dijous, 17 de novembre del 2011

COMPROMÍS FA EL RIDÍCUL AMB EL LLISTAT D'ENXUFATS

Dels quinze-mil enxufats que hi ha a l'administració valenciana, segons va dir a la trona de les Corts el protaveu de Compromís, Enric Morera, la web de denúncia Desenxufa'ls (http://www.desenxufals.com/) només n'ha trobat 13, quatre directors de parcs naturals, dos directors d'organismes públics i la resta personal eventual. La gran mesura propagandístico-electoral de Compromís s'ha tornat un bluf al més pur estil de la dona-samarreta, del que encara es deuen estar penedint. A Arc Iris hem guardat un termini prudencial per valorar esta nova tamborrada de Compromís confiant que en arribar a la jornada electoral figuraren centenars i centenars d'enxufats al llistat de la web. No ha estat així: setmanes després de la brillant iniciativa i a punt de finalitzar la campanya electoral, hi ha tretze noms de persones suposadament enxufades. Per a eixe botí no calien sarietes.
En primer lloc, no cal buscar la complicitat dels ciutadans per denunciar casos d'enxufisme. Si el portaveu de dret de la coalició Compromís, Enric Morera, i la portaveu de fet, Mònica Oltra, tenen clar que a l'Administració valenciana hi ha 15.000 enxufats, el que han de fer és publicar el llistat amb noms, cognoms i càrrec que ocupen.
Arran d'aquesta fracassada iniciativa, es plantegen diverses qüestions. Si és cert que hi ha 15.000 enxufats i Compromís només n'ha trobat 13, estem davant d'un problema d'eficiència de l'autor de la iniciatia, que es revela inepte. I si només hi ha 13 enxufats, Morera és un "boquita de piñón".
La iniciativa dels enxufats, tal com van advertir des de l'inici diversos experts en Dret, planteja problemes legals, atés que qualificar al personal eventual, contemplat a les lleis de funció pública com una forma de relació laboral amb l'administració, com a enxufats, és una irresponsabilitat. La pròpia coalició Compromís disposa de personal eventual a moltes institucions i a ningú se li ha ocorregut acusar-los d'enxufats. També a empreses i organismes públics hi ha militants del Bloc a dit, que seguint els criteris de la web Densenxufa'ls hi deurien figurar al llistat.
En definitiva, Compromís s'ha cobert de glòria, una vegada més. "Som com tu". Doncs mire, millor que no. Jo seré d'una altra manera.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

a mi enacar men pareixen molts.15 o 15.000,dona igual,enxufats són i llevantli la plaça a altre que no te eixe enchufe..

Anònim ha dit...

desenxufat: exalcaldesa bloquera d un poble de la valldigna a una empresa publica d un ajuntament bloquer x3500 euracos

Anònim ha dit...

Podriem incloure al director de esta web.Pero com es del poble.

Anònim ha dit...

A la publicitat insertada en premsa de Compromís ixen les fotos de Baldoví (lògic, és el candidat) i de Mònica Oltra (¿¿¿????). Amb quin criteri? Olra és candidata) No. És la jefa de Compromís? Pot ser. On està Morera? Amagat al calaix.

Anònim ha dit...

la web dels enxufats és cosa de l'italià eixe que tenen fent la mona per iniciativa del poble. Que el tiren al carrer, els italians tot lo que toquen ho estropegen.

Anònim ha dit...

En tot el mal que ha fet el PP al País Valencià i estos de Arc Iris prefereixen passar-se el temps arreant-li òsties a Compromís. Incomprensible...

Anònim ha dit...

Home està bé que siguen puristes en tot. Però ja veuràs que ni Víctor ni ningú d'Arc Iris diran ni mu del candidat d'Esquerra Unida que mai ha fet cap altra feina que fer i, sobre tot, desfer dins Esquerra Unida i Compromís i combrar de l'erari púlic o del partit.

També és cert que Víctor ha estat pioner en reagrupar als antincs trànsfugues d'EUPV altra vegada dins EUPV... deu ser per això d'unir altra vegada l'esquerra espanyola i valenciana...

Anònim ha dit...

Aci li arreen a tots.
altra cosa és que als de compromís no vos agrade gens ni miqueta.

Anònim ha dit...

Si vosaltres ho digueu... al cap i a la fi tot queda en família.

i dic jo... ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

No ho entens, el secret estar en fer el que fan els d'EU-Arc Iris.

M'explique: si escoltes a Víctor el PSOE està ple de corruptes i també gent del PP com Blasco, ell ho sap per que treballa per a la Conselleria de Cultura. També despotrica de Compromís mentre que del finaçament d'EU, clar, no diu res.

