iris demana la suspensió del projecte de laminació del riu Vaca, pressupostat en tres desenes de milions d'euros, i que està previst licitar i adjudicar a principis de 2011, una vegada la Generalitat ha soterrat de forma definitiva els megaprojectes urbanístics que preveien 26.000 nous habitatges a la zona del marjal de Tavernes, un àrea inundable amenaçada pels rius Vaca i Xúquer.
Atés que els dos projectes estan units i que el primer va sorgir de la necessitat de preservar les noves urbanitzacions de les inundacions, si no s'executen els macropais no té sentit que la Confederació del Xúquer gaste ara sis mil milions de les antigues pessetes en desfer el llit natural del riu Vaca, un riu encara agrest i viu que travessa espais naturlas verges de gran encant. A més a més, Simat no es beneficia de les finalitats últimes del projecte, que es evitar inundacions al marjal de Tavernes. Sí es beneficia, en canvi, de contraprestacions com ara la remodelació ja executada a la Font Gran, encara que caldrà valorar si la contraprestació ix a compte.

6 comentaris:

un de la vall de simat ha dit...

i si algo evitem, aixo sera bo o roin, o es que ara ja no som tots valldignecs.per a que seu gasten an trajes.

Anònim ha dit...

Quines al·legacions va presentar el vostre regidor?

Podriu nombrar-les?

Anònim ha dit...

Xe tu, tots els tontos fan rellotges o són regidors. Es van presentar centenars d'al.legacions, de tota manera quan estava obert el periode d'al.legacions, no s'havien desautoritzat els PAI de la platja de Tavernes, amb la qual cosa les condicions han canviat i caldria obrir un nou periode d'exposició al públic.

un de la vall de simat ha dit...

jo en politica ja no entre.

Anònim ha dit...

Presentar allegacions, per a que?
Si venen de altres grups que no son del tripartit, les rebutjen totes.
A pendre el pel, a un altre.

Anònim ha dit...

Jo vaig anar a presentar al·legacions; i la xica que hi havia baix em va dir que havía de parlar emb el Superregidor.
Només vaig sentir el seu nom vaig eixir corrent de l´Ajuntament.
Que podía al·legar davant aquest Superregidor que ho haja al·legat ja ell?