dijous, 3 de novembre del 2011

L'ARTISTA LOCAL SALVADOR RIPOLL RESTAURA PECES D'IMAGINERIA A L'ESGLÉSIA PARROQUIAL

La sucursal del Vaticà a Simat ha encarregat a l'artista local Salvador Ripoll la restauració de peces d'imagineria, dins les obres de millora del temple de Sant Miquel que ha emprés el rector amb diners propis i de la Diputació. El fet de que l'Església haja confiat a Ripoll la restauració de les seues imatges és un reconeixement a qui és un dels millors artistes del País Valencià, tot i que ha estat poc reconegut, començant pel seu propi municipi, que mai s'ha interessat per la seua obra ni ha fet res per tal de difondre-la. Extravagant com tot artista, Ripoll ha produït una obra, sobretot pintura, de gran qualitat, de forta càrrega crítica, i apreciada als cercles culturals.
Malgrat l'escepticisme i l'aconfessionalitat consagrada als estatuts d'Arc Iris, no tenim més remei que felicitar a la sucursal del Vaticà per haver confiat en Ripoll la restauració de les seues icones processionals.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

tots els que em anat a comprar a casa diego de menuts i em vist els seus cuadros,estic segur que en recordem mes de un dels que tenia penjat a la paret.eren impresionants i mes per a xiquets de menors de 12 anys.si no li poseu remei ara en la era de les tecnologies li pasara com els pasa a la mitat de esta gent.fins que no es muiga i pasen uns anys no el reconeixeran ni com a vei.no mes el recordarem per acasarmos a rifalaes si entravem dins de la font gran,i altres histories en els veins que tots conegem.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Jo no se lo bon artista que es, i de lo altre no vull escriure res perque ho borrareu, però hem dona a mi que no tindras/eu prou mans borrant. Adeu

Anònim ha dit...

Jo tan sols vaig dir que em donava por vore, cuan anava a comprar magnesia a ca son pare Diego, els cuadres picasians que tenia penjats i que la tele estava plena de paper de celofan i aixina déia que la véia a color.

NO SÉ QUE TÉ DE MAL dir això. Més mal es dir, com diu el de dalt, que a cada xiquet que entra a la Font els acassàva a riflaes....

Guerau eres Don Cicuta.

Anònim ha dit...

tù tame eres un bon cagamandurrio 16:44.si et borren un comntari apexuga en en el que tan fet i defente tot lo bonament que puges,pero no vullges tirarli merda a un altre per justificarte tù.

Anònim ha dit...

Tens raó dislèxic.

Anònim ha dit...

"NO SÉ QUE TÉ DE MAL dir això. Més mal es dir, com diu el de dalt, que a cada xiquet que entra a la Font els acassàva a riflaes...."

Això vol dir APEXUGAR

"Guerau eres Don Cicuta."

Això vol dir Censor.

Tú lo que eres es un clavamullaes avorrit i, damunt com no entens lo que llitges faltes al respecte als demés interlocutors.


PAIASO CAGAMANDURRIO SI QUE ERES TÚ, TURURÚ!!!

Anònim ha dit...

jajajajajaja, ja tenim per asi al tontet que tant li agrada la parauleta "dislexia".pren en veure si t'enteres "El término dislexia se emplea para designar un síndrome o conjunto de causas determinado, que se manifiesta como una dificultad para la distinción y memorización de letras o grupos de letras, falta de orden y ritmo en la colocación, mala estructuración de frases, etc.; que se hace patente tanto en la lectura como en la escritura."
- veus borinot com dislexia no te res a veure en que et donen la rao del que dius , escrius o esputes per eixa boca?

Anònim ha dit...

Tens raó Borinot, inclús fent copy-paste no entens lo que llitges.

L'unic que soc es burro per tornar a tropessar a la mateixa pedra (o siga tú, per si no ho entens....)

Ací acabe, faltes lo que faltes.

Anònim ha dit...

i jo estic fins a la pipa de que sempre em replique (pose el que pose)la mateixa LLAELLA (o siga tù
que estic segur que sì que mas entes)
mira no nomes eres un burro.

Anònim ha dit...

... i el tonto de la plaqueta del jardí del Monestir on està? Ja l'has arracada?

Anònim ha dit...

pues no se si la auran arrancada,perque com la posaren en un lloc tan lluidor(darrere dels matolls del jardi),i si no tropeses en ella no la veu ni el tato,(es veu que es costaria barateta).
estic segur que mes del 75% dels simaters no tenen ni pu...idea del que estem parlant.

PD-tonto eres tù i la figa de tamare.

Anònim ha dit...

I enyoooooooooooooooooooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!