diumenge, 20 de novembre del 2011

EL PRESIDENT D'ARC IRIS COMENTA L'EVOLUCIÓ DE LA JORNADA ELECTORAL AMB REPRESENTANTS DEL GOVERN

De moment, a les 22.45, tot va bé, sense incidències.

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Caram Marc!! Quant d'Honor... al costat de Pepiño Blanco. Això de treballar en una multinacional sempre dona bons constactes. Per sort per a tu que no hi haurà cap revolució.

En tot cas sempre pots recordar les paraules del Cid en la jura de Santa Gadea :-)

Anònim ha dit...

Si Durruti alçara el cap.

Anònim ha dit...

Che, jo no se que vos pasa, tant de clavar-se en Marc.
No se si sou un envejosos, uns resentits o que no eu dormit bé esta nit.
Quina culpa té d'estar fent el seu treball i que apareguen eixos "pajarracos" a destorbar?

Anònim ha dit...

Efectivament si Durruti alsara el cap, el tornaria a tombar enseguida ...... pero de vore la gent treballaora a qui vota, de vora a quins sindicats s'apunta, de vore la resignació davant de tot el que està pasant, de vore la poca aspenta, de vore que no hi ha gens de solidaritat entre els mateixos treballadors....

Anònim ha dit...

Ningú s'ha ficat amb Marc i jo, al menys, he dormit bé. Ell ha volgut penjar una foto per a que es veja que com a tècnic d'un important multinacional capitalista es pot aproximar a ministres tan volguts i exemplars com Pepiño Blanco (realment té molt de mèrit ara fer-se fotos amb ell).

Pel que fa a Durruti pot ser li extranyaria veure a directiu de multinacionals com Marc o a gent que sembre ha viscut amb cotxe oficial encapçalar els partits revolucionaris.

Anònim ha dit...

Per una part, que jo sapìa Marc és una asalariat pur i dur, res de directiu.
I per l'altra en sembla que tu eres dels que amagarien les coses que passen, o siga, un censor.
Si pel treball que té, ha de tropessar amb esta gent, pues això és lo que hi ha, i no s'amaga.

Anònim ha dit...

Xè Víctor, mira que fer faltes per a despistar... igual que el teu amic Joan Francesc Peris ets un manipulador nato. Entre amagar una cosa i fer-la pública...

La gent que ens llegeix sabrà distingir entre el que jo he escrit i el que tu intentes tergiversar. MIra, el 99 % de les persones que mostren una fota seva amb un ministre ho fan per a donar-se importància.

Anònim ha dit...

Que Victor ni que osties.
Si en esta web posen hasta posen la noticia de que un pardalet ha cagat, perquè no tenen que posar que el president d'un partit local ha estat en 2 ministres.
Ves i vota i deixa ja de donar la murga.

Anònim ha dit...

Que revolucionari es Marc!!! matant-se a bacs per a fer-se fotos en corruptes extrems i anant correguent a penjar-les a la web. I després pegant-los la xerrada als súbdits de la seua secta, parlant de revolucions individuals. Això sí que es un bon exemple de revolucionari!!!

Anònim ha dit...

De moment els únics corruptes comprovats i certificats son del els del PP.

Anònim ha dit...

Ja s'ha enamorat Marc dels corruptes del PSOE i els defen i tot

Anònim ha dit...

Repito en castellano por si no se me entiende: Los únicos corruptos comprobados, de momento, son del PP.

Anònim ha dit...

Si... la gent com Víctor de la que parlen mal fins i tot i, especialment, els seus companys de partit és la única honesta.

Víctor mostra'ns el camí de l'honestedat i justifica el transfuguisme de Peris. Per cert, Peris va fer bé quan va abandonar Esquerra Unida o ara que ha tornat de la teva maneta?

Anònim ha dit...

Ací les úniques trànsfugues declarades són Monica Oltra i Mireia Mollà.

Anònim ha dit...

No us preocupeu... IU pujarà molt a España però alerta als resultats d'Esquerra UNida i de Compromís a la Safor.

Ahí veurem la capacitat de Víctor i Peris en organitzar aquesta campanya electoral. No m'extranyaria que tiraren a Víctor a patades de la direcció comarcal d'Esquerra Unida.

Anònim ha dit...

Ostras Víctor!! Peris no era regidor d'Esquerra Unida a Gandia, va anar a nova esquerra, d'allí al PSOE, del PSOE al Bloc i ara a proposta teva a Esquerra UNida?

Anònim ha dit...

Quan Peris ha canviat de socis, mai s'ha endut l'escó darrere, com van fer les dues senyores de Comromís pel Transfuguisme. T'ha agradat?

Anònim ha dit...

Xe, esteu avorrits hui o què? Aneu a fer una partida de truc al Ramonet.

Anònim ha dit...

Si serà lo millor per que Víctor fa pena... anys recordant com peris, acta de regidor en la ma, va deixar esquerra unia per a pactar amb Unió Valenciana a Gandia i ara diu que peris no va ser cap trànsfuga.

Patètic!!

Anònim ha dit...

A Victor Mansanet ja lo han tirado de la dirección de IU de la comarca, y como alguien de aquí apuntaba, a patadas, tal y como dicen sus compañeros que asumieron la nueva dirección.

Por otra parte, es cierto que el PP ha ido repartiendo por las cercanias de la escuela sus sobres preparados. Lo mismo ha hecho Victor Mansanet, dentro y fuera del colegio electoral.
Para que luego vaya hablando de legalidades y otros menesteres, PP e IU. Ver para creer.

Anònim ha dit...

Xé si ú del meu poble ha estat amb un ministre o cap d'estat, o amb un científic o premi nobel, o un Messi o Ronaldo....., que voleu que vos diaga, a mi m'agradaria saber-ho.

Anònim ha dit...

jejejejje tens raó un polític com ell també es pot considerar que té talent, pero es TALENT PER A FURTAR

Anònim ha dit...

Avore si es una foto com la peli de Forrest Gaaaamp!!!!

Estar al costat del "corruto" no es obtindre una medalla.

Anònim ha dit...

... i que em digueu de la vallereta que han tirat a patades d esquerra unida de Tavernes. Que torne l acta de regidora. Els d esquerra unida de la vall ja no la volen.
PD: Peris també va anar de la mà d Esquerra Repúblicana del País Valencià a les europees passades. I va vindre a Simat a fer un miting. Eixe tio ja no enganya a ningú.

Anònim ha dit...

Si tens raó Esquerra desunida a Tavernes, a Gandia,,,

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.