divendres, 28 d’octubre del 2011

EL CÒNSUL DE SUÈCIA LI DÓNA LA RAÓ A ARC IRIS

Casa abandonada a Simat.

Arc iris porta anys defenent que el turisme residencial és per ara l'eixida més viable per a la dramàtica atonia econòmica de Simat, i el cònsul de Suècia a València ho va ratificar ahir en declarar durant una reunió amb els 44 cònsuls que hi ha a València, que la crisi de la rajola és una oportunitat per als turistes del nord d'Europa.
En concret, el cònsul de Suècia, Ramón Ramia de Cap Salvatella, ha dit que el mal moment que travessa el sector immobiliari valencià és una oportunitat per apuntalar el turisme residencial al País Valencià gràcies als països del nord d'Europa. Qui també és el degà consular de València va explicar que "hi ha crisi de la rajola, però aquesta ha generat un mercat entre els països nòrdics que troben preus més assequibles en els habitatges".
Arc Iris ve proposant des de fa anys la rehabilitació dels centenars de cases que hi ha abandonades al casc antic de Simat amb un triple objectiu, per una banda embellir el municipi i la part vella, d'altra posar al mercat habitatge residencial pensant en el comprador estranger, i finalment crear llocs de treball. Fins ara cap govern local ens ha fet cas, ni el d'ara, ni el d'abans, ni el d'abans del d'abans. Per tant, estem davant un nou tren que Simat, en la seua abundància, pot deixar passar, com ha deixat passar tots els trens que se'ns han creuat fins ara.
Arc Iris demana al govern local del PP que si no vol fer cas de les nostres propostes polítiques, faça si més no cas al cònsul de Suècia, que sap una pila de les preferències dels seus compatriotes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I d´on es trauen els diners?

Anònim ha dit...

Compromís es disoldrà com un sucre al café quan el PSPV recupere el seu to físic.

jejejejej que risa em dones Gerardo. Pel bé teu que aixian siga.

Anònim ha dit...

Home Grardo també podría fer de Transfuga com han fet alguns del bloc i si tant bé va compromis, anarsen ahí, no??? També te antecedents Franquistes com la majoria que hi ha a bloc-compromis......

Anònim ha dit...

Perquè no poseu un bon ZERO??? Alguns/es s'ho mereixen........