divendres, 4 de novembre del 2011

AGUSTINA BRINES SIREROL, LA MILLOR VALORADA


La líder simatera del Bloc, Agustina Brines Sirerol, ha estat la millor valorada en l'enquesta de valoració de líders que ha efectuat la web d'Arc Iris durant la darrera setmana. Brines Sirerol té la millor mitjana, un 5'22, resultat de dividir el número de punts obtinguts (596), i el número de persones que l'han valorada (114).
Li segueix en segona posició el portaveu d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, a qui els lectors de la web que han participat a l'enquesta li atorguen 5'07 punts de mitjana.
En terecera posició apareix el líder local d'Esquerra (Republicana), futur representant valencià al Congrés dels Diputats, i qui sap si portaveu del grup d'ERC al Congrés, Joan Serra, qui obté 4'43 de mitjana.
El líder socialista de Simat, David Mogort, i el cap de llista del PP i alcalde, Sebastián Mahíques, han estat els pitjor valorats. Mahiques només obté 4'27 punts, mentre Mogort té la pitjor mitjana, 3'95, resultat de dividir el número de punts obtinguts (431) i el número de persones que l'han valorat.
Cal advertir que només dos líders, Agustina Brines Sirerol i Víctor Mansanet, superen els cinc punts de mitjana, i per tant es podrien donar per aprovats. No obstant, atenent que l'enquesta no incloia l'opció de valorar amb un zero, l'aprovat estaria amb el 5'5, amb la qual cosa, si considerarem l'opció zero, cap líder hauria aconseguit un aprovat ni pelat.
Les conclusions que es poden traure d'aquesta enquesta són diverses: la web d'Arc Iris té molts lectors entre els militants i simpatitzants de Bloc-Compromís, i pocs del PSPV i del PP. O bé els simpatitzants del Bloc tenen més accessibilitat a les tecnologies digitals i els del PP i PSPV tenen menor formació digital.
En tot cas, és evident que en l'univers que conformen els lectors de la web d'Arc Iris, els partits diguem-ne majoritaris i tradicionals, PP i PSPV, no disfruten de massa simpaties. Així es desprén de la consulta, on els líders d'amdues formacions han obtingut les pitjors valoracions.
D'altra banda, cal extraure altres conclusions objectives: hi ha un potencial mercat de lectors digitals per explotar a Simat, i estan sobretot a les bases del PP i del PSPV. Es pot concloure que de forma majoritària les bases de PP i PSPV estan a l'altra banda de la bretxa digital, potser per ser les bases més envellides, i els convindria, per tant, tasques d'alfabetització informàtica.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

La enquesta va ser la del 20 de mayo pense yo ¿tu no?

Anònim ha dit...

Sí, jo també, i si havereu vist l'unic que va dir en la cloenda de la seua legislatura, denòta la seua prepotència provinent d'herència genètica.


M'agradat el sms, soc el Torero.

Anònim ha dit...

jijijiji que risa m'agafa,que qui esperaveu que guanyara fent l'enquesta per aquest blog ,sebastia?

Anònim ha dit...

El que és del BLOC, un 10 a Agus, un 0 als altres.
El que es del PSOE, un 10 a David, un 0 als altres.
EL que és d'EU un 10 a Victor, un 0 als altres
I aixina un darrere altre.
Esteu tots com una trona i teniu l'enteniment malalt pel fanatisme.
Si foreu normals i amb sentit comú, hi haria de tot: 10,9,8,7,6 5,4 ....
Però no, o 10 o zero.

QUIQUET EL TRAMUSSER ha dit...

A l'anònim anterior cal dir-li que es vota la simpatia, no el programa de govern, ja que per a això es van fer les eleccions del maig passat, i és lògic que la gent d'un partit o d'un altre vote segons el grau de simpatia o d'antipatia.
I els que no han participat o no han volgut contestar a l'enquesta, ¿estan tots ells sans i forts i plens de raó?
De totes maneres, eixa enquesta no diu res, o diu ben poc, però no per això la gent està tronà o té l'entenimnent malalt, perquè si fóra aixina, tots els seguidors del València CF i del Madrid serien uns tronats i uns malalts mentals. I també és del Barça, Villareal, Llevant, Betis, Manchester City, Milan, Bayern...

Anònim ha dit...

Tots el seguidors no estàn tronats, però els fanàtics (siguen d'un partit, d'un equip de futbol, o de Cristo o Mahoma) si, i d'això està el mon plé.

Anònim ha dit...

Jo li vaig posar el primer 10 a Seba i el primer 5 a Victor, als demés un bon 1, no hi havía altra opció encara que l'ha vaig demanar.

Anònim ha dit...

Es que això si que és més normal.
Lo que no es normal, és que obligatòriament, una persona perque no siga del mateix partit o del mateix equip de futbol, el tinga que caure malament.
I això és lo que han demostrat els que han posat o 10 ó zero.

Anònim ha dit...

Home si jo he posat un 10 a Sebastianet és perque soc votant d'éll i un 5 a Victor és perque em pareix una bona persona. No em vec massa fanàtic per posar-li un 10 a Seba, l'opció ZERO no hi estàva i no l'havera col.locada per fanatísme sino per tindre el ulls obèrts i vore lo que van fer els TRITEJEROS.

Anònim ha dit...

No home no, per posar-li un 10 a Seba o a qui siga, no és ú fanàtic.
El fanàtic és el que sols té ulls per a una única cosa, i tot lo altre o tots els demés l'importen un pepino.

Anònim ha dit...

Per a ser esta la web del Arc Iris-PP ja haveren pogut quedar millor...

Anònim ha dit...

Llegint este article observaba que era seriós, que no insultava a ningú (excepcional) ni es reia de cap persona. Tot això fins arribar on es parla de Joan Serra. Això sobra. Havia confiat en un temps en vosaltres però veig que sou poc respectuosos amb la gent i que teniu una mania persecutòria contra les esquerres valencianes. Aneu a pastar fang!

Anònim ha dit...

doncs menys simpaties de l'Agustineta i que dimiteixca ja, vergonya cavallers i dames VERGONYA ...a brodar a Blavència