Però tot açó que ell sol denunciar en privat mai ho diu en públic. Segurament per aquest motiu en EU-Arc Iris considren ridícula l'actuació de Compromís.

Anònim ha dit...

Xe per favor que ningú parle de compromis (ni bé ni mal), que estos militants o simpatitzants acabaran contagiantmos la rabia a tots.
Redeu, sembla que tenen instruccions d'eixir tots a l'hora.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Es recorda que als comentaris no es permet cap nom propi ni al.lusions, a no ser que es tracte de càrrecs públics. Gràcies per la vostra col.laboració.

Anònim ha dit...

Sols sabeu dir això? És que alguna cosa de les que s'han comentat sobre EU-Arc iris és falsa?

No tinc inconvenient en no citar el nom del vostre regidor, però la veritat és que recolzeu un candidat (Ricard Sixto) que mai en la vida ha treballat en cap cosa que no haja estat la política i a altre (Joan Francesc Peris) que va deixar EU com a trànsfuga. Sols he dit això. Tampoc és per a tant.

Pot ser que jo tinga la ràbia o pot ser que vosaltres sols sou bons per a criticar (cosa digna i necessària ací en PPlàndia) però no per a rebre crítiques.

Anònim ha dit...

M'ha arribat la propaganda electoral de Compromís-Q a casa, en bilingüe!!!! com UPyD.

Anònim ha dit...

Joan Francesc Peris. Ex EU, deixa el partit i se'n va amb els de Nueva Izquierda. Com estos últims entren al PSOE, ell es fa verd. S'alia amb el Bloc a les eleccions municipals de Gandia, després en unes europees amb ERPV, després amb el PSOE per les darreres municipals. Ara es torna a aliar amb EU. I els arquers parlant de transfugues i altres herbes...
Es farà de color rosa "Diez"?

Anònim ha dit...

A eixe que li ha arribat la propaganda electoral de UPyD en valencià li done la enhorabona. A mi soles m'ha arribat en castellà. Parle de la carta de presentació de Rosa Diez, no de les paperetes, que tots els partits les tenen bilingüe per llei.

Anònim ha dit...

I like PPlandiaaaaaaaaaaaaaaa!!!! & The Thimes tooooooo!!!!!

;)

Vixca Ritaaaaaaaaa!!!! Però, no el de la Cosiva......

Anònim ha dit...

És trist veure el que ha quedat de l'esquerra valenciana. Ni escriptors fracassats, ni porres en vinagre...

Els aprofitats de la política com Peris ho copen tot i tenen a tots als seus peus...

Esquerra Unida de Simat... que es sent posant cartells de Sixto i Peris? Una pèrdua de purisme?

Anònim ha dit...

Peris aprofitat de la política? Pero si no ha tingut un càrrec retribuït des que va ser diputat fa 13 anys.

Anònim ha dit...

Si parlem d'aprofitats, ahi està el BLOC.
Entraren a l'ajuntament de València, als anys 80 de la mà del PC, i als pocs mesos ja eren trànsfugues.
El lider espiritual de Simat, intentà ser regidor de Valéncia a la llista del PSOE, i no va poder.
Entraren a les Corts l'any 2007, de la mà d'EU, i als pocs mesos ja eren trànsfugues.
Com sempre, cadascú veu l'aprofitament que l'interessa.

Anònim ha dit...

Jo entenc, Víctor i companyia vullgueu defensar a Peris, però dir que fa 13 anys que no cobra de l'erari públic és oblidar assessories i super salaris de regidor a Gandia és mentir descaradament.

Anònim ha dit...

Peris ha segut regidor de l'ajuntament de Gandia, amb coalició amb el Bloc. L'any no el recorde però en la decada del 2000 segur.
Qui va entrar de la mà de qui? Les passades eleccions 2011 Compromís va traure més vosts que EU. Amb quin criteri dius tu que en 2007 varen entrar gràcies a EU? Tal volta siga al revés.

Anònim ha dit...

EU ha mantingut els seus vots i els seus diputats. O séase, que Compromís no li ha rascat res. Compromís rasca del descontent del PSOE. Quan s'acabe el descontent del PSOE, que segurament serà després de la purga que es prepara en passar les eleccions, s'ha acabat el manà per a Compromís.

Anònim ha dit...

je je je, potser després la purga vos ve a vosaltres els d isquierda desunida i els vots van a compromís. Per a votar esquerres ja està PCPE o altres similars. Pregunta-li a un d'ells i voràs que te diu de IdU.