dimecres, 27 d’octubre de 2010

L'AMPLIACIÓ DE LA CASA DE LA CULTURA NO APROFITA TOTA LA VOLUMETRIA NI GUARDA L'ESTÈTICA


Les obres d'ampliació i remodelacio de la Casa de la Cultura, sufragades amb els fons estatal d'estímul a l'econima, entren en la recta final. S'han eliminat les barreres arquitectòniques i s'ha adaptat la funcionalitat de tots els espais, entre ells la Biblioteca, que ara presta servei a las Escuelas Nacionales Parroquiales. No s'ha fet públic encara l'ús que se li van a donar als nous espais guanyats amb l'ampliació, tot i que no se li ha tret tot el profit a la volumetria que admet el solar annexe. Els diners del Pla Zapatero no donaven per a més. Confiem, si més no, que l'estructura s'haja planificat amb opció a aprofitar en un futur tota la volumetria. Tampoc es pot dir que el nou edifici guarda l'estètica en un entorn de cases tradicionals.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A vore si no s'obliden dels ascensors.