divendres, 14 d’octubre del 2011

MANIFESTACIÓ MOVIMENT 15M

    
Mil milions de persones pateixen fam i milers d'elles moren cada dia.
La situació empitjora mentre ens entretenen amb l'economia de casino i la política d'opereta.
Hi ha milions de raons per a dir PROU, tantes com a persones habitem el planeta, i buscar una alternativa a aquest sistema depredador, que destrossa persones i terres, abans que ens devore.
La plataforma Pobresa Zero ens demana que fem un esforç d'una vegada contra tanta misèria. Misèria física que mata pobles sencers i misèria moral d'els qui provoquen i es beneficien amb açò.
A qui li resulte insuportable tanta infàmia li interessarà saber que demà dissabte, hi ha convocada una protesta pels carrers de mig món, per a exigir un canvi global i vertader.
Ací a València serà a les 18 hores en la plaça de Sant Agustín.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La formula1 plena, les platges plenes, les tomatines de gom a gom, els camps de futbol a tope..... pero per a defendre una vida digna, serem els quatre gats de sempre.
Això si, despues tots a queixar-se que no podem viure.

Anònim ha dit...

- Buenas
- Estamos organizando para mañana una contra-manifestación en defensa de la banca y sus privilegios.
- ¿Le gustaría apoyarnos?
- No le costará nada
- ¡Sólo tiene que quedarse en casa viendo la tele!

Anònim ha dit...

no patiu tant redeu que pronte manaran les dretes i vorem la llum.perque els que mes llastima les tenen a estes persones son el botin,boluda,els roig,mario conde...en fi tots els que tindran les claus del caixò.i si no tenen claus li les demanen a cualsevol amigatxo i li les deixa.