dimarts, 19 d’octubre del 2010

GUERRA PELS PRESSUPOSTOS

SERRA PRESIONA PER UNFLAR LES SEUES REGIDORIES EN ANY ELECTORAL
La guerra per disposar de diners en els pressupostos de 2011 ha començat. Bloc i PSPV tracten de frenar les pretensions de Joan Serra d'unflar les seues regidories en any electoral, i acabaran forçant un repartiment més equitatiu dels diners. És any electoral i tots volen la cartera plena.
Els comptes de 2011 s'estan discutint ara, i el principal obstacle per a la seua presentació és el desacord en l'assignació per regidories. No obstant, sembla que Bloc i PSPV van a imposar-se d'una vegada a les pretensions de Serra.
Cal dir, però, que el govern local ha incomplit ja la disposició de la llei d'hisendes locals de presentar el pressupost abans del 15 d'octubre per a ser aprovat abans de final d'any. I si el tira i arronsa continua, potser estrenarem 2011 amb els pressupostos prorrogats. Tant l'estimaven que entre tots la van matar.
La proposta d'EU-Arc Iris per als pressupostos de 2011 va en la línia de l'austeritat i la rebaixa d'impostos. La brutal pressió fiscal a la que l'actual govern local està sotmetent als simaters ha generat un gran descontent i no es correspon amb la situació econòmica de les families de Simat, però tampoc amb els serveis prestats. Tindria sentit pagar més impostos si es disfrutaren serveis de qualitat, però no és el cas. L'única preocupació sembla ara disposar de més diners que els demés per lluir-se abans de les eleccions.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Nana del Serra
Serra, calla,
Serra, estigues quiet,
Serra, et clavaré un bolet
Serra, no toquis
Serra, no esvalotis,
Serra, que fas,
Serra, no toquis el nas,
Serra, tanca la boca,
Serra, neteja't les dents,
Serra, renta't les mans,
Serra, escolta't els grans,
-Agustineta... què puc...?
-No!
-És que no puc més!
-T'aguantes i ho fas després!

I així Serreta meu, fent el que tu vulguis
i el que et doni la gana
arribaràs a ser un home
Serreta, dorms? Veus els angelets?
Arribaràs a ser un home com Déu mana.