dimarts, 18 d’octubre del 2011

ELS PLATANERS DE L'AV. FONT MENOR JA NO SÓN BONS

El govern local de Simat projecta eliminar els plataners de l'avinguda de la Font Menor, plantats fa poc més d'un any, i trasplantar-los a altra zona del poble. Sembla que s'han produït queixes dels residents, la qual cosa indicaria que l'actuació s'hi va portar a terme sense l'adequada consulta i participació. Els plataners seran substituïts per altre tipus d'arbre de menor envergadura.

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Fer i desfer la feina del matalafer.

Anònim ha dit...

Se lo dijeron mochos a SERRA que esos arboles crecian mucho para esa calle, ara la culpa pa Sebastian pa no variar.

Anònim ha dit...

Canvieu el tìtol, plataners per planaters.

Això era de caixó i damunt uns arbres inceriblemet grans, com els de Xàtiva, s'imagineu un nano d'eixos al carrer, damunt a la part que fa ombra però, els Cacíques dels Tri-Tejeros no van voler escoltar a ningú "Pa' això manem"....

Anònim ha dit...

PUES AL PASSEIG DE GANDIA ESTA PLE DE PLATANERS I NO PASSA RES I NINGÚ PROTESTA.

Anònim ha dit...

o

Anònim ha dit...

Pues al Passeig de Gandía serà com a 10 vòltes més AMPLE que el carrer de Simat i, no viu ningú com tú..........

Anònim ha dit...

I el teu servell serà deu vegaes més estret, que el penses que t'entraran a casa botant per un plataner.... si volen botar no calen plataners.

Anònim ha dit...

A demés de faltaor, eres o vòls ser Telepata??? Per què el penses que vixc a l'Avgda. Font Menor??
Jo, es opinió personal, crec que havéra estat millor col.locar tarongers bords, més autòcton, amb flor de molt bona olor, que el vaig a contar...que no cauen com boles i fulles del plataner, més fàcil de podar i un llaaaaaaaaaaaaaarguísim ETC...

P.D. Ara cuan comencen a enrrelar i entren , no pel balcó.........sino per baix l'acera dins les cases, vorem. Tú, que, al pareixer tens tant de Cervell, estrújatelo i dona la teua opinió, sense menysprear el cervellet dels demés.

Simpatizant del BLOC ha dit...

La meua impresió personal, es que es un fer i desfer, no se si algu de vosaltres sa pasejat alguna vegada per altres pobles, altres ciutats, i altres països, els plataners son una arbres que creixen molt, tambe creixen els que el deixes creixer, el bo d'aquestos arbres es que a l'estiu donen ombra, i a l'hivern donen sol, i e estat a molts lloc i el puc asegurar que les arrels no entren dins de casa perque a altres països (Alemanya, França...) que son més espavilats que nosaltres els tenen i no els ha entrat res, pero en este cas podem comprovar el que som un poble que es queixa de tonteries, i no es preocupa per el important, crec k simat esta molt mal i no li vec pinta de millorar sino d'estancarse, i que no avança va cap arrere...

Anònim ha dit...

I si plantem bonsais???.

Anònim ha dit...

o moniatos.

Anònim ha dit...

No, de moniatos anem servits.

Anònim ha dit...

Senyor Simpatitzant del Bloc, ja que coneix tant de la botànica del Plàtan hispànic, li recomano que visiti la Wikipedia (més bàsic impossible) i comprovi el adequats que són aquests arbres per aquest carrer, jo li adjuntar-només un paràgraf:

" Aunque es uno de los árboles de parques y paseos más utilizados por la agradable sombra que proporciona, hay que tener en cuenta la problemática alergénica a la hora de plantarlo. Suele padecer ataques de Microsphaera platani (oidio blanco). Por su gran desarrollo hay que emplazarlo en lugares espaciosos, nunca a menos de 10 m de edificaciones, para evitar el posible daño de sus raíces"

Un altre erudit sobre el tema era el Sr Serra, regidor de gairebé tot, que col · loco els arbres respectant els 10 metres, però des de casa, així podria, com tu esmentes, tenir ombra a l'estiu i sol a l'hivern

Anònim ha dit...

Redeu quins calamandurrios. Tota la culpa per a Serra. Ara vorem que fan els pperos

Anònim ha dit...

Rascarmos les butxaques. No creus?

Anònim ha dit...

Home, la culpa per a Serra no, jo pensava que era ell el responsable de colocar els arbres; i deuriem anar acostumbranmos a demanar responsabilitats de lo que fan els nostres politics, siguen del signe que siguen.
Pero el tinc entes es que Serra en les Ordenances Municipals del Camp va disposar que no es plantaren eixe tipo de arbres a menys de 5 metres dels lindes. no obstant ell, en la acera de front sa casa, contra la voluntat de tot el veinat, va posar el dixosos arbrets a 2 metres de les cases, sols ahí, en la resta del poble ni un platan.
Será perque el veinat no era del seu partit???

Anònim ha dit...

La veirtat, mirant un per un el seu veinat.......Crec que no, no el degue votar ningú, pese als productes d'aseo personal que va repartir un dia abans de les eleccions!

Anònim ha dit...

I tu com eu saps? el veinat no te queixa d'ell, i el que diga lo contrari seu inventa.

Anònim ha dit...

Tindre queixa no es lo mateix que votar-li......

Anònim ha dit...

aixo avera volgut serra que li agera votat sols el seu carrer,mes vots agera tret!!!

Anònim ha dit...

Home si el pares a pensar per on viu ell poca gent hi ha, moltes cases buides.

Anònim ha dit...

Jo sòls en conte dos, la del tio raboseta i on tanca Xòri els tractors.

Anònim ha dit...

Pos jo ten dire unes quantes, casa del Lele, Les Encarnes, Els Queixals,Xori, Raboseta, Gori,Sansaloni, Elena la de la fabrica,Burguera,la tia Luisa,el cine,la de Julia de Brines i la del Pla, i si contes que Serra no viu alli un altra, ames les que queden molt grans i bones pero poc habitades, casi tot viudes. Aixo parlant de l'escola paca si. Osease pocs vots per Serra.

Anònim ha dit...

P.D. Encara ma deixat el cantó d'enfront de l'escola i casa les Cartagenes.

Anònim ha dit...

També t'has deixat al Roig, al Cuartel i les tendes dels Mestre........

Anònim ha dit...

Al Roig i les tendes dels mestres no disfruten de l´ombra del arbres de Serra

Anònim ha dit...

home tù nomes estas comtant els que t'ixen de la pipa.el carrer de ú es tot el carrer i no nomes els que tú vullges que sigen,el senyor serra viu a l`avinguda de la font menor i per tant es el seu carrer(que hem de fer si fins en el tema del carrer eu te a lo gran),i la conclució es que si li vota tot el seu carrer(TOT),trau mes vots que els que va traure.

Anònim ha dit...

Amb la varietat d'arbres que hi ha (de tamany, de color, de fulla..), han posat uns arbres que son dels més problemàtics.
Eixes coses passen quan qui ho fa, no enten res i tampoc consulta amb ningú.

Anònim ha dit...

i enyoooor!!!!!!!

Anònim ha dit...

Soc el de les 16:22, estava contant les cases buides de l'escola hasta el cuartel, per que si contem tot el carrer hi han mes. A si contem els magatzems tambe esta el del Lele. Jo havia comentat el tros de carrer que ja tenia els arbres posats.