dilluns, 14 de febrer del 2011

APAGADA DE LLUM COL.LECTIVA

Avui dia 15 de febrer, dia del consumidor, apagada general d'electricitat a les nostres llars a les 22 hores, en senyal de protesta per la pujada abusiva que ENDESA, IBERDROLA i FENOSA han dut a terme en les seves tarifes elèctriques.
L'única manera que tenim de lluitar els consumidors contra aquestes pràctiques abusives, és amb mesures com aquesta, i per això us convoquem a seguir aquesta iniciativa, que començarà a les 22 hores i durarà 5 minuts, com a mínim.

AMB NOMÉS 5 MINUTS FAREM UN BUIT ALS SEUS COMPTES D'INGRESSOS, PER TAL QUE SE'N RECORDEN DE TOTA LA GENT A QUI ESTAN ROBANT!!!

US PREGUEM QUE COMVIDEU A AQUEST ESDEVENIMENT ELS VOSTRES AMICS I HO PASSEU A TOTS ELS CONEGUTS QUE POGUEU !!!!!......

11 comentaris:

Anònim ha dit...

i que em digueu ??? si si si Juli , si el Juli de nosaltres el del bloc jejejejej perdon ex-bloc ... diuen les males llengues que s´ha pasat al PSOE jua jua jua .... i ara quin discurset ens contarà ?????

Anònim ha dit...

En política hi han cent mil excuses per a justificar lo que siga.
Qualsevol serà bona per a justificar-se.

Anònim ha dit...

...diuen les males llengües que Eladi ha fet el mateix però al revès.. Eladi al Bloc? jua jua jua

Anònim ha dit...

Entonces ja anem PSOE 1 - BLOC 1.
El gol fora de casa val doble.

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU :
No sigau babaus i voteu-me a mí.
Aquestes eleccions les pague jo.

Anònim ha dit...

Este es el típic intent d'escalada rápida. Una persona que representava la rama més nacionalista dins del Bloc de Simat (o això volia fer creure) va i es passa a un partit menys nacionalista, qui s'ho explica açò???

Anònim ha dit...

Doncs mira el que et dic. Ser nacionalista no exculpa al Bloc dels seus altres pecats: és burgés, catòlic, arrogant, presumptuós, inútil (fa 30 anys que té els mateixos vots), autonomista, semiblavero, gregari, autocràtic, rencorós, transfuguista (veieu els pobles d'Alacant), practica l'amiguisme (Simat) i damunt és ineficaç (Simat).

Anònim ha dit...

Juli estava al Bloc com podria estar al PP o al PSOE, és simplement un trepa.

Anònim ha dit...

trepa es el que esta avall i vol pujar, amb els 80000 eurets que s emporta este a l any de la feina poc hi ha que trepar. acas seras tu un dels que no van deixar trepar com volies...jajajaja

Anònim ha dit...

no ofen qui vol sino qui pot... friki que ets un friki

Anònim ha dit...

Ser trepa no té res que vore amb el diners.
U pot tindre un bon jornal i necessitar ser un trepa per a guanyar poder, mando, protagonisme, figurar, destacar, o simplement demostrar que està per damunt dels demés.