dijous, 17 de febrer del 2011

NO HI HA LLIBERTAT

Encara que siga difícil d'entendre, ben entrat el segle XXI, a un poble com Simat no hi ha llibertat per a ser candidat en la llista que a cadascú li resulte més atractiva o que li vinga en gana. Hem sabut de persones que estan patint pressions i coaccions només pel fet d'haver mostrat interés en figurar en alguna de les candidatures municipals per a les eleccions del 22 de maig. I les pressions i coaccions sembla que són greus i inacceptables en una societat democràtica amb valors suposadament assolits com la llibertat. S'estan produïnt fets greus que afecten a més d'una candidatura, i Arc Iris no descarta fer-los públics amb pèls i senyals si persisteixen aquestes actituds intolerables. Hi ha persones que van de guais i en realitat són mubaraks.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Seguiu l'exemple dels trigos que han passat per tots els partits de Simat. "Estos són els meus principis. Si no li agraden tinc altres"

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots per les vostres interpretacions, i el guanyador es... sebastian PP! amb 6 estatuetes

Anònim ha dit...

¿¿Les sis estatuetes son sis concejals??

Anònim ha dit...

Si teniu constància d'això, cosa que dubte, tindrieu no sols que fer-ho públic si no denunciar-ho davant un jutjat i deixar-vos de simpleries, de vegades sou vosaltres qui jugueu a un joc brut, possant notícies com aquestes, ambigues i sense trellat

Anònim ha dit...

No millor que segueixen l'exemple de Juanma Mansanet que igual va en les llistes del BLOc que en les del PSOE.
Eixe si que sap.

Anònim ha dit...

Algú s'ha donat per al.ludit?

Simpatitzant de la Ratlla de Sant Martí ha dit...

Ah si! la Mònica Oltra i la Mireia se'n van anar d'IU amb un ramell de flors a les mans.Sobretot per part d'Arc Iris.
A més, el tio que vol canviar de partit en Simat a sigut dels més criticats ací en la pàgina esta,ara que voleu? Vosaltres sou els primers que sabeu que busca la poltrona,que amb el partit que militava no la tindrà.

Anònim ha dit...

el que tenen que fer es donar les explicacions per que van fer la moció de censura, encara estem esperantles. no ni han resultats de que aixo fora positiu nomes que pa ells, ocultant i enxufantse uns a altres a empreses per valencia i assalariats de l ajuntament. aixo tambe es diu ser d esquerres?

Anònim ha dit...

Al simpatitzant de la Ratlla.
Si per això eixes dos persones estan catalogades de trànsfugues i només es poden ajuntar amb qui ja sabem.

Anònim ha dit...

algú pot explicar la diferència entre algun dels partits del tripartito a part dels noms?????????

Anònim ha dit...

Això de tirar la pedra i amagar la ma
no està bé.
Volem pels i senyals sino pensarem que no més voleu fer mal ambient i difamar.

Noms i cognoms i fil per randa o millor calleu que parexeu el Salvame.

Anònim ha dit...

Caguenlòstia. Sempre hi ha algú a qui no li convé que es tiren pedres, amb mà amagada o sense amagar. De tota manera, no sé ací on està la mà amagada. Està clar que qui ha tirat la pedra és Arc Iris. On està la mà amagada? Si de cas, la que està amagada, de moment, és la pedra.

Anònim ha dit...

Que vinga el Capità Mòro i que ho aclarixca i, si d'eixò, que ho pague.

Anònim ha dit...

EL CAPITA MORO JA HA VINGUT

I DIC :

QUE A SIMAT HI HA MOLTA GENT QUE VOL MANAR (o MAINAR), PERÒ HI HA POQUES POLTRONES.
SI A AIXÒ AFEGIM ASSESSORS I ENXUFATS... EL CAPITÀ MORO DIU NO TÉ PROU DINERS PER A TOTS ELS QUE VOLEN ENTRAR A L´AJUNTAMENT.

Anònim ha dit...

Quanta raó tens capità

Anònim ha dit...

Si però tu estàs tractant de defensar a un quasitransfuga, com quedem? esteu mes perduts que un kiko en un paquet de pipes

Anònim ha dit...

Jo he menjat kikos i pipes mesclats al mateix paquet....

Anònim ha dit...

Trànsfuga? Fins on jo sé l'esmentat va deixar l'acta de regidor quan se'n va fartar del Bloc. Trànsfugues són altres que aprofitant-se de plataformes ciutadanes treballen per ell mateix, o els qui diguent-se d'esquerres i aprofitant-se de partits d'esquerra treballen per a ells.